Ο Kanye West βρισκόταν δύο μήνες πριν τη χρεοκοπία αφού έχασε 2 δισ. δολάρια σε μία ημέρα

Ο Kanye West φέρεται να έχασε δύο δισεκατομμύρια δολάρια σε μία ημέρα όταν πολλές εταιρείες διέκοψαν τη συνεργασία τους μαζί του λόγω των αντισημιτικών σχολίων του.

Ο Kanye West περνάει μία περίοδο επιτυχίας με το νέο άλμπουμ του «Vultures 1» σε συνεργασία με τον Ty Dolla $ign, που κυκλοφόρησε μετά από μία πολύμηνη καθυστέρηση, αλλά ο ίδιος αποκαλύπτει ότι πριν από λίγο καιρό, τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά.

Το TMZ συνάντησε τον Kanye West κατά την επιστροφή του από το Super Bowl 2024 στο Λας Βέγκας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, όπου ο ράπερ δήλωσε ότι ήταν μόλις δύο μήνες πριν από την πτώχευση.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας: ήμουν δύο μήνες μακριά από την πτώχευση και έβαλα ό,τι είχα μέσα και μετακομίσαμε στην Ιταλία», δήλωσε για την εταιρεία του Yeezy.

Διαφήμιση

«Μεταφέραμε στα εργοστάσια και επιβιώσαμε. Επιβιώσαμε από την ακύρωση. Τώρα είμαστε πάλι πρώτοι», πρόσθεσε.

Το «Vultures 1» είναι το πρώτο άλμπουμ του Kanye West που κυκλοφορεί ανεξάρτητα, καθώς η προηγούμενη δισκογραφική εταιρεία του, η Def Jam Recordings της Universal Music Group, δεν ανανέωσε τη συνεργασία τους μετά το πλήθος των αντισημιτικών σχολίων του ράπερ στα τέλη του 2022.

Εξαιτίας της ρητορικής μίσους που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ο Kanye West έχασε επίσης την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία του με την Adidas, αξίας περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αφού η Adidas διέκοψε τους δεσμούς τους, το Forbes ανέφερε ότι ο ράπερ βρέθηκε εκτός της λίστας των δισεκατομμυριούχων.

Διαφήμιση

Ωστόσο, ο Kanye West υποστήριξε ότι η Yeezy κέρδισε 19,3 εκατομμύρια δολάρια από την ιδιόρρυθμη διαφήμιση του ίδιου που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2024 αυτήν την Κυριακή και πρόσθεσε ότι το «Vultures» είναι στο νούμερο ένα σε 100 χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Jack Antonoff για τον Kanye West: «Χρειάζεται να του αλλάξουν την πάνα»

Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι η αντιπαράθεση τον βοήθησε, ο Kanye West είπε: «Δεν ήταν θέμα αντιπαράθεσης. Το θέμα ήταν να μπορείς να πεις πώς νιώθεις δυνατά».

Ο Kanye West ρωτήθηκε επίσης αν μετανιώνει για τα αντισημιτικά σχόλιά του για να απαντήσει: «Έχουν το δικαίωμα στη γνώμη τους – εγώ έχω το δικαίωμα στη δική μου γνώμη».

«Αν δεν είχα τα διάφορα προσόντα στη μουσική, την ένδυση και τους θαυμαστές, θα μπορούσαν να με είχαν καταστρέψει», συνέχισε.

«Αλλά επειδή είχαμε όλα αυτά τα προσόντα, κατά κάποιον τρόπο, είμαι εδώ μέσα σε αυτό το σύμπαν και μπορώ να παλέψω. Αγαπώ όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι θα έχαναν τις δουλειές τους, θα έχαναν τις καριέρες τους για τα βήματα που κάναμε. Κατρακυλήσαμε για περίπου ενάμιση χρόνο», συμπλήρωσε.

Το «Carnival» φαίνεται να είναι το τραγούδι από το κοινό άλμπουμ «Vultures 1» του Kanye West και του Ty Dolla $ign που λαμβάνει τη μεγαλύτερη υποστήριξη από τους θαυμαστές.

Το τραγούδι, στο οποίο συμμετέχουν ο Rich The Kid και ο Playboi Carti, βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου chart του Spotify.

Μένει να δούμε αν το «Vultures 1» θα καταφέρει να κάνει ντεμπούτο στο No. 1 Billboard 200 την επόμενη εβδομάδα και να γίνει το δέκατο άλμπουμ του Kanye West που κατακτά την κορυφή των charts.

Kanye West Talks to TMZ, Stands by Antisemitism, Says He Can't Be Canceled | TMZ

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

HYBE: Ανακατατάξεις στον κολοσσό της K-pop

Ο κολοσσός της K-pop είναι έτοιμος να προχωρήσει στην ανάπτυξη της HYBE 2.0 και να επεκτείνει την παγκόσμια κυριαρχία...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...