Οι Ghost ανακοινώνουν την πρώτη ταινία τους «Rite Here Rite Now»

Η απόκοσμη γοητεία των Ghost θα στοιχειώσει τους κινηματογράφους.

Οι Ghost ανακοινώνουν την κυκλοφορία της πρώτης τους ταινίας, με τίτλο «Rite Here Rite Now», η οποία καταγράφει τις δύο sold-out εμφανίσεις τους στο Kia Forum του Λος Άντζελες.

Αυτή η μοναδική ταινία μεγάλου μήκους συνδυάζει ακυκλοφόρητο υλικό από τις συναυλίες των Ghost για το φινάλε της αμερικανικής περιοδείας τους «Re-Imperatour» το 2023 με μία αφηγηματική ιστορία που συνεχίζει την πλοκή της σειράς βίντεο «Chapters» του συγκροτήματος.

Η ταινία «Rite Here Rite Now», σε σκηνοθεσία του Tobias Forge των Ghost και του Alex Ross Perry («Her Smell»), θα προβληθεί στους κινηματογράφους παγκοσμίως μόνο στις 20 και 22 Ιουνίου.

Διαφήμιση

Το trailer της ταινίας θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την έναρξη διάθεση των εισιτηρίων για τις προβολές από την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Οι λεπτομέρειες για τους κινηματογράφους που θα συμμετάσχουν στις προβολές και οι σύνδεσμοι για τα εισιτήρια θα αποκαλυφθούν στο ritehereritenow.com στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Οι θαυμαστές καλούνται να εγγραφούν για περισσότερες πληροφορίες.

Η ταινία «Rite Here Rite Now», η οποία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια των δύο sold-out συναυλιών των Ghost στο θρυλικό Kia Forum του Λος Άντζελες, βυθίζει πλήρως τους θεατές στο πολύχρωμο μελόδραμα της περίφημης ζωντανής τελετουργίας που έχει βοηθήσει το κορυφαίο θεατρικό ροκ συγκρότημα της Σουηδίας να κατακτήσει Grammy, να φτάσει στην κορυφή των charts και να γεμίσει στάδια σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, το «Rite Here Rite Now» είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία συναυλιακή ταινία.

Διαφήμιση

Το αποτέλεσμα είναι ένα φαντασμαγορικό μείγμα: Οι ζωντανές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και από τα πέντε άλμπουμ των Ghost, καθώς και του πλατινένιου «Mary On A Cross», συνυφαίνονται με τις κινηματογραφικές πρεμιέρες μερικών προσώπων γνωστών στους θαυμαστές του συγκροτήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Tobias Forge έγραψε το πρώτο τραγούδι των Ghost ως αστείο

Τα πάντα διαδραματίζονται στα παρασκήνια γύρω από τον Papa Emeritus IV των Ghost, καθώς το μέλλον και η μοίρα του βρίσκονται στα χέρια του Υπουργείου.

«Το μυστήριο, η αινιγματικότητα και το μουσικό στυλ των Ghost έχουν δημιουργήσει μία τόσο αφοσιωμένη προσήλωση στο συγκρότημα», σχολίασε η Kymberli Frueh, Αντιπρόεδρος Προγραμματισμού και εξαγοράς Περιεχομένου της Trafalgar Releasing.

«Οι κινηματογράφοι μάς παρέχουν την τέλεια εμπειρία εμβάθυνσης για να ενώσουν τους θαυμαστές ως κοινότητα και να απολαύσουν τις περίτεχνες παραστάσεις των Ghost σε μεγάλες οθόνες και δυνατό ήχο», τόνισε.

Είτε είστε ένας αφοσιωμένος θαυμαστής που θέλει να ξαναζήσει τις αγαπημένες του στιγμές από το ζωντανό θέαμα των Ghost, είτε ανήκετε στους περίεργους μη μυημένους, το «Rite Here Rite Now» θα μεταφέρει στο κέντρο της δράσης: θα κατεβάσετε τα κινητά σας και θα ζήσετε τη στιγμή – καθώς μία σκιά αβεβαιότητας πλανάται – εντελώς μαγεμένοι και υπό την επήρεια αυτού του εκρηκτικού αλλά και προσωπικού κινηματογραφικού πορτρέτου των Ghost.

Διαφήμιση

Το πρωτότυπο soundtrack της ταινίας «Rite Here Rite Now» θα κυκλοφορήσει μέσω της Loma Vista Recordings. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στι στις 9 Μαΐου.

Ο Tobias Forge δήλωσε: «Πριν από μία δεκαετία, όταν οι Ghost υπέγραψαν με τη Loma Vista, ο Tom Whalley (ιδιοκτήτης και CEO της εταιρείας) ρώτησε ποια ήταν η ιστορία του συγκροτήματος. Ένιωθε ότι η αφήγηση μίας ιστορίας ήταν ζωτικής σημασίας για να προσελκύσει νέους θαυμαστές.».

«Του είπα ότι επειδή ήμασταν ένα καινούργιο και κυρίως ένα άγνωστο νέο συγκρότημα, δεν υπήρχε πραγματικά μία συναρπαστική ιστορία να πούμε. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Αλλά του είπα ότι αν ήθελε μία ιστορία, θα μπορούσα να σκαρώσω μία. Αυτή η ταινία είναι ο καρπός εκείνης της συζήτησης», εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Ghost ετοιμάζουν μία νέα ταινία - Αλλά δεν θα είναι κλασική

Ο σκηνοθέτης Alex Ross Perry ανέφερε: «Η συνεργασία με τον Tobias για να επεκτείνουμε την ιστορία των Ghost σε μία ταινία μεγάλου μήκους ήταν μία διαβολική απόλαυση».

«Αυτή η ταινία μας επέτρεψε να εμπνευστούμε από τα πάντα, από τον βωβό τρόμο μέχρι το “The Great Rock N’ Roll Swindle”, από τον Ralph Bakshi μέχρι το “KISS Alive II”», συνέχισε.

«Οι επιρροές ήταν πολλές, αλλά πάνω από όλα, ο τελικός στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό θέαμα όχι μόνο για τους θαυμαστές των Ghost, αλλά και για όλους τους λάτρεις της κινηματογραφικής αλχημείας μεταξύ ροκ θεάματος και ανατριχιαστικών απολαύσεων», είπε.

Την παραγωγή της ταινίας «Rite Here Rite Now» ανέλαβε η Popecorn Cinematic Pictures. Παραγωγοί είναι οι Kristen Mulderig, Rick Sales, Craig Butta και Jonas Åkerlund.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Band Ghost (@thebandghost)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Ο Josh Homme «σηκώνει μανίκια» για να μην αργήσει το επόμενο άλμπουμ των Queens of the Stone Age

Ο Josh Homme και οι Queens of the Stone Age είναι έτοιμοι να πιάσουν ξανά δουλειά. Ο Josh Homme υποσχέθηκε...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...