Grammy 2024: Travis Scott, Burna Boy και Luke Combs στη σκηνή των βραβείων

Τα νέα ονόματα που θα εμφανιστούν στη σκηνή των Βραβείων Grammy 2024.

Ετοιμαστείτε για μία αξέχαστη νύχτα μουσικής και διασκέδασης καθώς τρεις ακόμη καλλιτέχνες προστέθηκαν στο ήδη εντυπωσιακό lineup των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στα Βραβεία Grammy 2024.

Μετά από την Billie Eilish, την Dua Lipa και την Olivia Rodrigo, ο Travis Scott, ο Burna Boy και ο Luke Combs είναι τα νέα ονόματα για τα οποία ανακοινώθηκε ότι θα εμφανιστούν στη σκηνή του Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Ο Travis Scott έχει αφήσει ένα σημαντικό αποτύπωμα στη σύγχρονη hip-hop μετά την κυκλοφορία του πρώτου του mixtape «Owl Pharaoh» το 2013. Από τότε, έχει κυκλοφορήσει πολλούς επιτυχημένους δίσκους όπως το «Days Before Rodeo», το «Rodeo», το «Birds in the Trap Sing McKnight» και το «ASTROWORLD».

Διαφήμιση

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του, το «Utopia», του έχει χαρίσει μία υποψηφιότητα για το Καλύτερο Rap Άλμπουμ στα Βραβεία Grammy 2024, εδραιώνοντας τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων ράπερ της εποχής μας.

Με επιτυχίες όπως τα «Goosebumps», «Antidote» και «Highest in the Room», μπορούμε να περιμένουμε μόνο ενέργεια και ενθουσιασμό όταν ο Travis Scott θα ανέβει στη σκηνή των Grammy.

Άρωμα από Afrobeats στη σκηνή

Ο Νιγηριανός Damini Ogulu, ή απλώς Burna Boy, εκτοξεύθηκε στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα με το τρίτο άλμπουμ του «African Giant» (2019), με το οποίο κέρδισε πολυάριθμα βραβεία.

Ο Burna Boy συνέχισε να κάνει αίσθηση με τις επόμενες κυκλοφορίες του, «Twice As Tall» (2020) και «Love, Damini» (2022), συγκεντρώνοντας εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Διαφήμιση

Ως ένας από τους ηγέτες της Afrobeats σκηνή στη Νιγηρία, ο Burna Boy έχει πραγματοποιήσει πλήθος διεθνών συνεργασιών με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Ed Sheeran, ο Stormzy και ο J Balvin.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Kanye West: Εμφάνιση - έκπληξη σε συναυλία του Travis Scott

Ο Burna Boy είναι υποψήφιος για τέσσερα βραβεία στα Grammy του 2024, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου για το Καλύτερο Παγκόσμιο Μουσικό Άλμπουμ με το «I Told Them…» και της Καλύτερης Ερμηνείας Αφρικανικής Μουσικής με το «City Boys».

Μία country χροιά στα Grammy

Ο Luke Combs έχει γρήγορα γίνει ένα από τα πιο καταξιωμένα ονόματα στη σύγχρονη country μουσική από την κυκλοφορία του πρώτου του EP «The Way She Rides» το 2014.

Γνωστός για επιτυχίες όπως το «Beautiful Crazy», το «When It Rains It Pours» και το «Forever After All», εκπέμπει αυθεντικότητα σε κάθε εμφάνισή του.

Στη φετινή διοργάνωση, ο Luke Combs είναι υποψήφιος για το βραβείο Grammy της Καλύτερης Country Σόλο Ερμηνείας για τη διασκευή του «Fast Car». Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο country τραγουδιστής θα πραγματοποιήσει στη σκηνή των Grammy μία εμφάνιση θα αγγίξει το κοινό.

Διαφήμιση

Η SZA προηγείται στις υποψηφιότητες των Βραβείων Grammy 2024, διεκδικώντας εννέα βραβεία συνολικά, ενώ ακολουθούν η Victoria Monét, η Phoebe Bridgers και ο ηχολήπτης Serban Ghenea με επτά υποψηφιότητες ο καθένας.

Τους κορυφαίους συμπληρώνουν οι οι Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo και Taylor Swift, με έξι υποψηφιότητες ο καθένας.

Ο κωμικός Trevor Noah επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην παρουσίαση της τελετής απονομής των Βραβείων Grammy, με την παρουσία του να υπόσχεται έξυπνο χιούμορ και συναρπαστικά σχόλια καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα ακόμα περισσότερων καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στα Βραβεία Grammy 2024, όπου οι μεγαλύτεροι αστέρες της μουσικής θα συναντηθούν κάτω από την ίδια στέγη για να τιμήσουν τους καλύτερους της χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  SZA: «Τα Grammy είναι ένας σκοτεινός και διψασμένος χώρος»
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Celine Dion είναι «γεμάτη χαρά» για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Το μήνυμα της Celine Dion για την επιστροφή της...

Britney Spears: Κατακεραύνωσε τη Halsey για το video του «Lucky» και μετά ανακάλεσε

Η Britney Spears απείλησε με νομικές ενέργειες εναντίον της...

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της Lady Gaga στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...