Ο Eminem θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ το 2024 – Όσα αποκάλυψε ο Dr. Dre

Ο Eminem ετοιμάζει το νέο άλμπουμ του, το οποίο θα περιέχει και τραγούδια του Dr. Dre.

Ο Dr. Dre αποκάλυψε ότι ο Eminem θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του μέσα στο 2024.

Το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου, αφού απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλιγουντ νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Dr. Dre εμφανίστηκε στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» για να μιλήσει για την κληρονομιά του και τα μελλοντικά σχέδιά του.

Ο θρυλικός παραγωγός βρέθηκε στον καναπέ με τους μακροχρόνιους συνεργάτες του, Snoop Dogg και 50 Cent. Και ενώ ο τέταρτος πυλώνας της χρυσής εποχής του hip-hop, ο Eminem, μπορεί να μην ήταν στο στούντιο, κατάφερε και πάλι να κλέψει την παράσταση.

Διαφήμιση

«Αφήστε με να σας πω κάτι, να σας εξηγήσω κάτι αυτή τη στιγμή: Ο Eminem δουλεύει το δικό του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει φέτος», αποκάλυψε ο Dr. Dre προκαλώντας φρενίτιδα στο κοινό, στην πρώτη εμφάνισή του σε late night show εδώ και 30 χρόνια.

«Στην πραγματικότητα μίλησα μαζί του και μου είπε ότι είναι εντάξει να το ανακοινώσω εδώ στην εκπομπή. Έτσι, λοιπόν, βγάζει άλμπουμ, έχω και εγώ κομμάτια μέσα και είναι φοβερό», συνέχισε.

Ενώ δεν μοιράστηκε άλλες πληροφορίες σχετικά με πρέπει να περιμένουμε από τον Eminem, ο Dr. Dre σημείωσε πως ούτε εκείνος ξέρει πάντα τι ετοιμάζει ο Marshall Mathers, αφού κρατάει καλά κρυμμένα τα χαρτιά του.

«Πρόκειται μάλιστα να ακούσω ολόκληρο το άλμπουμ για πρώτη φορά αύριο. Κρατάει καλά κρυφή τη μουσική του, οπότε δεν έχω ακούσει τα πάντα», είπε.

Διαφήμιση

«Δεν έχω ακούσει ούτε όλα τα ολοκληρωμένα κομμάτια που έχω κάνει εγώ, αλλά θα τα ακούσω και σίγουρα βγάζει άλμπουμ φέτος», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Eminem ζητά συγγνώμη από τα παιδιά του στο συγκινητικό νέο τραγούδι «Somebody Save Me»

Ο Dr. Dre ανέφερε ότι ενώ πάντα συμμετέχει ενεργά στη μουσική του, παραδέχτηκε ότι «υπάρχουν πράγματα στα οποία πρέπει να κάνει τη μίξη», αλλά «έχει την ευκαιρία να ακούσω το άλμπουμ ολόκληρο.»

Το τελευταίο άλμπουμ του Eminem ήταν το «Music To Be Murdered By» που κυκλοφόρησε απροειδοποίητα τον Ιανουάριο του 2020. Ακολούθησε μία deluxe έκδοση του άλμπουμ τον Δεκέμβριο εκείνου του έτους.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Dr. Dre και ο Snoop Dogg μίλησαν για το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ που ετοιμάζουν, τριάντα και πλέον χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο πρώτο άλμπουμ του ράπερ, «Doggystyle».

Όπως αποκάλυψε ο Snoop Dogg, ο Dr. Dre θα ξεκινήσει τη μίξη του νέου άλμπουμ τους, που θα έχει τον τίτλο «Missionary», στα «μέσα Απριλίου».

Διαφήμιση

Η μακρά συνέντευξη έκλεισε με την εμφάνιση του 50 Cent, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Dr. Dre στο πρώτο άλμπουμ του, «Get Rich or Die Tryin’» και αστειεύτηκε για το πόσο άβολο ήταν για εκείνον να κρεμαστεί ανάποδα για την εμφάνισή του στο Halftime Show του Super Bowl το 2022 στο πλευρό του παραγωγού.

«Ήμουν 15 κιλά βαρύτερος τότε, δεν ήμουν έτοιμος για αυτό», είπε ο 50 Cent γελώντας, προσθέτοντας ότι είχε πάρει αρκετά κιλά για έναν ρόλο σε μία σειρά και «πραγματικά δεν το είχε σκεφτεί καλά».

Jimmy Kimmel Interviews Dr. Dre, Snoop Dogg & Curtis “50 Cent” Jackson

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Celine Dion θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η Celine Dion θα λάβει αμοιβή ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...