ENHYPEN: Ντοκιμαντέρ για τους θαυμαστές τους ENGENE

Το νέο ντοκιμαντέρ των ENHYPEN ανατρέπει την παραδοσιακή μορφή των συναυλιακών ταινιών.

Οι φανατικοί θαυμαστές, ENGENE, των ENHYPEN θα βρεθούν στο επίκεντρο του νέου ντοκιμαντέρ «FANMADE: ENHYPEN», σε παραγωγή της Hello Sunshine, της εταιρείας πολυμέσων που ίδρυσε η ηθοποιός Reese Witherspoon.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι μία συνεργασία μεταξύ της Hello Sunshine και της Good People («Trainwreck: Woodstock ’99»), θα εστιάσει στη σχέση μεταξύ του συγκροτήματος και της κοινότητας των θαυμαστών του.

Ανατρέποντας την παραδοσιακή μορφή των συναυλιακών ταινιών, θα τιμήσει τους θαυμαστές των ENHYPEN, οι οποίοι είναι γνωστοί ως ENGENE και θα τους τοποθετήσει στον πυρήνα της δημιουργίας της συναυλίας.

Διαφήμιση

Το ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει πέντε γυναίκες θαυμάστριες, οι οποίες θα συνεργαστούν με το επταμελές συγκρότημα για τη δημιουργία νέου υλικού, εμπνέοντας τους ENGENE «να συνεργαστούν και να απολαύσουν τη χαρά της έκφρασης του πάθους τους στον κόσμο».

Η ταινία θα εναλλάσσεται μεταξύ των θαυμαστριών και του συγκροτήματος, προσφέροντας απεριόριστη πρόσβαση στα παρασκήνια από τις εμφανίσεις των ENHYPEN στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας τους «FATE PLUS».

Οι παράλληλες διαδρομές του συγκροτήματος και των θαυμαστριών θα συγκλίνουν στο «Galaxy Fanmade», μία ειδική συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαΐου στο AT&T Performing Arts Center στο Ντάλας του Τέξας.

Η επικεφαλής των Παραγωγών Χωρίς Σενάριο της Hello Sunshine, Sara Rea, ανέφερε σε δήλωσή της ότι η σχέση μεταξύ των ENHYPEN και των φανατικών θαυμαστών τους ανέδειξε το ντοκιμαντέρ σε μία μοναδική δημιουργική εμπειρία.

Διαφήμιση

«Το οικοσύστημα της K-pop ενσωματώνει τη συμπερίληψη με έναν τρόπο που αποτελεί έμπνευση και είναι ιδανικός για την αφήγηση μίας ιστορίας», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ENHYPEN: Τα τραγούδια του νέου mini album «Orange Blood»

«Αυτό το ειλικρινές και γεμάτο χαρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την ομορφιά της ενότητας, κάτι που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή», συνέχισε.

«Ενώ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους καλλιτέχνες να κάνουν εκπλήξεις στο κοινό κατά τη διάρκεια των συναυλιών τους, το να βλέπουμε αυτούς τους θαυμαστές να δημιουργούν απρόσμενες και προσεγμένες εμπειρίες για το συγκρότημα είναι κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ», τόνισε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

«Σασμός»: Ο Βασίλης Σκουλάς κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ»

«Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ», τραγουδά ο Βασίλης Σκουλάς. Ο Βασίλης Σκουλάς ερμηνεύει το νέο τραγούδι «Σε Ποια Ζωή Να...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...