Jack Antonoff: Το τραγούδι της Taylor Swift που «τον χτύπησε σαν γροθιά στο στομάχι»

Ο Jack Antonoff αποκαλύπτει ποιο τραγούδι της Taylor Swift τον άγγιξε περισσότερο από κάθε άλλη συνεργασία τους.

Η συνεργασία μεταξύ της Taylor Swift και του Jack Antonoff έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου από την πρώτη τους συνάντηση το 2013.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, ο παραγωγός έχει μοιραστεί τη βαθιά σύνδεσή του με τη δουλειά της Taylor Swift και αυτή τη φορά αποκαλύπτει ποιοι είναι το τραγούδι της που δεν σταματά ποτέ να προκαλεί έντονα συναισθήματα.

Σε μία νέα συνέντευξή του στο Vulture, ο frontman των Bleachers σχολίασε την εκτεταμένη διαδρομή του ως παραγωγός και εξήγησε τι τον γοητεύει περισσότερο όταν συνεργάζεται με άλλους μουσικούς

Διαφήμιση

«Δεν σοκάρομαι εύκολα, αλλά τα πράγματα που με σοκάρουν ή με εκπλήσσουν είναι συχνά τα πιο όμορφα γραμμένα πράγματα», είπε.

Η δύναμη της ευαλωτότητας

Αναπτύσσοντας την άποψή του, ο Jack Antonoff τόνισε ότι η ουσία της ευαλωτότητας μέσα σε ένα τραγούδι βρίσκει ανταπόκριση σε προσωπικό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά, υπογράμμισε μία οδυνηρή στιγμή στο άλμπουμ «Midnights» της Taylor Swift το 2022, λέγοντας: «Το τέλος του “You’re On Your Own, Kid” είναι μία από αυτές τις στιγμές για εμένα. Θυμάμαι ότι το έγραψε μπροστά μου και μετά το βάλαμε κάτω και με χτύπησε εντελώς σαν γροθιά στο στομάχι. Ήταν πανέμορφο».

Ο βραβευμένος με οκτώ Grammy παραγωγός εμβάθυνε ακόμα περισσότερο στις λεπτομέρειες της πολυετούς συνεργασίας του με την Taylor Swift και εξομολογήθηκε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη δημιουργία των μουσικών διαμαντιών της.

Διαφήμιση

Ο Jack Antonoff αποκάλυψε ότι ένα από τα πιο απαιτητικά τραγούδια που έπρεπε να ζωντανέψει ήταν το αγαπημένο «August» από το άλμπουμ «Folklore» της Taylor Swift που κυκλοφόρησε το 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  MTV EMA 2023: Η Taylor Swift προηγείται στις υποψηφιότητες των βραβείων

Περιγράφοντας την πορεία της δημιουργίας του «August», ο Jack Antonoff είπε λεπτομερώς: «Το τέλος του “August”, με τα έγχορδα και την twangy κιθάρα – αυτό ήταν ένα από αυτά τα πράγματα που ήταν πραγματικά στο μυαλό μου, όσον αφορά την παραγωγή, για πολύ καιρό».

Στη συνέχεια, τόνισε την ανάγκη το τέλος του τραγουδιού να αποπνέει ευφορία και να ευθυγραμμίζεται με τους εύγλωττους στίχους της Taylor Swift και τη νοσταλγία για το παρελθόν.

«Λέει: “Συνάντησέ με πίσω από το εμπορικό κέντρο” και “Τότε που ζούσαμε για την ελπίδα όλων αυτών”. Ήμουν συνέχεια κολλημένος σε όλους τους στίχους της και έλεγα: “Αυτό το κρεσέντο στο τέλος πρέπει να μοιάζει με όλα αυτά, να παίρνει φωτιά”», σχολίασε.

Η μουσική σύμπραξη μεταξύ της Taylor Swift και του Jack Antonoff συνεχίζει να δημιουργεί διαχρονικά τραγούδια που αγγίζουν και σημαδεύουν με τρόπο ανεξίτηλο το κοινό.

Διαφήμιση

Παρά τις προκλήσεις, ο Jack Antonoff διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι η καλλιτεχνική συμπόρευσή του με την Taylor Swift δεν έχει τελειώσει ακόμα και δήλωσε ότι «θα συνεχίσουν να συνεργάζονται μέχρι το 2089», όπως ανέφερε και η ίδια η αστέρας της pop στα MTV Video Music Awards 2023.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Cher κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της

Η αυτοβιογραφία της Cher θα κυκλοφορήσει σε δύο τόμους. Το φθινόπωρο του 2024 θα είναι αφιερωμένο στη Cher: Μετά την...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...