Η Halsey πάσχει από σπάνια μορφή λευχαιμίας και από λύκο

Η Halsey μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για τη μάχη που δίνει με την υγεία της τα δύο τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή της Halsey στη μουσική δεν ήταν η συμβατική επιστροφή μίας pop star που περίμεναν πολλοί.

Η 29χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε την Τρίτη 4 Ιουνίου το ακουστικό τραγούδι «The End», μία συγκλονιστική εξιστόρηση της ζωής της πίσω από κλειστές πόρτες από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ της, «If I Can’t Have Love, I Want Power», το 2021.

Πολλές λεπτομέρειες για τις εξαντλητικές εμπειρίες είναι συνυφασμένες στο τραγούδι και η υποδοχή του κοινού την ενέπνευσε τη μουσικό να ρίξει ακόμη περισσότερο φως στη σκοτεινή περίοδο που πέρασε.

Διαφήμιση

«Σας ευχαριστώ παιδιά για την απίστευτη αγάπη για το “The End” και την υποστήριξη που μου δείχνετε από την κυκλοφορία του», έγραψε η Halsey σε μία νέα ανάρτησή της στο Instagram.

«Συνειδητοποιώ ότι όλοι μαθαίνετε τώρα τα νέα που κρατούσα κρυφά για πολύ καιρό και δεν ήμουν σίγουρη πόσα ήθελα να μοιραστώ. Ήσασταν όλοι τόσο ευγενικοί που θέλω να μοιραστώ λίγα παραπάνω», συνέχισε.

«Το 2022, διαγνώστηκα αρχικά με Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο (SLE) και κατόπιν με μία σπάνια λεμφοϋπερπλαστική διαταραχή των Τ-λεμφοκυττάρων», αποκάλυψε.

«Και οι δύο ασθένειες βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό έλεγχο ή σε ύφεση. Και τις δύο πιθανότατα θα τις έχω για το υπόλοιπο της ζωής μου», σημείωσε.

Διαφήμιση

Ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος (ΣΕΛ) είναι η πιο συνηθισμένη μορφή αυτοάνοσου νοσήματος. Σύμφωνα με τον Ιδρυμα Λύκου της Αμερικής, μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή σε πολλαπλά όργανα ή σε συστήματα οργάνων στο σώμα, είτε οξέως είτε χρόνια.

Η Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής αναφέρει ότι οι λεμφοϋπερπλασματικές διαταραχές, γενικά, προκύπτουν όταν καταρρέουν οι φυσιολογικοί μηχανισμοί ελέγχου του πολλαπλασιασμού των Τ-λεμφοκυττάρων και των Β-λεμφοκυττάρων, με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη και αυτόνομη αύξηση των ανοσοκυττάρων που οδηγεί σε λεμφοκυττάρωση και λεμφαδενοπάθεια και συχνά σε εμπλοκή εξωλεμφαδενικών περιοχών, όπως τον, μυελό των οστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Halsey επιστρέφει με νέο τραγούδι - Η μυστηριώδης ιστοσελίδα

Οι χρόνιες λεμφοϋπερπλαστικές διαταραχές των Τ-λεμφοκυττάρων περιλαμβάνουν το σύνδρομο Sezary, την προλεμφοκυτταρική λευχαιμία των Τ-λεμφοκυττάρων, τη λευχαιμία – λέμφωμα Τ-λεμφοκυττάρων ενηλίκων και τη λευχαιμία των μεγάλων κοκκωδών λεμφοκυττάρων.

«Μετά από μία δύσκολη αρχή, κατάφερα σιγά – σιγά να ελέγξω τα πάντα με τη βοήθεια ενός καταπληκτικού γιατρού», συνέχισε η Halsey.

«Μετά από δύο χρόνια, νιώθω καλύτερα και είμαι πιο ευγνώμων από ποτέ που έχω τη μουσική για να στραφώ σε εκείνη. Ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί που ανήκω: Μαζί σας όλους, τραγουδώντας και φωνάζοντας με όλη μου την καρδιά», ανέφερε.

Διαφήμιση

Η νέα μουσική της Halsey δεν είναι ένας καθρέφτης της διαδρομής της υγείας της. Με τη διάγνωση δύο σοβαρών ασθενειών, η τραγουδίστρια βρέθηκε αντιμέτωπη με μία πρόκληση που άλλαξε τη ζωή της ριζικά.

Όπως αποδεικνύεται από το «The End», η νέα μουσική της αναμένεται είναι γεμάτη από τις εμπειρίες και τα συναισθήματα αυτής της περιόδου, αποκαλύπτοντας την ανθεκτικότητα και τη δύναμη της ψυχής της.

Με την κυκλοφορία του «The End», η Halsey ανακοίνωση ότι έκανε δωρεές τόσο στην Εταιρεία Λευχαιμίας & Λεμφώματος όσο και στην Ένωση Έρευνας για τον Λύκο.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Katerine Duska φέρνει το αντίδοτο στη θλίψη με το «Sunshine»

Η Katerine Duska φέρνει τον ήλιο. Η Katerine Duska μοιράζεται μαζί μας το απόλυτο ύμνο του καλοκαιριού με το νέο...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...