Sabrina Carpenter: Με τον Barry Keoghan στο video του νέου single «Please, Please, Please»

Ένα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της Sabrina Carpenter με τίτλο «Short n’ Sweet».

Η Sabrina Carpenter δεν επαναπαύεται και καθώς η τεράστια επιτυχία του «Espresso» συνεχίζεται, κυκλοφορεί το νέο single «Please, Please, Please».

Το «Please, Please, Please», σε παραγωγή του Jack Antonoff, είναι ένα τραγούδι που συνυπέγραψε η Sabrina Carpenter με την τακτική συνεργάτιδά της Amy Allen και θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της «Short n’ Sweet».

Το music video του «Please, Please, Please» είναι ένα αστυνομικό θρίλερ υψηλής παραγωγής γεμάτο με επισκέψεις στη φυλακή, κλεμμένα χρήματα και σπασμένα μπουκάλια στο κεφάλι.

Διαφήμιση

Μπορεί ο ρόλος της τραγουδίστριας να έχει προτεραιότητα για τη Sabrina Carpenter, αλλά το υποκριτικό υπόβαθρό της – που εκτείνεται σε κινηματογράφο, τηλεόραση και θέατρο – συνδέεται με τις μουσικές προσπάθειες και ξεχωρίζει στο βίντεο του «Please, Please, Please».

Το music video, σε σκηνοθεσία του Bardia Zeinali, ξεκινά με τη Sabrina Carpenter να κάθεται σε ένα κρατητήρι, πριν δει στη συνέχεια τον πραγματικό σύντροφό της Barry Keoghan να μπαίνει στη φυλακή.

Η Sabrina τον περιμένει να αποφυλακιστεί και στη συνέχεια τους ακολουθούμε καθώς τον βοηθά στις τρέλες του, απαγάγοντας έναν άντρα και ληστεύοντας μία τράπεζα.

Ο κύκλος συνεχίζεται: Ο Barry Keoghan συλλαμβάνεται, η Sabrina Carpenter τον οδηγεί μακριά, μόνο και μόνο για να τον αλυσοδέσει σε μία καρέκλα και να του κολλήσει ταινία στο στόμα.

Διαφήμιση

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Sabrina Carpenter ανακοίνωσε το έκτο άλμπουμ της, με τίτλο «Short n’ Sweet», θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου.

«Αυτό το project είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα και ελπίζω να είναι και για εσάς κάτι ξεχωριστό», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με την ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Jack Antonoff σχολιάζει την επιτυχία των συνεργασιών του με τις Taylor Swift και Sabrina Carpenter

Το «Please, Please, Please» ακολουθεί για τη Sabrina Carpenter το smash hit «Espresso», το οποίο ήταν η στιγμή της απογείωσης της καριέρας της, μετά από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στο μουσικό φεστιβάλ του Coachella τον περασμένο Απρίλιο.

Έχοντας ήδη χαρακτηριστεί φαβορί για το τραγούδι του καλοκαιριού, το «Espresso» κέρδισε γρήγορα τις καρδιές του κοινού και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 7 του Billboard Hot 100.

Πρόσφατα, το «Espresso» έγινε πλατινένιο και έγινε το τραγούδι της Sabrina Carpenter που φτάνει στην υψηλότερη θέση των charts μέχρι σήμερα, ανεβαίνοντας στο Νο. 4 του Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαφήμιση

Το «Espresso» παραμένει στην κορυφή του παγκόσμιου chart του Spotify, έχοντας βρεθεί επίσης στο No. 1 της υπηρεσίας streaming σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, κυριάρχησε στην πρώτη θέση του Singles Chart του Ηνωμένου Βασιλείου για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες.

Η Sabrina Carpenter κυκλοφόρησε το πέμπτο άλμπουμ της «Emails I Can’t Send» το 2022, καθώς και την deluxe έκδοση του «Emails I Can’t Send Fwd» την επόμενη χρονιά.

Αυτό το άλμπουμ γέννησε την επιτυχία «Nonsense», το οποίο έγινε αγαπημένο των θαυμαστών της αφού τραγοουδούσε συνεχώς εναλλακτικούς στίχους στο κλείσιμο του τραγουδιού ενώ συμμετείχε στην περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift.

Πρόσφατα, η Sabrina Carpenter ερμήνευσε το «Espresso» και το «Nonsense», μαζί με το επόμενο single της «Feather», στην πρώτη εμφάνισή της στο «Saturday Night Live», στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν του δημοφιλούς κωμικής εκπομπής.

Οι θαυμαστές της μπορούν να περιμένουν αυτό το κοφτερό και να παιχνιδιάρικο χιούμορ να αποτελεί κινητήρια δύναμη για το «Short n’ Sweet», το οποίο είναι έτοιμο να γίνει το μεγαλύτερο άλμπουμ της μέχρι σήμερα.

Sabrina Carpenter - Please Please Please (Official Video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Adele αποθεώνει το «Espresso» της Sabrina Carpenter: «Είναι το απόλυτα αγαπημένο μου»

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο πριν την εκπνοή του 2019. Η Ariana Grande δεν σταματά να...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...