Ο David Gilmour επέστρεψε στο στούντιο – Ετοιμάζει νέο άλμπουμ

Ο David Gilmour έχει συγκεντρώσει ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών.

Ο David Gilmour των Pink Floyd βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει σχολαστικά τον νέο προσωπικό δίσκο του που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ του David Gilmour ήταν το «Rattle That Lock» που κυκλοφόρησε το 2015 και ανέδειξε τη διαρκή λαμπρότητά του.

Το διάστημα που ακολούθησε, ο David Gilmour χάρισε στο κοινό το single «Yes I Have Ghosts» το 2020.

Διαφήμιση

Το 2022, οι Pink Floyd επανένωθηκαν απροσδόκητα και κυκλοφόρησαν το single «Hey Hey, Rise Up» για να συγκεντρώσουν χρήματα για την κατεστραμμένη από τον πόλεμο Ουκρανία.

Την είδηση της επιστροφής του David Gilmour στο στούντιο ανέδειξε η ιστοσελίδα Neptune Pink Floyd, έχοντας αντλήσεις τις πληροφορίες της από μια σειρά συναρπαστικών αναρτήσεων που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Polly Samson, σύζυγος του μουσικού, διακεκριμένη συγγραφέας και στιχουργός.

Η Polly Samson μοιράστηκε γενναιόδωρα στιγμές από τις ηχογραφήσεις του David Gilmour, προσφέροντας μια αποκλειστική ματιά στη συνεργασία του διάφορους άλλους μουσικούς.

Οι συνοδοιπόροι

Ο David Gilmour έχει συγκεντρώσει ένα εξαιρετικό σύνολο μουσικών, ο καθένας από τους οποίους συμβάλλει με το δικό του μοναδικό στυλ στο επερχόμενο άλμπουμ του.

Διαφήμιση

Ο διάσημος μπασίστας Guy Pratt, ο οποίος είναι επίσης μέλος των Saucerful of Secrets του Nick Mason, ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον David Gilmour, φέρνοντας στο επερχόμενο άλμπουμ την πλούσια εμπειρία του.

Ο βιρτουόζος Roger Eno δανείζει την εκλεπτυσμένη επιδεξιότητά του στο πιάνο, προσθέτοντας ένα βαθύ πλούτο μελωδιών που υπόσχονται να αναβαθμίσον το ηχητικό τοπίο του David Gilmour.

Ο ντράμερ Adam Betts, γνωστός για τη συνεργασία του με τον Jarvis Cocker, δίνει τον ρυθμό στο άλμπουμ, ενώ ο μπασίστας Tom Herbert, μέλος των The Invisible και των Polar Bear, εμπλουτίζει το άλμπουμ, ενισχύοντας το ποικιλόμορφο μουσικό τοπίο με τη χαρακτηριστική μαγεία του μπάσου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο David Gilmour ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Luck and Strange»

Αυξάνοντας τον ενθουσιασμό, η Polly Samson επιβεβαίωσε ότι ο σύζυγός της ετοιμάζει «νέα τραγούδια» σε συνέντευξή της στη ρουμανική ιστοσελίδα Ziles Inopti.

«Ελπίζω να επιστρέψω με ένα νέο μυθιστόρημα το συντομότερο δυνατό. Προς το παρόν, δουλεύω με τον David Gilmour πάνω σε νέα τραγούδια. Πολλά υποσχόμενο, έτσι δεν είναι;», ανέφερε.

Διαφήμιση

Καθώς οι ηχογραφήσεις συνεχίζονται, αποκαλύπτεται ένα καινούργιο κεφάλαιο στη μουσική πορεία του David Gilmour που χαρακτηρίζεται από συνεργατική ενέργεια και καλλιτεχνικό πάθος.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Sam Smith: Δεν μπορούσε να περπατήσει μετά από σοβαρό ατύχημα στο σκι

Το σοβαρό ατύχημα που καθήλωσε τον Sam Smith. Ο Sam Smith αποκάλυψε ότι υπέστη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου νωρίτερα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...