Το χωριό του Harry Styles αναζητά ξεναγούς για περιηγήσεις στη ζωή του τραγουδιστή

Το χωριό του Harry Styles θέλει να προσφέρει ξεναγήσεις στα σημεία ενδιαφέροντος της ζωής του διάσημου τραγουδιστή.

Το Holmes Chapel στο Cheshire της Αγγλίας, η γενέτειρα του Harry Styles, συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ελπίζουν να δουν πού ζούσε και εργάστηκε ο διάσημος τραγουδιστής στο νεανικά του χρόνια.

Τώρα, το χωριό αναζητά κάποιον να βοηθήσει αυτούς τους επισκέπτες να ξεναγηθούν στα τοπικά σημεία ενδιαφέροντος.

Η εταιρεία Holmes Chapel Partnership ψάχνει αυτή τη στιγμή ξεναγούς που θα συνοδεύσουν τους επισκέπτες στη «διαδρομή του Harry Styles» που έχει ήδη δημιουργηθεί στο χωριό.

Διαφήμιση

Η διαδρομή επισκέπτεται τον παλιό εργοδότη του Harry, το αρτοποιείο «W. Mandeville», το αγαπημένο του εστιατόριο «Fortune City», καθώς και την οδογέφυρα Hermitage και τη σιδηροδρομική γέφυρα Twemlow Viaduct, όπου πιστεύεται ότι ο Harry έδωσε το πρώτο του φιλί.

Η σχετική αγγελία αναφέρει, «Έχετε έφεση στην αφήγηση ιστοριών και σας αρέσει να γνωρίζετε νέους ανθρώπους; Έχετε γνήσιο ενδιαφέρον για το Holmes Chapel με καλές γνώσεις της ιστορίας του, συμπεριλαμβανομένου του Harry Styles και των ριζών του εδώ; Αν ναι, έχουμε την τέλεια δουλειά για εσάς!»

Προϋπόθεσή είναι οι ξεναγοί, οι οποίοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών, να διαθέτουν «άριστες δεξιότητες επικοινωνίας και αφήγησης», ενώ θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για ξεναγήσεις τα Σάββατα το πρωί τον Ιούνιο, καθώς και για ξεναγήσεις τις καθημερινές τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Η αγγελία υπόσχεται επιπλέον «ευέλικτο ωράριο εργασίας», όπως και «ανταγωνιστική αμοιβή», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ξεναγοί θα πληρώνονται ένα αξιοπρεπές ποσό για να μιλούν για τον Harry Stles όλη μέρα.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Όταν ο Troye Sivan ακολούθησε κατά λάθος τον Harry Styles στην τουαλέτα

Ο Peter Whiers, πρόεδρος της Holmes Chapel Partnership, είπε στην εφημερίδα Cheshire Live: «Σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε επίσημες ξεναγήσεις στο χωριό του Harry τα Σάββατα το πρωί τον Ιούνιο και τις καθημερινές τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, και θα προσλάβουμε θαυμαστές του Harry Styles ηλικίας 16 ετών και άνω για να εργαστούν ως τοπικοί ξεναγοί.»

Προς το παρόν, το χωριό διαθέτει τον δικό του χάρτη ξενάγησης για τον πρώην αστέρα των One Direction, που ονομάζεται «Harry’s Home Village».

Ο χάρτης, τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν από τον υπάλληλο έκδοσης εισιτηρίων του τοπικού σιδηροδρομικού σταθμού, επισημαίνει τις «ασφαλείς διαδρομές προς τη σιδηροδρομική γέφυρα Twemlow Viaduct και άλλα τοπικά αξιοθέατα» που σχετίζονται με τον Harry Styles.

Στα σημαντικότερα σημεία της διαδρομής περιλαμβάνονται το κινεζικό εστιατόριο όπου ο Harry πήγε την Taylor Swift όταν είχαν σχέση και το παλιό του σχολείο.

Ο Peter Whiers σχολίασε ακόμη: «Ήταν μία απίστευτη χρονιά με πάνω από 5.000 επισκέπτες και τέσσερα τηλεοπτικά συνεργεία να συρρέουν καθώς οι “Harries” συνέχισαν να επισκέπτονται το Holmes Chapel»

Διαφήμιση

«Ακόμα και οι χειρότεροι χειμερινοί μήνες δεν τους εμπόδισαν να αψηφήσουν τις λασπωμένες όχθες και τα βρεγμένα χωράφια για να αποτίσουν φόρο τιμής στο “Τείχος του Harry” στη σιδηροδρομική γέφυρα», σημείωσε.

«Αλλά τώρα πιστεύουμε ότι είναι καιρός το Holmes Chapel να ενισχύσει αυτό που μπορεί να προσφέρει στους νεαρούς επισκέπτες και να διασφαλίσει ότι θα επιστρέψουν σπίτι με μία αξέχαστη εμπειρία από το χωριό του Harry», πρόσθεσε.

Οι υποψήφιοι ξεναγοί που θέλουν να υποβάλουν αίτηση για τη θέση πρέπει να γνωρίζουν καλά τους δεσμούς του χωριού με τον Harry Styles, καθώς και να έχουν γνήσιο ενδιαφέρον για το χωριό και την ιστορία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Harry Styles, RAYE και Blur υποψήφιοι στα Ivor Novello Awards 2024
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Tiësto και Alana Springsteen συνεργάζονται στο «Hot Honey»

Ο Tiësto και η Alana Springsteen παίζουν με τη φωτιά στο music video του «Hot Honey». Ο διάσημος DJ και...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...