Η παράξενη εμμονή του Keith Richards των Rolling Stones με τους εξωγήινους

Ο Keith Richards των Rolling Stones δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό του και την περιέργειά του για τους εξωγήινους.

Ο Keith Richards έχει δει περισσότερα από τους περισσότερους ανθρώπους στα 80 χρόνια του ζωής του πάνω στη Γη.

Έχοντας ζήσει την αρχετυπική ζωή του σεξ, των ναρκωτικών και του rock and roll, ο κιθαρίστας των Rolling Stones έχει βρεθεί σε καταστάσεις και εμπειρίες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο Keith Richards πιστεύει πως έχει χάσει κάποια εμπειρία, αλλά υπάρχει κάτι που έχει ακόμα στη λίστα του: τους εξωγήινους.

Διαφήμιση

Ως βασικό συστατικό της επιτυχίας των Rolling Stones, η επίδραση του Keith Richards στην ιστορία της rock and roll μουσικής επισκιάζεται μόνο από τις παράξενες ιστορίες του.

Από το γεγονός ότι «σνίφαρε» την τέφρα του πατέρα του μέχρι την πτώση του από ένα φοίνικα στα Φίτζι, οι ιστορίες της ζωής του Richards διαβάζονται σαν σενάρια επεισοδίων μίας ιδιαίτερα σουρεαλιστικής κωμωδίας.

Είναι τυχερός, όχι μόνο επειδή έχει ξεγελάσει τον θάνατο πολλές φορές, αλλά επειδή αν δεν ήταν κιθαρίστας των Rolling Stones, τότε θα ήταν εύκολο να τον φανταστεί κανείς να κάθεται στη γωνία μιας παμπ, μουρμουρίζοντας ατελείωτες και παράλογες ιστορίες για εξωγήινους και θεωρίες συνωμοσίας.

Ο θρύλος των Rolling Stones έχει συναντήσει πληθώρα σημαντικών ανθρώπων καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, από παγκόσμιους ηγέτες όπως η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ μέχρι εμβληματικούς μουσικούς όπως ο Jimi Hendrix.

Διαφήμιση

Ωστόσο, ο Keith Richards δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να συναντήσει κάποιον εξωγήινο – παρά την ποσότητα των παραισθησιογόνων ουσιών που έχει καταναλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Τουλάχιστον έχει δει μερικά UFO κατά τη διάρκεια της ζωής του, ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Lady Gaga συμμετέχει στο νέο άλμπουμ των Rolling Stones

Το 1968 – συμπτωματικά, την περίοδο που οι Rolling Stones βρίσκονταν στο αποκορύφωμα των ψυχεδελικών πειραματισμών τους – ο Keith Richards ισχυρίστηκε ότι εξωγήινοι επισκέπτονταν τακτικά το κτήμα του Redlands Estate στο Σάσεξ της Αγγλίας.

Εκείνη την εποχή, αποκάλυψε στο Melody Maker: «Έχω δει μερικούς (εξωγήινους), αλλά τίποτα που δεν θα πίστευαν τα υπουργεία. Πιστεύω ότι υπάρχουν – πολλοί άνθρωποι τα έχουν δει».

Ίσως αυτές οι πρώτες παρατηρήσεις να προκάλεσαν την επιθυμία στον κιθαρίστα να έρθει μία ημέρα σε επαφή με ένα εξωγήινο ον.

«Συνδέονται με πολλά πράγματα, όπως η απαρχή του ανθρώπου, για παράδειγμα. Δεν είναι απλά θέμα ανθρώπων που βλέπουν ένα ιπτάμενο πιατάκι… Δεν είμαι ειδικός. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συμβαίνει», είπε.

Διαφήμιση

Δεν είναι γνωστό αν ο Keith Richards συνέχισε την έρευνά του μετά από αυτές τις παρατηρήσεις το 1968, αλλά το ενδιαφέρον του για τα UFO δεν έσβησε ποτέ.

Το 2018, ο κιθαρίστας απαντούσε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube σε ερωτήσεις των θαυμαστών του όταν ρωτήθηκε: «Πιστεύετε στους εξωγήινους;».

Ο Keith Richards απάντησε με ενθουσιασμό: «Ανυπομονώ να τους συναντήσω! Ξέρω ότι είναι εκεί έξω. Ας ελπίσουμε ότι είναι εκεί έξω – χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια.»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πιστεύει στους εξωγήινους, ο κιθαρίστας σχολίασε: «Λατρεύω το θαύμα αυτού, λατρεύω την πιθανότητά του και λατρεύω να καταρρίπτω παλιούς μύθους. Ας ελπίσουμε ότι υπάρχουν, ανυπομονώ».

«Διακτίνισέ με, Scotty», πρόσθεσε με ένα λαμπερό χαμόγελο.

Οι Rolling Stones αναφερθεί στην πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινων σε διάφορα σημεία της καριέρας τους.

Ωστόσο, δεδομένης της αγάπης τους για τα ναρκωτικά, δεν είναι σαφές ποια τραγούδια αφορούν τους εξωγήινους και ποια τον εθισμό – πιθανότατα, μερικά αφορούν και τα δύο.

Ένα τέτοιο τραγούδι είναι το «Moonlight Mile» από το «Sticky Fingers», το οποίο θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ένα τραγούδι για τα UFO και τις απαγωγές από εξωγήινους… ή για την κοκαΐνη.

Moonlight Mile (2009 Mix)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Bill Wyman μιλάει για την αποχώρησή του από τους Rolling Stones - και τη ζωή του σήμερα
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Η Celine Dion θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η Celine Dion θα λάβει αμοιβή ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...