Ο Eddie Vedder των Pearl Jam πήγε σε συναυλία της Taylor Swift και έμεινε μαγεμένος

«Το πιο τρελό πράγμα ήταν ότι μου θύμισε τα πλήθη του punk rock», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Eddie Vedder για την κοινότητα των θαυμαστών της Taylor Swift.

Ο Eddie Vedder των Pearl Jam παρακολούθησε το προηγούμενο καλοκαίρι την πρώτη του συναυλία της Taylor Swift και έμεινε μαγεμένος από τον παλμό του κοινού και τη γενναιοδωρία των θαυμαστών της τραγουδίστριας.

Είναι ένας από τους πιο διάσημους ροκ σταρ στον κόσμο, αλλά δεν ξέχασε ποτέ τι σημαίνει να είσαι θαυμαστής. Ο 59χρονος τραγουδιστής πάντα αναγνώριζε με ευγνωμοσύνη την επιρροή των δικών του μουσικών ηρώων, από τους The Clash και τους Fugazi μέχρι τον Tom Waits και τους Pixies.

Σε μία νέα συνέντευξή του στο περιοδικό MOJO, ο Eddie Vedder απέτισε επίσης φόρο τιμής σε μία άλλη εξαιρετικά επιτυχημένη καλλιτέχνιδα, την παγκοσμίως καταξιωμένη Taylor Swift.

Διαφήμιση

Ο τραγουδιστής των Pearl Jam έκανε ιδιαίτερη μνεία στην κουλτούρα που έχουν δημιουργήσει οι πιστοί και αφοσιωμένοι θαυμαστές της Taylor Swift, γνωστοί ως Swifties.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον θρυλικό Αμερικανό μουσικό δημοσιογράφο David Fricke, ο Eddie Vedder ανέφερε ότι είχε πάει μία από τις κόρες του να παρακολουθήσει μία συναυλία της περιοδείας «The Eras Tour» της Taylor Swift.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι το πάθος και η συμπερίληψη που χαρακτηρίζει τους θαυμαστές της Taylor Swift τον συγκίνησαν βαθιά και του ξύπνησαν ζεστές αναμνήσεις από τα δικά του νεανικά χρόνια μέσα στην κοινότητα του punk και του hardcore στις ΗΠΑ.

Ο Eddie Vedder είχε εντοπιστεί μαζί με την οικογένειά του ανάμεσα στο κοινό σε μία από τις συναυλίες της περιοδείας «The Eras Tour» της Taylor Swift στο Σιάτλ τον Ιούλιο του 2023.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift και Travis Kelce έκαναν εμφάνιση - έκπληξη στην πρεμιέρα του «Saturday Night Live»

Ήταν μάλιστα ντυμένος κατάλληλα για την περίσταση, φορώντας ένα t-shirt που έγραφε «It’s me, hi, I’m the father it’s me», σε μία αναφορά στους στίχους του τραγουδιού «Anti-Hero» της Taylor Swift.

Eddie Vedder - Pearl-Jam
Scott Dudelson/Getty Images

Στη συνέντευξή του, ο Eddie Vedder επαίνεσε επίσης τη «συναρπαστική και ισχυρή» θετικότητα με την οποία οι θαυμαστές της Taylor Swift αγκάλιασαν την κόρη του πριν από τη συναυλία.

Περιγράφοντας την εμπειρία μιας συναυλίας της pop star, ο frontman των Pearl Jam αποκάλυψε ότι είχε «φτιάξει βραχιόλια φιλίας» μαζί με την κόρη του.

Συνεχίζοντας, θυμήθηκε «τη γενναιοδωρία αυτών των νεαρών κοριτσιών και αγοριών, που αντάλλασσαν αυτά τα βραχιόλια με διαφορετικά μηνύματα πάνω τους – στίχους, τίτλους τραγουδιών, απλώς πράξεις καλής θέλησης σε αυτά τα μικρά βραχιόλια».

«Είχαν βρει τη φυλή τους. Συμφωνούσαν όλοι σε κάτι», τόνισε.

Διαφήμιση

«Το πιο τρελό πράγμα ήταν ότι μου θύμισε τα πλήθη του punk rock, όταν ήσουν ενωμένους με όλους τους περιθωριακούς στην πόλη σου, παλιά», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, οι Pearl Jam πρόκειται να κυκλοφορήσουν την ίδια ημέρα με το νέο άλμπουμ «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift, στις 19 Απριλίου, τη δική τους νέας δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Dark Matter».

Το συγκρότημα έχει ήδη κυκλοφορήσει το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Billy Joel υποδέχθηκε τον Axl Rose στη σκηνή

Ο ξεχωριστός καλεσμένος του Billy Joel στο φινάλε των εμφανίσεών του στο Madison Square Garden. Ο Billy Joel έριξε την...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...