Η Kacey Musgraves παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Deeper Well»

Το νέο άλμπουμ της Kacey Musgraves περιέχει 14 τραγούδια.

Η Kacey Musgraves κυκλοφόρησε το πέμπτο άλμπουμ της, με τίτλο «Deeper Well».

Η βραβευμένη με επτά βραβεία Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ένωσε τις δυνάμεις της για την παραγωγή του «Deeper Well» με τους μακροχρόνιους συνεργάτες της Daniel Tashian και Ian Fitchuk.

Εμπνευσμένη από την ενέργεια του Greenwich Village της Νέας Υόρκης και την πλούσια μουσική ιστορία της, η Kacey Musgraves ηχογράφησε ένα μεγάλο μέρος του νέου άλμπουμ στα θρυλικά Electric Lady Studios.

Διαφήμιση

«Αναζητούσα μία διαφορετική περιβαλλοντική ενέργεια και το Electric Lady έχει το καλύτερο mojo. Μεγάλα φαντάσματα», σχολίασε η ίδια.

Η Kacey Musgraves ανακοίνωσε το νέο άλμπουμ της στις αρχές Φεβρουαρίου με την κυκλοφορία του ομώνυμο τραγουδιού «Deeper Well» και του music video που το συνοδεύει.

Με τις οξυδερκείς παρατηρήσεις της για τον κόσμο και την αναλυτική ματιά της για τις λεπτές αποχρώσεις της ζωής, οι στίχοι της Kacey Musgraves λειτουργούν ως φακός εστιάζοντας σε στιγμές της ζωής που συχνά περνούν απαρατήρητες και τις μετατρέπουν σε διαχρονικά τραγούδια που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές των ακροατών.

Ο Κρόνος επιστρέφει, οι καρδερίνες ζωντανεύουν έναν νεκρό φίλο, δίνεις και παίρνεις την αγάπη, οι δρόμοι τρέχουν, τα υπάρχοντα μαζεύονται και τα παλιά κεφάλαια εγκαταλείπονται, ο νέος έρωτας ανθίζει, τα βραχιόλια από νεφρίτη χρησιμεύουν ως φυλαχτά, αναδύονται βαθιά μαθήματα, οι μικρές λεπτομέρειες καθορίζουν τα πάντα, το δάσος είναι καταφύγιο και η Νέα Υόρκη είναι ο ίδιος φωτεινός φάρος όπως ο Οζ.

Διαφήμιση

Ενώ τα περισσότερα από τα 14 τραγούδια τα έχει η γράψει μαζί με τους Fitchuk και Tashian, η Kacey Musgraves επανενώνεται επίσης με τους Shane McAnally και Josh Osborne για το όμορφα στοχαστικό τραγουδιού «The Architect».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Kacey Musgraves μοιράζεται το single «Deeper Well» και ανακοινώνει νέο άλμπουμ

Πρόσφατα, η Kacey Musgraves τραγούδησε το «Deeper Well», καθώς και το άλλο πρόσφατο τραγούδι «Too Good To Be True» στην τρίτη εμφάνισή της στην εμβληματική εκπομπή «Saturday Night Live».

Kacey Musgraves - Too Good to be True (Official Music Video)

Παράλληλα με το άλμπουμ κυκλοφόρησε επίσης το music video για το «Too Good To Be True», σε σκηνοθεσία του Scott Cudmore (N.E.R.D. featuring Rihanna, Feist, Justin Bieber).

Το βίντεο είναι μια μεταμοντέρνα εξερεύνηση των θεμάτων του τραγουδιού, μέσα από το παιχνίδι της φαντασίας και της πραγματικότητας.

Ο Scott Cudmore μας μεταφέρει «μέσα στο τραγούδι» καθώς η Kacey Musgraves το ηχογραφεί, όπου αναρωτιόμαστε, όπως και εκείνη στους στίχους, αν αυτό που βλέπουμε στην οθόνη είναι αληθινό ή απλά «πολύ καλό για να είναι αληθινό» και την προβολή της φαντασίας αυτού που επιθυμούμε διακαώς και ελπίζουμε να είναι.

Διαφήμιση

Το Stereogum έγραψε ότι το «Too Good To Be True» είναι ένα «απαλό, προσωπικό, εξαιρετικά χαλαρωτικό ακουστικό τραγούδι», ενώ το Euphoria περιέγραψε ότι είναι «χαλαρωτικό, μαγευτικό και φτιαγμένο από όνειρα».

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Katy Perry: Απογοητευτικό ντεμπούτο για το «Woman’s World»

Η δισκογραφική επάνοδος της Katy Perry βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής - Το «Woman's World» κάνει ένα από τα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...