«Έχασα τον ψυχραιμία μου»: Ο Bruce Dickinson των Iron Maiden μιλά για το ξέσπασμά του για το καπνογόνο στη συναυλία στην Αθήνα

«Έχασα την ψυχραιμία μου, γιατί αυτή η πράξη μίας πολύ μικρής μειοψηφίας ανθρώπων είναι τόσο εγωιστική και τόσο ενοχλητική», εξήγησε ο Bruce Dickinson.

Ο Bruce Dickinson παραδέχτηκε ότι «έχασε την ψυχραιμία του» όταν κατακεραύνωσε έναν θεατή επειδή άναψε ένα καπνογόνο σε μία συναυλία των Iron Maiden στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια.

Τον Ιούλιο του 2022, ο Bruce Dickinson διέκοψε τη συναυλία των Iron Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όταν ένας θεατής άναψε έναν πυρσό κατά τη διάρκεια του «The Number Of The Beast».

«Τι είδα;», αναρωτήθηκε ο τραγουδιστής, πριν φωνάξει: «Ένας μαλάκας με ένα γαμημένο καπνογόνο!»

Διαφήμιση

Ακολούθησε ένα απίστευτο ξέσπασμα από τον Bruce Dickinson που κανείς δεν μπορούσε να τα περιμένει: «Ο μαλάκας με το γαμημένο καπνογόνο, εγώ πρέπει να τραγουδήσω εδώ πάνω», είπε.

«Ρε γαμημένε καριόλη. Ρε Έλληνα μαλάκα. Εντάξει. Πρέπει να τραγουδήσω ρε γαμώτο. Εντάξει. Πνίξου!», πρόσθεσε.

Αν και οι Iron Maiden συνέχισαν να παίζουν την εισαγωγή του «The Number Of The Beast», εκείνος αποχώρησε για λίγο από τη σκηνή με την ελπίδα να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τον καπνό.

Ωστόσο, όταν ο Bruce Dickinson τελικά συνέχισε να τραγουδάει το τραγούδι, ήταν αισθητά εκτός ρυθμού και εκτός συγχρονισμού με το υπόλοιπο συγκρότημα.

Διαφήμιση

Ο 65χρονος τραγουδιστής σχολίασε την αντίδρασή του στο περιστατικό σε μία νέα συνέντευξή του στο Rock Hard Greece, ενόψει της κυκλοφορίας του νέου προσωπικού άλμπουμ του «The Mandrake Project» την 1η Μαρτίου.

«Ω, ο τύπος που κούναγε το πράγμα του και όλα τα άλλα. Ξέρεις κάτι; Πιθανότατα έκανα λάθος με την εθνικότητά του», είπε γελώντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Bruce Dickinson το έκανε ξανά: Επιτέθηκε σε θεατή που κάπνιζε σε συναυλία του στη Βραζιλία

«Απλά έχασα την ψυχραιμία μου, γιατί αυτή η πράξη που κάνει μία πολύ μικρή μειοψηφία ανθρώπων είναι τόσο εγωιστική και τόσο ενοχλητική. Νομίζουν ότι είναι πολύ ωραίο. Στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία σχέση με το συγκρότημα. Δεν έχει καμία σχέση με το κοινό», τόνισε.

«Θέλουν να τραβήξουν την προσοχή μόνο στον εαυτό τους και να βλάψουν τους ανθρώπους γύρω τους που έχουν αυτό το πράγμα, αυτό το εξαιρετικά τοξικό πράγμα που πετάει γύρω», πρόσθεσε.

Ο Bruce Dickinson επανέλαβε τον εκνευρισμό για το καπνογόνο και επισήμανε ότι θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση των θεατών που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Διαφήμιση

«Φυσικά, αν τύχει να είσαι ασθματικός, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τους πνεύμονες, η στάση τους είναι: “Δεν μας νοιάζει γι’ αυτούς. Απλά θα γεμίσουμε το μέρος με καπνό, γιατί έτσι νιώθω σημαντικός”», είπε.

«Απλά με εκνευρίζει αφάνταστα. Λοιπόν, ναι, έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν έπρεπε να τον αποκαλέσω Έλληνα μαλάκα, έπρεπε απλά να τον αποκαλέσω σκέτο μαλάκα», συνέχισε γελώντας.

Ο Bruce Dickinson δεν διστάζει να επιπλήξει δημόσια τους θαυμαστές και την ασφάλεια στις συναυλίες των Iron Maiden όταν νιώθει ότι ξεπερνούν τα όρια.

Το 2019, διέκοψε μία συναυλία του συγκροτήματος για να καταγγείλει ένα χώρο στην Tacoma της Ουάσινγκτον για ένα βίαιο και αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στο κοινό, για το οποίο ισχυρίστηκε ότι ευθύνεται η ασφάλεια του χώρου.

Το 2012, είχε επιτεθεί σε έναν θαυμαστή σε μία συναυλία στην Ινδιανάπολη που έγραφε μηνύματα στο κινητό του για τρία συνεχόμενα τραγούδια.

Ο Bruce Dickinson θα επιστρέψει στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι για μία μεγάλη εμφάνιση με τους Judas Priest στο Release Athens 2024 στην Πλατεία Νερού την Κυριακή 21 Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 - Φωτογραφίες
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Sam Smith: Απέρριψε πασίγνωστη επιτυχία του Justin Bieber – Και δεν μετανιώνει

«Χαίρομαι που αρνήθηκα», δήλωσε ο Sam Smith. Ο Sam Smith αποκάλυψε ότι αρνήθηκε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους Major...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...