Ο Dave Mustaine των Megadeth κατακεραυνώνει τους καλλιτέχνες που νομίζουν ότι είναι «καλύτεροι από τους υπόλοιπους»

«Είμαστε όλοι ίδιοι», τονίζει ο Dave Mustaine.

Ο Dave Mustaine των Megadeth κατακεραυνώνει τους καλλιτέχνες που νομίζουν ότι είναι «καλύτεροι από τους υπόλοιπους ανθρώπους».

Σε συνέντευξή του με την Carmen Coronado του Monterrey Rock, ο frontman των Megadeth για την κριτική και την ανταπόκριση του κοινού στο τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος, το «The Sick, The Dying… And The Dead!», που κυκλοφόρησε το 2022.

Το «The Sick, The Dying… And The Dead!» έκανε δυναμικό ντεμπούτο στα charts την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο Billboard 200.

Διαφήμιση

Επίσης, κατέκτησε στα No. 1 στα Top Album Sales, Top Current Albums Sales, Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums και Top Hard Rock Albums του Billboard.

Το «The Sick, The Dying… And The Dead!» ήταν το άλμπουμ των Megadeth που βρέθηκε στην υψηλότερη θέση στα charts παγκοσμίως, φτάνοντας στο Νο. 1 στη Φινλανδία, στο Νο. 2 σε Αυστραλία, Πολωνία, Ελβετία και Σκωτία και στο Νο. 3 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Λοιπόν, είχε πολύ καλή υποδοχή. Ήταν επιτυχημένο για εμάς. Έχουμε και άλλα άλμπουμ που ανέβηκαν ψηλά στα charts και πριν, αλλά αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο εμπορικά παγκοσμίως», σχολίασε ο Dave Mustaine.

«Στο παρελθόν, είχαμε δίσκους που τα πήγαιναν καλά σε μία περιοχή, αλλά όχι παντού, ενώ αυτό το άλμπουμ έχει αγαπηθεί σε πολλές χώρες», σημείωσε.

Διαφήμιση

«Υπάρχουν μερικά μέρη που απλά δεν τους αρέσει το metal. Αλλά κατά κύριο λόγο, είμαι πολύ, πολύ, πολύ ευχαριστημένος με την πορεία αυτού του δίσκου», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την επιτυχία και τη μακροβιότητα των Megadeth, ο Dave Mustaine πιστεύει ότι το μυστικό είναι το γεγονός ότι το συγκρότημα δεν έχει κάνει συμβιβασμούς κατά τη διάρκεια της πορείας και δεν έχει αλλάξει μετά από δεκαετίες καταξίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Dave Mustaine ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νέο άλμπουμ των Megadeth

«Νομίζω ότι (το μυστικό) είναι το να μην κάνεις εκπτώσεις και να μένεις πιστός στις πεποιθήσεις σου, να είσαι αυθεντικός χωρίς όμως να γίνεσαι και ένας κακός μα****», είπε γελώντας.

«Πολλοί μουσικοί γίνονται επιτυχημένοι και αρχίζουν να πιστεύουν στη δική τους φήμη, ότι είναι πραγματικά φοβεροί. Και ξέρεις τι; Είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτό είναι το τέλος της ιστορίας. Τελεία», συνέχισε.

Ο Dave Mustaine μοιράστηκε επίσης την ιστορία της τραγουδίστριας ενός συγκροτήματος που ζητούσε από τους υπόλοιπους να μην την κοιτάζουν, αν και δεν αποκάλυψε την ταυτότητά της.

Διαφήμιση

«Όταν ακούω ιστορίες από τον δρόμο, όταν ήμουν πιο νέος, άκουγα για μερικά συγκροτήματα όπου η τραγουδίστρια τους ήθελε να τη φωνάζουν “κυρία κάτι” από όλους», ανέφερε.

«Και δεν μπορούσες να την κοιτάξεις. Ξέρω ότι και η Madonna το έκανε αυτό, αλλά αυτό το έκανε κάποια άλλη πριν από εκείνη. Και σκέφτηκα: “Όχι, δεν μου αρέσει πια”», συνέχισε.

«Και δεν ήταν ότι μου άρεσε εξ αρχής, αλλά απλά σκέφτηκα: “Τι κακιά είναι αυτή; Μην με κοιτάς! Εντάξει! Μην με κοιτάς! Άντε πνίξου”», είπε.

Σύμφωνα με τον Dave Mustaine, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι.

Όλοι έχουμε τις δικές μας μοναδικές δυνάμεις και αδυναμίες. Όλοι κάνουμε λάθη. Και όλοι μας αξίζουμε να μας φέρονται με σεβασμό.

«Όταν αρχίζεις να νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους ανθρώπους… Ίσως να είσαι καλύτερος σε κάτι από άλλους ανθρώπους, αλλά ξέρεις τι; Φίλε, είμαστε όλοι ίδιοι», σχολίασε.

«Πρέπει να σταματήσουμε να φερόμαστε στους άλλους ανθρώπους σαν να μην έχουν σημασία», τόνισε ο επικεφαλής των Megadeth.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Megadeth ισοπέδωσαν το Release Athens 2024 - Φωτογραφίες
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Cher κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της

Η αυτοβιογραφία της Cher θα κυκλοφορήσει σε δύο τόμους. Το φθινόπωρο του 2024 θα είναι αφιερωμένο στη Cher: Μετά την...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...