Η Kacey Musgraves μοιράζεται το single «Deeper Well» και ανακοινώνει νέο άλμπουμ

Η Kacey Musgraves παρουσιάζει το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ της.

Η Kacey Musgraves επιστρέφει με το πέμπτο άλμπουμ της, «Deeper Well», που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου από τις Interscope / MCA Nashville / Universal Music.

Εμπνευσμένη από την ενέργεια του Greenwich Village της Νέας Υόρκης και την πλούσια μουσική ιστορία της, η Kacey Musgraves ηχογράφησε ένα μεγάλο μέρος του νέου άλμπουμ στα θρυλικά Electric Lady Studios.

«Αναζητούσα μία διαφορετική περιβαλλοντική ενέργεια και το Electric Lady έχει το καλύτερο mojo. Μεγάλα φαντάσματα», σημείωσε η Musgraves.

Διαφήμιση

Η Kacey Musgraves έκανε την παραγωγή του «Deeper Well» μαζί με τους μακροχρόνιους συνεργάτες της Daniel Tashian και Ian Fitchuk.

Με τις οξυδερκείς παρατηρήσεις της για τον κόσμο και την αναλυτική ματιά της για τις λεπτές αποχρώσεις της ζωής, οι στίχοι της Kacey Musgraves λειτουργούν ως φακός εστιάζοντας σε στιγμές της ζωής που συχνά περνούν απαρατήρητες και τις μετατρέπουν σε διαχρονικά τραγούδια που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές των ακροατών.

Ο Κρόνος επιστρέφει, οι καρδερίνες ζωντανεύουν έναν νεκρό φίλο, δίνεις και παίρνεις την αγάπη, οι δρόμοι τρέχουν, τα υπάρχοντα μαζεύονται και τα παλιά κεφάλαια εγκαταλείπονται, ο νέος έρωτας ανθίζει, τα βραχιόλια από νεφρίτη χρησιμεύουν ως φυλαχτά, αναδύονται βαθιά μαθήματα, οι μικρές λεπτομέρειες καθορίζουν τα πάντα, το δάσος είναι καταφύγιο και η Νέα Υόρκη είναι ο ίδιος φωτεινός φάρος όπως ο Οζ.

Ενώ τα περισσότερα από τα 14 τραγούδια τα έχει η γράψει η Musgraves με τους Fitchuk και Tashian, η Kacey επανενώνεται επίσης με τους Shane McAnally και Josh Osborne για το όμορφα στοχαστικό τραγουδιού «The Architect».

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Kacey Musgraves παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Deeper Well»

Το ομώνυμο τραγούδι του «Deeper Well» κυκλοφορεί μαζί ένα music video σε σκηνοθεσία της Hannah Lux Davis (Kacey Musgraves, Ariana Grande, Doja Cat, Nicki Minaj)

Στο φωτεινό, σχεδόν folk τραγούδι, η Kacey εξετάζει τη ζωή και τις προτεραιότητές της και αναγνωρίζει τι την τρέφει, τι την εξαντλεί και τι μένει πίσω στο δρόμο προς την ενδυνάμωση.

«Μερικές φορές φτάνεις σε ένα σταυροδρόμι. Οι άνεμοι αλλάζουν κατεύθυνση. Αυτό που κάποτε σε έλκυε δεν έχει την ίδια γοητεία, αποκλίνεις από την πορεία σου, αλλά τελικά βρίσκεις τα πατήματά σου και αναζητάς νέα έμπνευση, νέα διορατικότητα και βαθύτερη αγάπη κάπου αλλού», σχολιάζει η ίδια.

Το «Deeper Well» είναι το επόμενο άλμπουμ της Kacey Musgraves μετά το «star-crossed» του 2021, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 στο Top Albums Sales Chart του Billboard και έτυχε ευρείας αποδοχής από τους κριτικούς.

Το 2018 η Kacey Musgraves κυκλοφόρησε το «Golden Hour», με το οποίο έκανε το τρίτο της ντεμπούτο στο Νο. 1 του Top Country Albums Chart του Billboard.

Διαφήμιση

Επίσης, έγινε ο τρίτος καλλιτέχνης στην ιστορία που κέρδισε ταυτόχρονα το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς στα Βραβεία Grammy Awards, στα Country Music Association Awards (CMA Awards) και στα Academy of Country Music Awards (ACM Awards)

Το 2023, η Kacey Musgraves ανέβηκε για πρώτη φορά στο Νο. 1 του Billboard Hot 100 με τη συμμετοχή της στο «I Remember Everything» του Zach Bryan.

Το «I Remember Everything» είναι το πρώτο ντουέτο country μουσικής εδώ και 40 χρόνια μετά το «Islands In The Stream» (1983) της Dolly Parton και του Kenny Rogers που κατέκτησε την κορυφή του chart.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Kacey Musgraves παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Deeper Well»

Το «I Remember Everything» μόλις κέρδισε το βραβείο Grammy για το Καλύτερη Country Ερμηνεία από Ντουέτο ή Συγκρότημα στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες στις 4 Φεβρουαρίου.

Με αυτή τη νίκη, η KaceyMusgraves έγινε ο μοναδικός καλλιτέχνης που έχει λάβει το βραβείο Grammy για το Καλύτερο Country Άλμπουμ, το Καλύτερο Country Τραγούδι, την Καλύτερη Country Σόλο Ερμηνεία και την Καλύτερη Country Ερμηνεία από Ντουέτο ή Συγκρότημα.

Kacey Musgraves - Deeper Well (Official Music Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Kurt Cobain: Το τραγούδι των Nirvana που κατέστρεψε τη φωνή του

Η φωνή του τον πρόδωσε - Το τραγούδι των...

Cardi B: Ανατροπή στην ανατροπή με το δεύτερο άλμπουμ της – Πότε θα κυκλοφορήσει

Τι συμβαίνει με το νέο άλμπουμ της Cardi B. Η Cardi...

Η Adele αποθεώνει το «Espresso» της Sabrina Carpenter: «Είναι το απόλυτα αγαπημένο μου»

Η Adele δεν μπορεί να σταματήσει να τραγουδά τη...

«Μαργαριταρένια Μου»: Η Ερήνη αγγίζει την ψυχή με μία συγκινητική ερμηνεία

Η Ερήνη ρίχνει «Φως» σε ακόμα ένα αγαπημένο μικρασιάτικο τραγούδι. Η Ερήνη, η νέα φωνή με επιρροές από την ελληνική...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ολόγραμμα στο φουτουριστικό music video του «Χρυσόψαρα»

Pop αισθητική, εκρηκτικές χορογραφίες και fashion statement εμφανίσεις με...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...