Glass Animals: Μία διαστημική ιστορία για έναν καταστροφικό έρωτα στο νέο single «A Tear In Space (Airlock)»

Ταξίδι στην καρδιά ενός παθιασμένου έρωτα με τους Glass Animals.

Οι Glass Animals κυκλοφορούν το νέο single «A Tear In Space (Airlock)» από το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ τους «I Love You So F***ing Much».

Το «ILYSFM» είναι ένας δίσκος που εξερευνά την αγάπη σε όλες τις μορφές και τις εκφάνσεις της.

Το «A Tear In Space (Airlock)» διηγείται μία ιστορία για έναν έρωτα που σε καταβροχθίζει, σε αναγκάζει να λυγίσεις και να στριμωχτείς γύρω από το άλλο άτομο μέχρι να χάσεις τον εαυτό σου, τεντωμένος τόσο πολύ, συμπιεσμένος τόσο πολύ, τόσο μικρός και ασήμαντος που γίνεσαι σχεδόν αόρατος.

Διαφήμιση

Περιγράφει τον έλεγχο και την κυριαρχία, την ευχαρίστηση/τον πόνο του να παραδίνεσαι στις επιθυμίες κάποιου άλλου.

Το «A Tear In Space (Airlock)» αγγίζει επίσης τα ευρύτερα θέματα της κλίμακας και της οπτικής γωνίας του άλμπουμ «I Love You So F***ing Much» – άλλωστε, τι είναι ένα δάκρυ στο διάστημα;

Τόσο μικρό που είναι ασήμαντο και όμως τόσο τεράστιο για τον άνθρωπο που το ρίχνει.

Από ένα μικροσκοπικό δάκρυ σε ένα θάλαμο συμπίεσης/αποσυμπίεσης σε έναν τεράστιο γαλαξία, το «I Love You So F***ing Much» είναι ένας άλμπουμ ρετρο-φουτουριστική παραγωγή που ταξιδεύει μέσα και έξω από την «αμορφία του έρωτα» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου 2024.

Διαφήμιση

Σχετικά με τη δημιουργία του βίντεο για το «A Tear In Space (Airlock)», οι σκηνοθέτες Taylor Fauntleroy και Drew Kirsch δήλωσαν: «Η ιδέα ξεκίνησε πραγματικά από την πρόταση του Dave να μπει σε μία αεροδυναμική σήραγγα και να πετάξουμε πράγματα πάνω του, κάτι που ακούστηκε υπέροχο μέχρι να συνειδητοποιήσαμε ότι θα μπορούσαμε να τον σκοτώσουμε ή να μας μηνύσουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το «Heat Waves» των Glass Animals παραλίγο να καταλήξει στη Rihanna

«Αυτό μας έκανε να προσπαθήσουμε πραγματικά να οπτικοποιήσουμε συναισθηματική εμπειρία του “A Tear in Space” και να βρούμε αφηρημένες τεχνικές για να αφηγηθούμε αυτή την ιστορία που μιλάει για το να προσπαθείς να πλησιάσεις κάποιον που σε απωθεί και σε τραβάει και σε τραβάει μέχρι να χάσεις εντελώς την ταυτότητά σου», εξήγησαν.

«Τελικά, πετάξαμε και μερικά πράγματα στον Dave, κάτι που ήταν το αποκορύφωμα», συμπλήρωσαν.

Ο Dave Bayley των Glass Animals σημείωσε ότι τα τριαντάφυλλα, το τραπέζι φαγητού, τα κεριά και το κοστούμι είναι όλα σύμβολα αγάπης και φροντίδας.

Όλα αυτά βρίσκονται δίπλα σε ένα μεγάλο, κρύο επιστημονικό μηχάνημα φτιαγμένο από λεπίδες που μπορεί μόνο να φυσάει πράγματα μακριά και να τα καταστρέφει.

Διαφήμιση

Οι λεπίδες γυρνάνε πιο γρήγορα όσο πλησιάζεις. Σε ξεφλουδίζουν στρώμα – στρώμα μέχρι να μην μείνει τίποτα και μετά σε τεντώνουν και σε διαλύουν μέχρι να εξαφανιστείς.

«Η ειρωνεία, υποθέτω, είναι ότι ακόμα κι αν καταφέρεις να περάσεις μέσα από τον άνεμο και να φτάσεις στην καρδιά του θηρίου, απλά σε κόβει σε κομμάτια ούτως ή άλλως!», σχολίασε ο Dave Bayley.

Οι Glass Animals ανακοίνωσαν πρόσφατα μία τεράστια περιοδεία 44 συναυλιών, που θα ταξιδέψει το τετραμελές συγκρότημα σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ αυτόν τον Αύγουστο και θα ολοκληρωθεί στο The O2 Arena του Λονδίνου, χωρητικότητας 20.000 θέσεων, στις 7 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, οι Glass Animals ήθελαν οι φανατικοί θαυμαστές τους να ακούσουν τον νέο άλμπουμ τους «I Love You So F***ing Much» για πρώτη φορά ζωντανά και τον περασμένο μήνα ξεκίνησαν μία παγκόσμια περιοδεία – έκπληξη σε μικρότερους χώρους στο Μεξικό, την Ινδονησία, την Καλιφόρνια και την Αυστραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Glass Animals: Οτοστόπ στον γαλαξία της αγάπης με το νέο άλμπουμ «I Love You So F***ing Much»

Το συγκρότημα θα κάνει επίσης μία εμφάνιση στο EartH στο Hackney του Λονδίνου στις 11 Ιουνίου, όπου θα παίξουν για πρώτη φορά νέα τραγούδια.

Το πρώτο single του «I Love You So F***ing Much», με τίτλο «Creatures In Heaven», αποκαλύφθηκε νωρίτερα την άνοιξη και ήταν η πρώτη γεύση από ένα εξαιρετικό άλμπουμ που αφηγείται 10 προσωπικές ιστορίες αγάπης με φόντο το απέραντο σύμπαν.

Glass Animals - A Tear In Space (Airlock) | Official Video

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Lisa των BLACKPINK είναι η νέα πρέσβειρα της Louis Vuitton

Η Lisa υπόσχεται να διατηρήσει την αυθεντικότητα της Louis Vuitton. Η Lisa των BLACKPINK, η οποία φημίζεται πάντα για το...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...