Enrique Iglesias και Miranda Lambert συνεργάζονται στο «Space In My Heart»

Ο Enrique Iglesias κυκλοφορεί άλλο ένα τραγούδι από το επερχόμενο νέο άλμπουμ του.

Ο Enrique Iglesias συναντά τη Miranda Lambert σε μία απρόσμενη συνεργασία.

Ο βασιλιάς της latin pop, Enrique Iglesias, γράφει ιστορία με την πρώτη του βουτιά στην country μουσική με το «Space In My Heart», έχοντας στο πλευρό του την πιο βραβευμένη καλλιτέχνιδα στην ιστορία της Ακαδημίας της Country Μουσικής, Miranda Lambert.

Το «Space In My Heart», το οποίο ηχογραφήθηκε στο Νάσβιλ, είναι ένα δυνατό ερωτικό τραγούδι και το τρίτο single από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Final Vol. 2» του Enrique Iglesias.

Διαφήμιση

Το άλμπουμ του «Final Vol. 1» γνώρισε την επιτυχία που του άξιζε, λαμβάνοντας θετικές κριτικές και μία συντριπτικά θετική ανταπόκριση από τους θαυμαστές παγκοσμίως. Οι γοητευτικές μελωδίες του και οι συγκινητικοί στίχοι του συνεπήραν τους ακροατές, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι ο Enrique Iglesias είναι ένα παγκόσμιο μουσικό είδωλο.

Οι ενθουσιασμένοι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του «Final Vol. 2», το οποίο προβλέπεται να περιέχει περισσότερα δυναμικά τραγούδια και συναισθηματικές μπαλάντες.

Η ικανότητα του Enrique Iglesias να συνδέεται με το κοινό του μέσω της μουσικής του έχει κάνει τους θαυμαστές να μετράνε τις ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ του.

Το προηγούμενο single του, «Fría», σε συνεργασία με τον Yotuel, είναι ένα χαρούμενο, φρέσκο και χορευτικό τραγούδι που αποτυπώνει το πνεύμα αυτών των δύο καλλιτεχνών που έχουν γράψει ιστορία στη latin μουσική και γιορτάζει τα πάρτι και τη διασκέδαση του καρναβαλιού της Καραϊβικής.

Διαφήμιση

Με το «Space in My Heart», ο Enrique Iglesias βάζει τις βάσεις για την κυκλοφορία του «Final Vol. 2», ενός από τα πιο πολυαναμενόμενα άλμπουμ του 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Enrique Iglesias και Maria Becerra ενώνουν τις φωνές τους στο «Así Es La Vida»

Ο Enrique Iglesias βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο δεύτερο σκέλος της «The Trilogy Tour», μία συναρπαστική περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μαζί με τους Ricky Martin και Pitbull.

Κατά μήκος της καριέρας του, ο Enrique Iglesias έχει αναγνωριστεί για τη μουσική ευελιξία του τόσο στην ισπανική όσο και στην αγγλική pop και urban.

Έχει πουλήσει πάνω από 180 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, έχει κυκλοφορήσει 11 άλμπουμ και 3 συλλογές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Έχει κάνει 10 sold-out παγκόσμιες περιοδείες και έχει εμφανιστεί μπροστά σε πάνω από 10 εκατομμύρια θεατές.

Ο Enrique Iglesias είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός Λατίνος καλλιτέχνης στην ιστορία της μουσικής, έχοντας 154 singles στο No. 1 στα charts του Billboard και 27 singles στο No. 1 του Hot Latin Songs Chart, όπου κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα No. 1 singles στην ιστορία του chart.

Διαφήμιση

Παράλληλα, συνεχίζει να είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες προβολές και αναπαραγωγές, με πάνω από 14 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube/VEVO και 14 δισεκατομμύρια αναπαραγωγές.

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Miranda Lambert κυκλοφόρησε το όγδοο σόλο άλμπουμ της, «Palomino», το 2022, καταγράφοντας το καλύτερο ντεμπούτο για ένα country άλμπουμ από γυναίκα εκείνη τη χρονιά.

Το «Palomino», το οποίο επιλέχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα της χρονιάς από τους New York Times, TIME, Rolling Stone, Billboard, Stereogum και People, είναι το πιο πρόσφατο κεφάλαιο σε μία λαμπρή καριέρα που περιλαμβάνει επτά No. 1 σόλο άλμπουμ, 11 No. 1 ραδιοφωνικά singles και πάνω από 70 βραβεία.

Το NPR την έχει χαρακτηρίσει ως «το πιο συναρπαστικό country αστέρι της γενιάς της». Με τις εμφανίσεις της «Velvet Rodeo Las Vegas» στο Bakkt Theater του Planet Hollywood Resort & Casino του Λας Βέγκας να ολοκληρώνονται, η Miranda Lambert συνεχίζει να ετοιμάζει τη νέα μουσική που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Enrique Iglesias, Miranda Lambert - Space In My Heart (Official Lyric Video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Enrique Iglesias και Yotuel συνεργάζονται στο νέο single «Fría»

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Ο Damon Albarn δεν συμφωνεί με την απαγόρευση κινητών τηλεφώνων στις συναυλίες του Bob Dylan

«Αν αρχίσεις να απαγορεύεις πράγματα, πού θα σταματήσεις;», αναρωτήθηκε ο Damon Albarn. Ο Damon Albarn αποστασιοποιήθηκε από τη συνεχώς αυξανόμενη...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...