Ο Diddy αρνείται τις κατηγορίες ότι «βίασε ομαδικά» ένα 17χρονο κορίτσι

Ο Diddy υποστηρίζει ότι η αγωγή εναντίον του για τον ομαδικό βιασμό ενός 17χρονου κοριτσιού παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματά του.

Ο Sean «Diddy» Combs κατέθεσε την πρώτη επίσημη απάντησή του εναντίον των κατηγοριών ότι «βίασε ομαδικά» ένα 17χρονο κορίτσι στο στούντιο ηχογράφησής του στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης το 2003.

Στα νέα δικαστικά έγγραφα που υποβλήθηκαν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ο Diddy αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι ο ίδιος, ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Harve Pierre και ένας τρίτος άγνωστος άνδρας διακίνησαν την έφηβη πέρα από τα σύνορα της πολιτείας, της παρείχαν «άφθονες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ» και τη βίασαν εναλλάξ σε ένα μπάνιο του στούντιο ηχογράφησης Daddy’s House Recording Studio.

«(Ο Combs) ποτέ δεν συμμετείχε, δεν παρακολούθησε, ούτε γνώριζε ή γνωρίζει επί του παρόντος οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά, σεξουαλική ή άλλη, που σχετίζεται με τον ενάγουσα σε οποιαδήποτε περίσταση», αναφέρει η απάντηση 11 σελίδων του Diddy που κατατέθηκε στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Διαφήμιση

Επίσης, ο Diddy εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το χρονικό πλαίσιο της αγωγής και αμφισβητεί την ακρίβεια των έγχρωμων φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στην καταγγελία.

Μία από τις φωτογραφίες φέρεται να δείχνει την έφηβη να κάθεται στα γόνατα του Diddy μέσα στο στούντιο Daddy’s House.

«Το πλαίσιο, η γνησιότητα και/ή ακρίβεια των φωτογραφιών αμφισβητούνται», αναφέρει η απάντησή του.

«Η απόφαση της ενάγουσας να περιμένει περισσότερο από δύο δεκαετίες για να υποβάλει την αγωγή της έχει βλάψει τον κατηγορούμενο, καθώς έχει χάσει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί πλήρως και δίκαια τον εαυτό του σε αυτήν τη διαδικασία», σημειώνεται.

Διαφήμιση

«Για παράδειγμα, ορισμένα ή όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που θα ήταν διαφορετικά διαθέσιμα αν η αγωγή είχε υποβληθεί έγκαιρα μπορεί να μην είναι διαθέσιμα, να έχουν χαθοεί ή να έχουν αλλοιωθεί», υποστηρίζει η νομική ομάδα του καλλιτέχνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Diddy: Τι απαντά ο δικηγόρος του για τις εφόδους των αρχών στα σπίτια του ράπερ

Ο Diddy και οι δικηγόροι του ισχυρίζονται επιπλέον ότι η αγωγή πρέπει να απορριφθεί επειδή ο Νόμος περί Θυμάτων Βίας Λόγω Φύλου βάσει του οποίου ασκήθηκε, είναι «αντισυνταγματικός».

«Αν επιτραπεί η συνέχιση αυτής της αγωγής, παραβιάζονται τα δικαιώματα του εναγομένου σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ και το Σύνταγμα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης», αναφέρεται στην απάντηση της νομικής ομάδας του Diddy, η οποία πρόσφατα πρόσθεσε στο δυναμικό δύο γνωστές δικηγόρους.

Οι νέες δικηγόροι είναι η Bobbi C. Sternheim, γνωστή για την υπεράσπιση της συνεργάτιδας του Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell και η Shawn Holley, η οποία εκπροσώπησε τον πρώην pitcher των Dodgers, Trevor Bauer, στη διαιτησία που τον επανέφερε στο πρωτάθλημα της Major League Baseball μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο Harve Pierre, ο οποίος περιλαμβάνεται επίσης ως κατηγορούμενος στην αγωγή, κατέθεσε τη δική του απάντηση την Τρίτη, λέγοντας ότι «ποτέ δεν συμμετείχε στη σεξουαλική επίθεση της ενάγουσας ούτε παρακολούθησε ποτέ κανέναν άλλο να της επιτίθεται σεξουαλικά».

Διαφήμιση

Η εταιρεία του Diddy, Bad Boy Entertainment, απάντησε με αίτηση απόρριψης της αγωγής, υποστηρίζοντας ότι οποιαδήποτε γλώσσα που διευρύνει το πεδίο εφαρμογής του Νόμος περί Θυμάτων Βίας Λόγω Φύλου σε εταιρικούς κατηγορούμενους προστέθηκε μόνο το 2022 και «δεν υπάρχει βάση για να θεωρηθεί ότι αυτή η τροποποίηση ισχύει αναδρομικά.»

Η ανώνυμη γυναίκα πίσω από τις κατηγορίες ήταν η τέταρτη γυναίκα που κατέθεσε αγωγή τους τελευταίους μήνες εναντίον του Diddy για σεξουαλική επίθεση.

Η R&B τραγουδίστρια Casandra «Cassie» Ventura υπέβαλε μία αγωγή – βόμβα στις 16 Νοεμβρίου, κατηγορώντας τον Diddy για σεξουαλικές επιθέσεις και σωματεμπορία κατά συρροή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Diddy: Τρίτη αγωγή τον κατηγορεί για βιασμό - Η καταγγελία γυναίκας

Η Cassie ισχυρίστηκε ότι ο Diddy τη βίασε, την κακοποίησε άγρια και την ανάγκασε να συμμετάσχει σε σεξουαλικές επαφές με άλλους άνδρες υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ εκείνος παρακολουθούσε. Η Cassie και ο Diddy ανακοίνωσαν ότι κατέληξαν σε ιδιωτικό διακανονισμό μία ημέρα μετά την υποβολή της αγωγής

Δύο ακόμη γυναίκες υπέβαλαν αγωγές τον Νοέμβριο. Η μία γυναίκα κατηγόρησε τον Diddy ότι τη νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ έπειτα έδειξε βίντεο της επίθεσης σε άλλους.

Η δεύτερη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Diddy και ο τραγουδιστής Aaron Hall είχαν βιάσει εναλλάξ την ίδια και μία φίλη της στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Ο Diddy αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε μία ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά την τέταρτη αγωγή εναντίον του.

«Φτάνει πια. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθόμουν σιωπηλός και παρακολουθούσα ανθρώπους να προσπαθούν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου, να καταστρέψουν τη φήμη μου και την κληρονομιά μου», δήλωσε.

«Αηδιαστικοί ισχυρισμοί διατυπώθηκαν εναντίον μου από άτομα που αναζητούσαν μία γρήγορη πληρωμή. Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής: δεν έκανα τίποτα από τα απαίσια πράγματα που ισχυρίζονται. Θα αγωνιστώ για το όνομά μου, την οικογένειά μου και για την αλήθεια», ανέφερε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Γιατί η Hayley Williams των Paramore δεν αντέχει άλλο τον ανταγωνισμό των θαυμαστών της pop

Η Hayley Williams μιλά για πρόβλημα του κόσμου της pop μουσικής. Η Hayley Williams των Paramore μίλησε για το κοινό...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...