Ο Kendrick Lamar κατηγορεί τον Drake ότι είναι παιδόφιλος στο diss track «Not Like Us»

Στα άκρα φτάνει η σκληρή κόντρα του Kendrick Lamar και του Drake που έχει μονοπωλήσει τις τελευταίες ημέρες τη rap σκηνή.

Ο Kendrick Lamar συνεχίζει να κλιμακώνει την όλο και πιο προσωπική μουσική διαμάχη του με τον Drake, κυκλοφορώντας το «Not Like Us», το τρίτο του τραγούδι μέσα σε 36 ώρες.

Το «Not Like Us» έχει αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι του Kendrick Lamar στο YouTube και περιλαμβάνει μία αεροφωτογραφία της έπαυλης του Drake έξω από το Τορόντο, αποκαλύπτοντας τη διεύθυνση του Καναδού ράπερ, με τα ίδια σύμβολα που έχουν οι χάρτες με τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων.

Το κομμάτι βασίζεται σε απλό loop από πιάνο και ο Kendrick Lamar ραπάρει με μια κωμικά υπερβολική προφορά από το νότο των ΗΠΑ.

Διαφήμιση

Ο Kendrick Lamar ξεκινά ψιθυριστά, μιμούμενος την περίφημη διάσημη από την ταινία «Η Έκτη Αίσθηση» (The Sixth Sense, 1999), λέγοντας: «Ψιτ, βλέπω νεκρούς ανθρώπους», πριν εκτοξεύσει το δηλητήριό του.

«Πες Drake, άκουσα ότι σου αρέσουν οι μικρές», αναφέρει ο K. Dot, κατηγορώντας τον 37χρονος ράπερ του ότι είναι παιδόφιλος.

«Καλύτερα να μην χρειαστεί να πας στην πτέρυγα ένα / Σε κάθε σκύλα που του μιλάει και είναι ερωτευμένη / Απλά βεβαιωθείτε ότι κρύβετε τη μικρή σας αδελφή από εκείνον», συνεχίζει.

Σε άλλο χτύπημα, κάνει ένα λογοπαίγνιο με τον τίτλο του άλμπουμ «Certified Lover Boy» του Drake, που κυκλοφόρησε το 2022: «Πιστοποιημένος εραστής / πιστοποιημένος παιδόφιλος»

Διαφήμιση

Στη συνέχεια, ο Kendrick Lamar κατηγορεί τον Drake ότι χρησιμοποιεί τους ράπερ της Ατλάντα, όπως ο Future, ο Lil Baby και ο 2 Chainz, για να κερδίσει αναγνωρισιμότητα και χρήματα.

«Όχι, δεν είσαι συνάδελφος, είσαι αποικιοκράτης», λέει χαρακτηριστικά.

Προς το τέλος του σχεδόν πεντάλεπτου τραγουδιού «Not Like Us», ο Kendrick Lamar δίνει την τελική χαριστική βολή του και κάνει ένα λογοπαίγνιο συνδυάζοντας το πρόσφατη diss track «Family Matters» του Drake και την επιτυχία του «God’s Plan» από το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Drake: Αφαίρεσε το «Taylor Made Freestyle» με τη φωνή AI του Tupac μετά το εξώδικο

«Το οικογενειακό ζήτημα και η αλήθεια του ζητήματος / Ηταν το σχέδιο του Θεού να φανεί ότι εσύ είσαι ο ψεύτης», αναφέρει.

Όπως πάντα, υπάρχουν τόσοι πολλοί στίχοι που θα αναλύσουν διεξοδικά οι θαυμαστές των δύο ράπερ, αφού ολοκληρώσουν τα προηγούμενα diss tracks που πέφτουν σαν βροχή κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών.

Διαφήμιση

Μόνο τις τελευταίες 36 ώρες, ο Kendrick Lamar κυκλοφόρησε ένα diss track με τίτλο «6:16 in LA» την Παρασκευή 3 Μαΐου και αμέσως μετά και οι δύο ράπερ μοιράστηκαν τις απαντήσεις τους, με τον Drake να αποκαλύπτει το «Family Matters» και να ακολουθεί Lamar με το «Meet The Grahams».

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Post Malone και Luke Combs κυκλοφορούν το νέο single «Guy For That»

Ο Post Malone συνεχίζει τις συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους αστέρες της country σκηνής. Ο Post Malone ενώνει τις δυνάμεις...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...