Eurovision 2024: Ο Windows95Man απαντά στην κριτική για τη «γυμνή» εμφάνισή του

«Δεν νοιάζομαι πια», σχολίασε για τις αντιδράσεις ο Windows95Man, ο οποίος λειτουργεί στη ζωή του «χωρίς κανόνες».

Ο Windows95Man, ο εκπρόσωπος της Φινλανδίας στη Eurovision 2024, δήλωσε ότι οι ενήλικες πρέπει να «αφήσουν πίσω» τις ανησυχίες τους και να αρχίσουν να είναι γυμνοί δημοσίως.

Ο 38χρονος DJ και εικαστικός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Teemu Keisteri, διαγωνίστηκε στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2024 την Τρίτη 7 Μαΐου και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης με το αντισυμβατικό και ιδιόρρυθμο dance τραγούδι «No Rules!» (Χωρίς Κανόνες!).

Ο Windows95Man ξεκίνησε την εμφάνισή του στο Malmö Arena στο Μάλμε της Σουηδίας βγαίνοντας μέσα από ένα γιγάντιο αυγό που ήταν μπαλωμένο με τζιν παντελόνια.

Διαφήμιση

Μέσα από την ευρηματική σκηνοθεσία και τις περίτεχνες γωνίες λήψης, ο Windows95Man έδωσε την εντύπωση στο κοινό που τον παρακολουθούσε από το σπίτι ότι δεν φορούσε παντελόνι ή εσώρουχα.

Πριν το τέλος του τραγουδιού, ο Windows95Man φόρεσε ένα κομμένο τζιν και πήδηξε στη σκηνή καθώς σπινθήρες πετάγονταν από τα λευκά σχοινιά που ήταν συνδεδεμένα με το σορτς του.

Όταν ρωτήθηκε για τις αρνητικές αντιδράσεις σχετικά με τη σχεδόν γυμνή εμφάνισή του, ο Windows95Man είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA: «Στον γιο μου, σε όλους τους νέους και σε όλες τις γιαγιάδες αρέσει, νομίζω ότι πραγματικά το λατρεύουν και τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι δεν νοιάζονται πια και εγώ δεν νοιάζομαι πια».

«Άρα νομίζω ότι οι ενήλικες θα πρέπει να μάθουν λίγο και να το αφήσουν λίγο στην άκρη. Δεν είναι τόσο σοβαρό να δεις λίγο τα οπίσθιά μου», συνέχισε.

Διαφήμιση

Ο Windows95Man υποστήριξε ότι ο στόχος του όταν τρέχει στη σκηνή με ένα T-shirt με το λογότυπου του λειτουργικού συστήματος Windows 95 και ένα αποκαλυπτικό εσώρουχο είναι να μεταδώσει την τέχνη του στο κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Eurovision 2024: Το Nemo καταγγέλλει τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» του διαγωνισμού

«Αυτό που κάνω μοιάζει πραγματικά με την τέχνη μου και είναι γενναίο να μην προσπαθώ να προσποιηθώ τίποτα… Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι ο εαυτός σου», τόνισε.

«Ακριβώς έτσι, ελπίζω στον τελικό να μπορώ, δεν ξέρω αν είναι δυνατόν; Μπορώ να είμαι ακόμα πιο ο εαυτός μου εκεί στη σκηνή;», συνέχισε.

«Απλά λέω την ιστορία του “χωρίς κανόνες” και αυτό είναι το σύνθημα που έχω με την τέχνη μου εδώ και πάνω από δέκα χρόνια. Συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να έχω μία συνηθισμένη ζωή και μία καθημερινή δουλειά και απλά μπορώ να αρχίσω να κάνω την τέχνη μου», εξήγησε.

«Και χρησιμοποιώ αυτό το σύνθημα “χωρίς κανόνες” μαζί με τους πίνακές μου και με την τέχνη και τη μουσική και αυτή τη φορά, με το τραγούδι της Eurovision, το πρώτο μου single», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Για τον Windows95Man, το «χωρίς κανόνες» σημαίνει να σταματήσει να είναι «πολύ σκληρός» με τον εαυτό του επειδή είναι «χαοτικός» και έχει κάποια «προβλήματα συγκέντρωσης».

«Ο κόσμος έχει τόσους κανόνες και τόση εθιμοτυπία και κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι φυσιολογικός… Θέλω λοιπόν απλά να πω ότι αν είσαι λίγο περίεργος, δεν πειράζει και δεν υπάρχουν κανόνες», ανέφερε.

Ο τραγουδιστής του, Henri Piispanen, δήλωσε ότι έχει υιοθετήσει και ο ίδιος αυτή τη φιλοσοφία.

«Το σκέφτομαι σαν ένα μάντρα για να μην σκέφτομαι υπερβολικά, επειδή μερικές φορές μπαίνω μέσα στο κεφάλι μου και σκέφτομαι υπερβολικά τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα», είπε.

«Τότε μπορώ επίσης να πω στον εαυτό μου “ναι”, όπως έκανες εσύ για πολλά χρόνια, “χωρίς κανόνες, χωρίς κανόνες”», συνέχισε, απευθυνόμενος στον Teemu Keisteri.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Eurovision 2024: Ο Olly Alexander των Years & Years σε συζητήσεις να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Windows95Man πρόσθεσε επίσης ότι αυτή η νοοτροπία του δίνει την «ευκαιρία» να μην τον νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι ενόψει της εμφάνισής του στον τελικό της φετινής Eurovision, το Σάββατο 11 Μαΐου.

Windows95man - No Rules! (LIVE) | Finland 🇫🇮 | First Semi-Final | Eurovision 2024

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Frank Ifield: Πέθανε ο θρύλος της country που βοήθησε τους Beatles να γίνουν γνωστοί

Ο Frank Ifield μεσουράνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τη δεκαετία...

«Σασμός»: Ο Βασίλης Σκουλάς κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ»

«Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ», τραγουδά ο Βασίλης Σκουλάς. Ο...

Οι Pet Shop Boys πρόσφεραν ένα τραγούδι στον Brandon Flowers των The Killers.

Οι Pet Shop Boys δεν γνωρίζουν αν το τραγούδι...

Η Sabrina Carpenter εξηγεί το νόημα των στίχων του «Espresso»

Η Sabrina Carpenter ήθελε να δημιουργήσει ένα τραγούδι ιδανικό για τις ζωντανές εμφανίσεις της, αλλά και με μία...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...