Ο Jung Kook των BTS εκφράζει την αγάπη του στο ARMY με το συγκινητικό «Never Let Go»

Η υπόσχεση του Jung Kook στου αφοσιωμένο ARMY των BTS.

Ο Jung Kook κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Never Let Go» για να γιορτάσει την επέτειο των BTS.

Η Big Hit Music σημείωσε σε σχετική δήλωσή της ότι το τραγούδι θα συμπέσει με το FESTA 2024, τους ετήσιους εορτασμούς για την επέτειο των BTS, που θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα αργότερα στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το «Never Let Go» είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στους θαυμαστές του συγκροτήματος, τους ARMY, που μεταφέρει ένα ειλικρινές μήνυμα να μην αφήσουμε ποτέ ο ένας τον άλλον.

Διαφήμιση

«Χωρίς την αγάπη σου δεν είμαι τίποτα / Σημαίνεις περισσότερα απ’ όσα ξέρεις», τραγουδά ο Jung Kook. «Και οι λέξεις μου ξεφεύγουν κάθε φορά που είσαι κοντά μου»

Το «Never Let Go» είναι μία ωδή στην αφοσίωση και την αγάπη που δένει τους BTS με τους θαυμαστές τους. Ο Jung Kook, με τη χαρακτηριστική φωνή του, μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης, υπενθυμίζοντας σε όλους μας τη δύναμη της μουσικής να ενώνει τους ανθρώπους.

Οι στίχοι του τραγουδιού, γεμάτοι συναίσθημα και ειλικρίνεια, αντικατοπτρίζουν τη βαθιά σύνδεση μεταξύ του συγκροτήματος και των ARMY.

Ο Jung Kook, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την αμέριστη υποστήριξη των θαυμαστών, υπόσχεται να μην τους αφήσει ποτέ, να είναι πάντα εκεί για αυτούς, όπως εκείνοι ήταν πάντα εκεί για αυτόν.

Διαφήμιση

Το «Never Let Go», το οποίο κυκλοφορεί παράλληλα με τη συμπλήρωση δέκα ετών από το πρώτο άλμπουμ των BTS, με τίτλο «Dark & Wild», είναι «μία χειρονομία εκτίμησης και αγάπης για τους ARMY παγκοσμίως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η εκπληκτική ιστορία των BTS γίνεται κόμικ

Υπενθυμίζεται ότι το «Never Let Go» είναι το πρώτο τραγούδι του Jung Kook μετά την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του «Golden», τον Νοέμβριο του 2023, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο. 2 του Billboard 200.

Το «Golden» περιλάμβανε και την επιτυχία «Seven» με τη συμμετοχή της Latto, ένα τραγούδι που έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard.

Ο Jung Kook συνεργάστηκε επίσης στο «Golden» με καλλιτέχνες όπως οι Major Lazer, ο DJ Snake και ο Jack Harlow στο τραγούδι «3D».

Τον Μάρτιο, ο Jung Kook συμμετείχε στο τραγούδι «I Wonder» από το νέο άλμπουμ «Hope On The Street Vol.1» του J-Hope των BTS.

Διαφήμιση

Οι BTS ανακοίνωσαν επίσημα το FESTA 2024 το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Η φετινή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου στο Seoul Sports Complex στη Νότια Κορέα, θα γιορτάσει τα 11 χρόνια του δημοφιλούς συγκροτήματος της K-pop.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Jin των BTS, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας του, ο οποίος «θα δώσει μία ελαφριά αγκαλιά» στον καθένα από τους 1.000 θαυμαστές που θα συγκεντρωθούν.

Η παρουσία του Jin θα προσθέσει μία ξεχωριστή νότα στη γιορτή, ενισχύοντας το αίσθημα ενότητας και αγάπης που χαρακτηρίζει τη σχέση των BTS με τους θαυμαστές τους.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

«Hello World»: Gwen Stefani και Anderson .Paak κυκλοφορούν το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Gwen Stefani και ο Anderson .Paak συνεργάζονται σε ένα τραγούδι που μεταφέρει το πνεύμα ενότητας των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...