Η Katy Perry αποχωρεί από το «American Idol» και ετοιμάζει νέα μουσική

Η Katy Perry κλείνει τον κύκλο του «American Idol» για να επικεντρωθεί ξανά στην καριέρα της στη μουσική.

Η Katy Perry αποχωρεί από το «American Idol» μετά από επτά σεζόν.

Η 39χρονη pop star συμμετέχει ως κριτής στο δημοφιλές talent show του ABC από το 2018 και προετοιμάζεται για την έβδομη σεζόν της στην αναζήτηση του επόμενου μεγάλου ονόματος στη μουσική, δίπλα στον Lionel Richie και τον Luke Bryan.

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία της, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στη δική της καριέρα στη μουσική.

Διαφήμιση

Η Katy Perry εμφανίστηκε στην εκπομπή του «Jimmy Kimmel Live!» το βράδυ της Δευτέρας για να μιλήσει για την επερχόμενη 22η σεζόν του διαγωνισμού ταλέντων και να μοιραστεί την είδηση της αποχώρησή της από το «American Idol»

«Τον Σεπτέμβριο, θα συμμετάσχω σε ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ στη Βραζιλία, το Rock in Rio… Οπότε μάλλον αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν στο “Idol”,» είπε η Katy Perry, προς έκπληξη του κοινού.

Η Η Katy Perry ανέφερε ότι της αρέσει να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του «American Idol», καθώς τη συνέδεσε με τους ανθρώπους της χώρας της, αλλά τόνισε ότι χρειάζεται να βρει ξανά τα βήματα της καριέρας της.

Η τραγουδίστρια δεν έχει κυκλοφορήσει άλλο άλμπουμ μετά το «Smile» το 2020, αλλά ολοκλήρωσε πρόσφατα τις εμφανίσεις της με τίτλο «Play» στο Λας Βέγκας.

Διαφήμιση

«Λατρεύω το “Idol”. Με έχει συνδέσει με την καρδιά της Αμερικής, αλλά χρειάζομαι να νιώσω τον παλμό του δικού μου ρυθμού», εξήγησε.

Η Katy Perry έγινε μέλος του «American Idol» το 2018, όταν το talent show επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από το ABC, μετά το τέλος της προβολής του στο Fox.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Katy Perry θεραπεύτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της

Από τότε, η τραγουδίστρια της pop είναι σταθερό μέλος της κριτικής επιτροπής μαζί με τον Luke Bryan και τον Lionel Richie.

Η Katy Perry παραδέχτηκε ότι δεν είχε πει ακόμα στους συναδέλφους της την απόφασή της να αποχωρήσει μετά την επερχόμενη σεζόν, αλλά δεν πιστεύει ότι θα εκπλαγούν, καθώς γνωρίζουν ότι βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα μουσική και άφησε να εννοηθεί ότι έχει σχέδια για μία παγκόσμια περιοδεία.

Όταν ο Jimmy Kimmel ρώτησε: «Τι είπαν ο Luke και ο Lionel» για την αποχώρησή της, η τραγουδίστρια απάντησε χαμογελώντας: «Θα το μάθουν απόψε!»

Διαφήμιση

«Ας πούμε απλά ότι δημιουργώ χώρο για τα νέα μου φτερά… Τους αγαπώ πολύ. Το υποψιάζονταν. Βρίσκομαι στο στούντιο εδώ και καιρό», συνέχισε.

«Αγαπώ το show, αλλά θέλω να δω τον κόσμο και ίσως να φέρω νέα μουσική!», πρόσθεσε.

Η Katy Perry σημείωσε ότι η ίδια, ο Luke Bryan και ο Lionel Richie θα ισοφαρίζουν το ρεκόρ της επταετούς θητείας των αρχικών κριτών του «American Idol», Simon Cowell, Paula Abdul και Randy Jackson, οι οποίοι βοήθησαν στην έναρξη του talent show στο Fox το 2002.

Τεχνικά, έμειναν για οκτώ σεζόν στο «American Idol», αλλά στην όγδοη σεζόν προστέθηκε και μία τέταρτη κριτής, η Kara DioGuardi.

Παρ’ όλα αυτά, η Katy Perry δεν κλείνει εντελώς την πόρτα του «American Idol» στη ζωή της: «Ίσως επιστρέψω αν μου ζητήσουν κάποια μέρα», δήλωσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Celine Dion είναι «γεμάτη χαρά» για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Το μήνυμα της Celine Dion για την επιστροφή της...

Britney Spears: Κατακεραύνωσε τη Halsey για το video του «Lucky» και μετά ανακάλεσε

Η Britney Spears απείλησε με νομικές ενέργειες εναντίον της...

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

Pearl Jam: Θαυμαστής ταξίδεψε 11.000 χλμ. και δωροδόκησε με κρασί τον Eddie Vedder για να παίξει στη σκηνή το «Yellow Ledbetter»

Οι Pearl Jam κάλεσαν στη σκηνή έναν θαυμαστή που ταξίδεψε 11.000 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει τη συναυλία τους -...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...