Frank Turner: Ο τραγουδιστής που θέλει να σπάσει το ρεκόρ για τις περισσότερες συναυλίες σε 24 ώρες

Ένας πραγματικός άθλος – Θα καταφέρει ο Frank Turner να εκπληρώσει τη δύσκολη αποστολή του και να γράψει ιστορία;

Ο Βρετανός τραγουδιστής Frank Turner θα επιχειρήσει να σπάσει το ρεκόρ για τις περισσότερες συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις σε 24 ώρες, προς τιμήν του Music Venue Trust.

Για να γιορτάσει την επερχόμενη 3.000ή συναυλία του και την κυκλοφορία του δέκατου άλμπουμ του «Undefeated» στις 3 Μαΐου, ο Frank Turner θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει 15 ζωντανές εμφανίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, διάρκειας τουλάχιστον 20 λεπτών, στις 4 Μαΐου.

Με τη χορηγία της εφαρμογής ταξί FREENOW, ο πρώην frontman του post-hardcore συγκροτήματος Million Dead θα διανύσει περίπου 800 χιλιόμετρα για να δώσει συναυλίες σε πόλεις από το Λίβερπουλ μέχρι το Σαουθάμπτον.

Διαφήμιση

Ο Frank Turner θα δώσει την πρώτη του συναυλία στο Jacaranda του Λίβερπουλ στις 12:30 μ.μ. τοπική ώρα το Σάββατο 4 Μαΐου. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τις πόλεις Χάντερσφιλντ, Leeds, Σέφιλντ, Τσέστερφιλντ, Νότιγχαμ και Μπέρμιγχαμ.

Καθώς η νύχτα θα πέφτει και η αποστολή του θα φτάνει στις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Μαΐου, ο Frank Turner θα δώσει μία μεταμεσονύχτια συναυλία στο Temperance στο Leamington Spa.

Μέχρι το μεσημέρι, ελπίζει να εμφανιστεί στο Leighton Buzzard, το Λονδίνο, το Aldershot, το Πόρτσμουθ και το Winchester.

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, αυτό το χαοτικό πρόγραμμα θα καταρρίψει το ρεκόρ τις περισσότερες συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις σε 24 ώρες.

Διαφήμιση

Ο Frankl Turner σχολιάζει σχετικά με την πρόκληση: «Με σχεδόν 3.000 συναυλίες στο ενεργητικό μου, δεν ήμουν ποτέ από αυτούς που κάνουν τα πράγματα με μισή καρδιά ή που αποφεύγουν τις προκλήσεις – άλλωστε, κάποτε εμφανίστηκα και στις 50 πολιτείες της Αμερικής σε 50 ημέρες.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Frank Turner έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις σε 24 ώρες

«Για την κυκλοφορία του δέκατου άλμπουμ μου, “Undefeated”, θα προσπαθήσω να σπάσω ένα παγκόσμιο ρεκόρ: για τις περισσότερες συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις μέσα σε 24 ώρες», συνέχισε.

«Δεν είναι απλώς αυτοπροβολή», τόνισε και πρόσθεσε ότι συνεργάζεται με 13 ανεξάρτητα δισκοπωλεία και 15 ανεξάρτητες μουσικές σκηνές για να αναδείξει δύο σημαντικά κομμάτια της underground μουσικής σκηνής που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

«Θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουμε και διασκεδαστικό. Ελάτε σε μία συναυλία!», συμπλήρωσε.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Music Venue Trust, Mark Davyd, δήλωσε επίσης: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε την προσπάθεια του Frank Turner να πετύχει το επίσημο παγκόσμιο ρεκόρ του Music Venue Trust για τις περισσότερες συναυλίες σε 24 ώρες.

Διαφήμιση

Το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες ζωντανές συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις μέσα σε 24 ώρες ανήκει αυτή τη στιγμή στον Hunter Hayes με 10 συναυλίες. Προηγουμένως, το ρεκόρ είχαν οι The Flaming Lips με οκτώ συναυλίες.

Τα περισσότερα ρεκόρ στη μουσική αφορούν τις πωλήσεις άλμπουμ και εισιτηρίων, αλλά λίγοι επιχειρούν σκόπιμα να σπάσουν ένα ρεκόρ.

Μερικά άλλα ρεκόρ άξια αναφοράς που έχουν σημειωθεί είναι αυτά για το τραγούδι με τις περισσότερες λέξεις από τον Eminem, το τραγούδι με τις περισσότερες βωμολοχίες από τους Psychostick και το πιο σύντομο τραγούδι στον κόσμο από τους Napalm Death.

Μένει να δούμε αν ο Frank Turner θα καταφέρει να μπει κι αυτός στη λίστα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω του στις 4 Μαΐου.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Cardi B: Απαντά στην «προφανή ανυπομονησία» για το νέο άλμπουμ της

Η υπόσχεση που έδωσε η Cardi B για το νέο άλμπουμ της. Η Cardi B επιβεβαίωσε τις προσδοκίες των θαυμαστών...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...