Justin Bieber: Γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Usher να εμφανιστεί στο Super Bowl 2024

Ο Justin Bieber και ο Usher διαθέτουν μία μακροχρόνια φιλία.

Ο Justin Bieber προσκλήθηκε από τον Usher να εμφανιστεί στο πλευρό του στο ημίχρονο του Super Bowl 2024, όμως ο τραγουδιστής της pop αρνήθηκε την πρόταση.

Στο φετινό ημίχρονο του Super Bowl, ο Usher ξεσήκωσε το Allegiant Stadium του Λας Βέγκας με ένα εντυπωσιακό show γεμάτο αλλαγές ρούχων, χορευτές και πατίνια και εκλεκτούς καλεσμένους όπως οι Alicia Keys, H.E.R., will.i.am, Lil Jon και Ludacris.

Ωστόσο, ήταν αισθητή η απουσία ενός προσώπου – του μακροχρόνιου φίλου του και συνεργάτη του, Justin Bieber.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στον Justin Bieber δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει στο Super Bowl 2024, αλλά αρνήθηκε την πρόταση.

Πηγές κοντά στον Usher αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής της R&B προσπάθησε να πείσει τον αστέρα της pop να «δημιουργήσουν μία στιγμή που θα τιμούσε την κοινή πορεία του».

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους. Απλά ο Justin δεν ήταν έτοιμος. Δεν ένιωθε ότι ήθελε να το κάνει», τόνισε μία πηγή της μουσικής βιομηχανίας στο Page Six.

Ανώνυμες πηγές αναφέρουν πως προτίμησε να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τη σύζυγό του Hailey Bieber από μία σουίτα αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Allegiant Stadium.

Διαφήμιση

Ο Justin Bieber έχει αποσυρθεί από τις συναυλίες από το 2022, όταν αναγκάστηκε να αναβάλλει και στη συνέχεια να ακυρώσει την περιοδεία του επειδή είχε προσβληθεί από το σύνδρομο Ramsay Hunt και παρέλυσε ολόκληρη η δεξιά του προσώπου του.

Ο 29χρονος τραγουδιστής έκανε μία σπάνια ζωντανή εμφάνιση στις αρχές του Φεβρουαρίου στο club «History» του Drake στο Τορόντο πριν από το All-Star Weekend του πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου του NHL για το 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Usher επικεφαλής του Super Bowl 2024 στο Λας Βέγκας

Παρόλο που παρευρέθηκε στο Super Bowl και διασκέδασε με το show του Usher, ο Justin Bieber έχασε μία μοναδική ευκαιρία για προβολή.

Επίσης, επισημαίνουν ότι ο Usher επέμεινε πολύ, ειδικά λόγω της μακρόχρονης ιστορίας τους. Υπενθυμίζουμε ότι ο 45χρονος τραγουδιστής διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη στήριξη της καριέρας του Justin Bieber, έχοντας συνεργαστεί για πρώτη φορά στο τραγούδι «First Dance» το 2009.

Αν και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο show στο ημίχρονο του Super Bowl δεν πληρώνονται για την εμφάνισή τους, θεωρείται εξαιρετική διαφήμιση.

Διαφήμιση

Το Apex Marketing Group υπολογίζει ότι ο Usher κέρδισε το αντίστοιχο ποσό των 52,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε προβολή, βάσει του αριθμού θεατών μεταξύ 4 και 11 μ.μ. την Κυριακή του Super Bowl.

Παρόλο που δεν βρέθηκε στη σκηνή στο πλευρό του Usher, ο Justin Bieber συνεχάρη τον φίλο του για την εξαιρετική εμφάνισή του στο ημίχρονο του Super Bowl με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Σε μία ανάρτησή του στο Instagram, ο Justin Bieber δημοσίευσε μία φωτογραφία του Usher από το Super Bowl και έγραψε: «Σ’ αγαπώ αδερφέ μου. Κανένας δεν μπορεί να τραγουδάει και να χορεύει σαν εσένα. Σ’ αγαπώ από τα βάθη της καρδιάς μου.»

Επίσης, συνεχάρη τον τραγουδιστή που παρέμεινε πιστός στις ρίζες του: «Έφερες την Ατλάντα στον κόσμο, μόνο εσύ, μωρό μου!»

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

H Alessia Cara επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Dead Man»

Το πρώτο τραγούδι της Alessia Cara από το 2022. Η Alessia Cara επιστρέφει με το νέο single και music video «Dead...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...