Diddy: Τι απαντά ο δικηγόρος του για τις εφόδους των αρχών στα σπίτια του ράπερ

Σφοδρή καταγγελία του δικηγόρου του Diddy μετά τις επιδρομές των ομοσπονδιακών αρχών στα σπίτια του ράπερ.

Ο δικηγόρος του Sean «Diddy» Combs εξαπέλυσε έντονη κριτική για τις εφόδους των ομοσπονδιακών πρακτόρων στα σπίτια του μεγιστάνα της μουσικής στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι, χαρακτηρίζοντας τις έρευνες ως «υπερβολική χρήση βίας» και «πολιτικό κυνήγι μαγισσών».

Ο δικηγόρος Aaron Dyer ανέφερε σε δήλωσή του ότι ο Diddy ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τους πράκτορες της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και τις τοπικές αρχές και δεν τέθηκε ποτέ υπό κράτηση κατά τις εφόδους που έγιναν στις ιδιοκτησίες του τη Δευτέρα 25 Μαρτίου.

Επίσης, διευκρίνισε ότι ούτε ο Diddy ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς του συνελήφθησαν από τις αρχές και δεν τους απαγορεύτηκε να ταξιδέψουν.

Διαφήμιση

Οι ενήλικοι γιοι του Diddy, ο 30 ετών Justin και ο 25 ετών King, εθεάθησαν με χειροπέδες για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ενώ βρίσκονταν έξω από την κατοικία του Diddy στο Λος Άντζελες.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την υπερβολική χρήση βίας και την εχθρότητα που επέδειξαν οι αρχές ή για τον τρόπο που μεταχειρίστηκαν τα παιδιά και τους υπαλλήλους του», δήλωσε ο Aaron Dyer σε δήλωση.

«Αυτή η πρωτοφανής ενέδρα – σε συνδυασμό με μία προηγμένη, συντονισμένη παρουσία των μέσων ενημέρωσης – οδηγεί σε ένα πρόωρο πόρισμα ενοχής για τον κύριο Combs και δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα πολιτικό κυνήγι μαγισσών που βασίζεται σε αβάσιμες κατηγορίες που έχουν υποβληθεί σε αστικές αγωγές», υποστήριξε.

«Δεν έχει αποδειχθεί ποινική ή αστική ευθύνη για καμία από αυτές τις κατηγορίες. Ο κύριος Combs είναι αθώος και θα συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε μέρα για να αποκαταστήσει το όνομά του», πρόσθεσε.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Diddy αρνείται τις κατηγορίες ότι «βίασε ομαδικά» ένα 17χρονο κορίτσι

Οι ταυτόχρονες επιδρομές στις ιδιοκτησίες του Diddy από ακτή σε ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών σκόρπισαν σοκ, καθώς η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας φέρεται να εκτέλεσε ένταλμα έρευνας που εκδόθηκε από την Περιφέρεια Νότιας Νέας Υόρκης.

Πηγή ανέφερε προηγουμένως στο Rolling Stone ότι τέσσερις ανώνυμες γυναίκες και ένας ανώνυμος άνδρας είχαν ήδη παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ερευνητές της Περιφέρειας Νότιας Νέας Υόρκης για μία έρευνα που σχετίζεται με μία υπόθεση εμπορίας ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση, ενδοοικογενειακή βία και οργανωμένο έγκλημα.

Τους τελευταίους μήνες έχουν κατατεθεί πολλαπλές αστικές αγωγές που κατηγορούν τον Diddy για σεξουαλικές αγωγές από διάφορα άτομα – συμπεριλαμβανομένης και της πρώην συντρόφο του, της τραγουδίστριας Cassie.

Ενώ ο δικηγόρος του Diddy δήλωσε ότι ο πελάτης του και τα μέλη της οικογένειάς του δεν συνελήφθησαν, ο Brendan Paul – ο οποίος κατηγορήθηκε σε πρόσφατη αγωγή ότι ήταν το «βαποράκι» ναρκωτικών του ράπερ – συνελήφθη παράλληλα με τις επιδρομές από την αστυνομία του Miami-Dade για κατοχή κοκαΐνης και μαριχουάνας.

Ο Brian Bieber, δικηγόρος του Brendan Paul, δήλωσε: «Δεν σκοπεύουμε να εκδικάσουμε αυτή την υπόθεση στα μέσα ενημέρωσης – όλα τα ζητήματα θα αντιμετωπιστούν στο δικαστήριο»,

Διαφήμιση

Οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει συγκεκριμένα εάν το ένταλμα έρευνες που εκτελέστηκε αφορούσε τις πολλαπλές αστικές αγωγές κατά του Diddy ή εάν κάποιο άλλο άτομα έχει καταθέσει ιδιωτικά νέες ποινικές κατηγορίες.

Μια πηγή ανέφερε ότι οι επιδρομές συνδέονταν με μία ομοσπονδιακή έρευνα για trafficking.

Η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλεια (HSI) δεν έχει δημοσιεύσει λεπτομερή λίστα με όλα τα αντικείμενα που κατέσχεσε από τα σπίτια του Diddy.

Ωστόσο, το NBC News ανέφερε ότι οι πράκτορες κατάσχεσαν τα τηλέφωνα του Diddy στην έφοδο στην κατοικία του στο Μαϊάμι. Επίσης, αποκάλυψε ότι βρέθηκαν πυροβόλα όπλα στις ιδιοκτησίες του ράπερ, αλλά δεν διευκρίνισε εάν τα όπλα κατασχέθηκαν ή σε ποιον ήταν δηλωμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Diddy: Τρίτη αγωγή τον κατηγορεί για βιασμό - Η καταγγελία γυναίκας

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν εντοπιστεί αποδεικτικά στοιχεία που θα υποστηρίζουν τις ομοσπονδιακές κατηγορίες και, με τη σειρά τους, θα επιτρέψουν στους εισαγγελείς να καταρτίσουν κατηγορητήριο σε βάρος του Diddy.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Katy Perry: Απογοητευτικό ντεμπούτο για το «Woman’s World»

Η δισκογραφική επάνοδος της Katy Perry βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής - Το «Woman's World» κάνει ένα από τα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...