Ευρυδίκη και ΜΠΛΕ τραγουδούν για το κίνημα «Strong me» – Μία συναυλία ισότητας και συμπερίληψης

Μία συναυλία ισότητας και συμπερίληψης με την Ευρυδίκη και τους ΜΠΛΕ.

Η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία για την Ευρυδίκη και τους ΜΠΛΕ είναι γεγονός.

Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, μετά τις sold out χειμερινές εμφανίσεις τους, ενώνουν την ενέργεια και τις φωνές τους σε μία μοναδική συναυλία με τίτλο «Duets» την Κυριακή 19 Μαΐου, στο Γήπεδο Μπάσκετ του Σεράφειου Δήμου Αθηναίων

Η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ τραγουδούν για να δυναμώσουν τις γυναίκες που δεν έχουν φωνή και να βοηθήσουν το κίνημα «Strong me» να συνεχίσει το έργο του, καθώς όλα τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για την ενίσχυση των δράσεών του.

Διαφήμιση

Η συναυλία αυτή δεν είναι απλώς ένα μουσικό γεγονός, αλλά μία πρόκληση να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο.

Έναν κόσμο ισότητας και συμπερίληψης. Μία συναυλία προσβάσιμη σε κωφούς και βαρήκοους με διερμηνεία στη νοηματική.

Η Ευρυδίκη και η Τζώρτζια των ΜΠΛΕ είναι δύο από τις πιο αγαπημένες και αναγνωρίσιμες φωνές στον χώρο της ελληνικής μουσικής.

Με μία μοναδική συνεργασία που συνδυάζει τις δυνάμεις τους, οδηγούν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και εκπλήξεις.

Διαφήμιση

Η Ευρυδίκη, ξεχωριστή και πολυτάλαντη, μεταμορφώνεται μουσικά σε ό, τι επιθυμεί επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη της πολύπλευρης πορείας της 32 ετών στο ελληνικό τραγούδι.

Η Τζώρτζια με τη χαρακτηριστική φωνή και την εκρηκτική παρουσία, βρίσκει ανορθόδοξους τρόπους να σε παρασύρει στον κόσμο των ΜΠΛΕ.

Σύνδεσμός τους, το σαξόφωνο του Γιώργου Παπαποστόλου, ιδρυτή, συνθέτη και παραγωγού του πλέον 28 χρόνων επιτυχημένου συγκροτήματος.

Η συναυλιακή και δισκογραφική συνεργασία τους με τίτλο «Duets», ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2022 με συνεχείς sold out εμφανίσεις στον «Σταυρό του Νότου» και συνεχίστηκε με εκρηκτικές συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, κερδίζοντας όλο και περισσότερο το κοινό που απαιτεί πλέον τη συνέχισή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ευρυδίκη και ΜΠΛΕ στο Faliro Summer Theater

Την Κυριακή 19 Μαΐου, στο Γήπεδο Μπάσκετ του Σεράφειου Δήμου Αθηναίων, ετοιμαστείτε για ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, αλληλεγγύη και ελπίδα.

Διαφήμιση

3ο Φεστιβάλ Strong me

Στις 17, 18 και 19 Μαΐου δίνουμε ξανά ραντεβού στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων για το 3ο Φεστιβάλ για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Αυτή τη φορά, πάνω από 55 φορείς θα ενώσουν τη φωνή και τις δυνάμεις τους σε ένα Φεστιβάλ, που θα ενημερώσει, θα αφυπνίσει και θα κινητοποιήσει απέναντι στο φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών που έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και αναδεικνύει ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

Ένα τριήμερο, που μαζί με ανθρώπους του Πολιτισμού, των Τεχνών και του Αθλητισμού θα μετατρέψουμε τον φόβο σε κινητήριο δύναμη!

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αθηναίων και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Το κίνημα Strong Me

Το Strong me γεννήθηκε από τη δύναμη εκείνης της μίας γυναίκας που αποφάσισε να κάνει κάτι για όλες τις άλλες Εκείνες και μαζί να κάνουμε τον φόβο μας, δύναμη.

Το Strong me είναι εκείνη η γυναίκα που έχει πέσει θύμα κακοποίησης ή που ζει σε κακοποιητικό περιβάλλον.

Εκείνη που χρειάζεται χρόνο για να συνειδητοποιήσει και να αποδεχτεί ότι είναι κακοποιημένη, είτε σωματική είτε ψυχολογική.

Εκείνη η γυναίκα, ή μάλλον μία από τις πάρα πολλές «Εκείνες» είναι και η Ασπασία Θεοφίλου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, καλλιτέχνης και ιδρύτρια του κινήματος Strong me.

Όταν κατάφερε να διαχειριστεί τις δικές τις εμπειρίες, πάτησε γερά στα πόδια της κι ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάτι ουσιαστικό για όλες Εκείνες τις γυναίκες που δεν έχουν φωνή και ζουν καθημερινά τον εφιάλτη της βίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ευρυδίκη: Ταξίδι στις γειτονιές του Παρισιού από τη σκηνή του «Half Note Jazz Club»

Πρωταρχικό μέλημα του Strong me είναι η ένωση των φορέων και των οργανώσεων για τα δικαιώματα των γυναικών, ώστε να πιέσουμε για την αλλαγή του νομικού πλαισίου και να αφυπνίσουμε την κοινωνία.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Chris Cornell τραγουδά το «Fast Car» σε μία άγνωστη διασκευή

«Έρχονται κι άλλα», σύμφωνα με τη χήρα του Chris Cornell. Η 60ή επέτειος της γέννησης του Chris Cornell έφερε μία...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...