Η Taylor Swift αποκτά τον δικό της ραδιοφωνικό σταθμό – Θα παίζει 24/7 τη μουσική της

Ένας ραδιοφωνικός σταθμός όπου οι Swifties θα μπορούν να απολαμβάνουν ασταμάτητα τη μουσική της Taylor Swift.

Η Taylor Swift, έχοντας κυκλοφορήσει εκατοντάδες τραγούδια στα δέκα άλμπουμ της – και ένα ακόμα άλμπουμ καθ’ οδόν, σίγουρα έχει αρκετή μουσική για να έχει τον δικό της ραδιοφωνικό σταθμό. Και σύντομα, θα τον αποκτήσει.

Η πλατφόρμα SiriusXM ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα της έναρξη του ραδιοφωνικού σταθμού «Channel 13 (Taylor’s Version)», ο οποίος θα δώσει τη δυνατότητα στους ακροατές να ακούνε επιλογές από τα 17 χρόνια της δισκογραφίας της Taylor Swift αδιάκοπα – 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Τίποτα δεν μένει εκτός, αφού ο ραδιοφωνικός σταθμός υπόσχεται να παίζει τόσο τις αρχικές εκδόσεις όσο και τις εκδόσεις «Taylor’s Version» των παλαιότερων επιτυχιών της τραγουδίστριας, καθώς και τα τραγούδια «From the Vault», ζωντανές ηχογραφήσεις, bonus tracks και πολλά άλλα.

Διαφήμιση

Επιπλέον, οι φανατικοί θαυμαστές θα μπορούν να βγαίνουν στον αέρα για να μοιραστούν τις δικές τους «προσωπικές και σημαντικές εμπειρίες με την Taylor και τη μουσική της», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο σταθμός «Channel 13 (Taylor’s Version)» θα ξεκινήσει να εκπέμπει στην πλατφόρμα του SiriusXM στις 7 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμος έως τις 6 Μαΐου.

Την 13η ημέρα λειτουργίας του σταθμούς, την Παρασκευή 19 Απριλίου, η Taylor Swift θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο ενδέκατο άλμπουμ της «The Tortured Poets Department».

Για να συντονιστούν, οι θαυμαστές χρειάζεται μόνο να κατεβάσουν την εφαρμογή του SiriusXM (το οποίο παρέχει τις λειτουργίες του μόνο σε ΗΠΑ και Καναδά) και να επιλέξουν το Channel 13.

Διαφήμιση

«Η ευελιξία της μουσικής της Taylor και ο φανταστικός αντίκτυπος που έχει επιτύχει στην καριέρα της σε τόσα πολλά μουσικά είδη θα παρουσιαστούν πλήρως», υποσχέθηκε ο Scott Greenstein, πρόεδρος και διευθυντής περιεχομένου του SiriusXM.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift είναι «εξαιρετική σκηνοθέτρια» σύμφωνα με τον διευθυντή φωτογραφίας της «Barbie»

«Παρακολουθούμε όλοι την πορεία μιας θρύλου και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Taylor για να παρουσιάσουμε ένα μοναδικό κανάλι που συνδέει τους θαυμαστές της με το εξαιρετικό έργο της», συνέχισε.

Το νέο άλμπουμ «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τον Post Malone και τους Florence + the Machine, καθώς και τέσσερα bonus tracks που θα διασκορπιστούν σε διάφορες deluxe εκδόσεις.

Παράλληλα, η αστέρας της pop κάνει ένα αναγκαίο από την τεράστια παγκόσμια περιοδείας της «The Eras Tour», η οποία θα συνεχιστεί τον Μάιο με το ευρωπαϊκό σκέλος της.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

David Banda: Ο γιος της Madonna απαντά στις φήμες ότι είναι «άστεγος» και «πεινάει»

Ο David Banda τόνισε η μητέρα του τον «στηρίζει πολύ». Ο γιος της Madonna, David Banda, απάντησε στους ισχυρισμούς ότι...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...