Dua Lipa: Γιατί είναι αθεράπευτη ρομαντική – Η σχέση της με την ψυχοθεραπεία

Η εξομολόγηση της Dua Lipa για τις σχέσεις και την ψυχική υγεία.

Η Dua Lipa παραδέχεται ότι «δεν είναι πολύ καλή» στην ψυχοθεραπεία και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι είναι αθεράπευτη ρομαντική.

Το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ της επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις εμπειρίες της ζωής της ως single.

Η 28χρονη συναντούσε στο στούντιο ηχογράφησης τους συνεργάτες της και χρησιμοποιούσε τα προσωπικά βιώματά της ως έμπνευση για τα τραγούδια που θα συνθέσουν τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Διαφήμιση

Όπως αποκάλυψε σε μία νέα συνέντευξή της στο Rolling Stone, η Dua Lipa έμαθε πολλά για τον εαυτό της κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασία.

«Νομίζω ότι έχω μία ιδέα για το ποιος άνθρωπος είμαι όταν είμαι ερωτευμένη και όταν είμαι σε σχέσεις και νιώθω ότι είναι τα πάντα ή τίποτα», τόνισε.

«Όταν είμαι με κάποιον, είμαι εκεί για να δώσω το 100% μου, τα πάντα», πρόσθεσε.

Τα προειδοποιητικά σημάδια και τα μαθήματα

Η Dua Lipa περιγράφει τον εαυτό της ως έναν «αθεράπευτα ρομαντικό» άνθρωπο που τείνει να αντιμετωπίζει τις σχέσεις με αισιοδοξία.

Διαφήμιση

«Συνήθιζα πάντα να αγνοώ τα προειδοποιητικά σημάδια και νομίζω ότι συνειδητοποίησα επίσης ότι τα προειδοποιητικά σημάδια εμφανίζονται αρκετά νωρίς», αποκάλυψε.

«Τις περισσότερες φορές, επέλεξα να το αγνοήσω. Και στη συνέχεια, αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο τα πράγματα δεν προχωρούν», εξήγησε.

Παρ’ όλα αυτά, η τραγουδίστρια είναι ευγνώμων για τις εμπειρίες που είχε την ευκαιρία να συγκεντρώσει την περίοδο που ήταν single και τα πολύτιμα μαθήματα που της έδωσαν.

«Είναι εύκολο για εμένα να μιλήσω για τη ζωή ως single και πραγματικά για τα καλά κομμάτια γι’ αυτό», ανέφερε για τη φάση της προσωπικής ζωής που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το νέο άλμπουμ της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Χρυσές Σφαίρες 2024: Billie Eilish και Dua Lipa υποψήφιες για το Καλύτερο Τραγούδι - Όλες οι υποψηφιότητες

«Αν δεν είχα περάσει τον χρόνο που πέρασα γράφοντας αυτά τα τραγούδια και κατανοώντας τον εαυτό μου, πιθανώς δεν θα ήξερα τι ήθελα, ή πώς έβλεπα τη σχέση μου, ή τον άνθρωπο με τον οποίο έπρεπε να είμαι μαζί», σημείωσε.

Διαφήμιση

«Κάθε εμπειρία είναι ένα τέτοιο μάθημα. Δοξάζω τον Θεό για το νέο άλμπουμ μου. Μου έχει μάθει τόσα πολλά», είπε.

Η σχέση της με την ψυχοθεραπεία 

Η Dua Lipa εξήγησε επιπλέον τους λόγους για τους οποίους δεν κάνει ψυχοθεραπεία και περιέγραψε τους εναλλακτικούς τρόπους που προτιμά για να διατηρεί την ισορροπία της ψυχικής υγείας της.

«Δεν είμαι πολύ καλή στην ψυχοθεραπεία, για να είμαι ειλικρινής», παραδέχτηκε και ανέφερε ότι για τη φροντίδα του εαυτού της επιλέγει τον διαλογισμό και τη γιόγκα.

«Όσο κι αν είμαι πειθαρχημένη σε τόσους πολλούς τομείς της ζωής μου – ή προσπαθώ να είμαι – δυσκολεύομαι λίγο να ξεκλειδώσω τον εαυτό μου για να μιλήσω για το πώς αισθάνομαι», συνέχισε.

Αντί για την ψυχοθεραπεία, η Dua Lipa θεωρεί ότι βρίσκει όλη τη στήριξη που χρειάζεται στα πρόσωπα των πιο στενών φίλων της.

«Νομίζω ότι αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι νομίζω ότι έχω μία πολύ εύκολη επικοινωνία με τους φίλους μου. Μιλάω στους φίλους μου για όλα όσα συμβαίνουν», είπε.

Στο πλαίσιο της υγιούς επικοινωνίας της με τους ανθρώπους, προσπαθεί να αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα που εμφανίζονται και να μην αφήνει εκκρεμότητες που μπορεί να την επηρεάσουν.

«Μου αρέσει να κλείνω τον κύκλο και αυτό μου επιτρέπει να προχωρήσω», υπογράμμισε.

«Νομίζω ότι όταν αφήνετε ανοιχτά τα πράγματα ή δεν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, μπορεί να κολλήσετε σε έναν βρόχο αρνητικότητας ή αναστάτωσης ή του τι σκέφτεται κάποιος για εσάς ή άγχους και όλα αυτά τα πράγματα», σχολίασε, με βάση τις προσωπικές εμπειρίες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Dua Lipa και Mark Ronson αποκαλύπτουν τα μυστικά του «Dance The Night»

«Οπότε αυτό λειτούργησε για εμένα και με βοήθησε συνολικά», είπε η Dua Lipa.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η αθέατη σύνδεση των Nirvana και του Quentin Tarantino

Οι Nirvana και ο Quentin Tarantino ήταν δύο επαναστάτες της τέχνης. Η δεκαετία του 1990 σημαδεύτηκε από μία έκρηξη ανεξάρτητης...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...