Kygo και Ava Max διασκευάζουν με το «Whatever» μία κλασική επιτυχία της Shakira

Ο Kygo και η Ava Max ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους.

Ετοιμαστείτε να απομακρύνετε όλες τις έγνοιες σας με τη νέα συνεργασία μεταξύ του διάσημου DJ και παραγωγού Kygo και της επιτυχημένης pop star Ava Max.

Το αισιόδοξο νέο τραγούδι τους με τίτλο «Whatever» μόλις κυκλοφόρησε από την RCA Records / Sony Music και αναμένεται να αγαπηθεί ακαριαία από τους θαυμαστές και των δύο καλλιτεχνών.

Το «Whatever» είναι μία αναζωογονητική διασκευή της εμβληματικής επιτυχίας «Whenever, Wherever» (2001) της Shakira που συνδυάζει τη χαρακτηριστική τροπική ατμόσφαιρα της μουσικής του Kygo και την εντυπωσιακή φωνή της Ava Max.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά, ωστόσο, οι στίχοι αντικατοπτρίζουν τις προκλήσεις που προκύπτουν όταν μία σχέση ολοκληρώνεται. Η Ava Max τραγουδάει για τη δύναμη που βρίσκει στην επιτυχημένη προσπάθειά της να ξεπεράσει τον πόνο της καρδιάς της, ενώ παράλληλα ασπάζεται την ανεξαρτησία της.

Καθώς ξετυλίγεται το ρεφρέν, οι ακροατές αγκαλιάζονται από ένα κύμα ζωηρών συνθεσάιζερ που συνοδεύονται από παλλόμενους house ρυθμούς.

Αυτές οι προσθήκες δημιουργούν μία ακαταμάχητη ατμόσφαιρα ιδανική για να τραγουδήσετε μαζί με την Ava Max κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε στιγμής.

Η Ava Max εκφράζει με ειλικρίνεια και πάθος τα συναισθήματά της στο τραγούδι, ενώ η μουσική του Kygo δημιουργεί μία ατμόσφαιρα θετικότητας και ελπίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που θα σας μείνει χαραγμένο στο μυαλό και την καρδιά σας για πολύ καιρό.

Διαφήμιση

Το music video για το «Whatever» φέρνει στις οθόνες μας μαγευτικές εικόνες μέσα από τη σκηνοθεσία του Dano Cerny. Με την Ava Max να περιηγείται σε ένα άγονο ερημικό τοπίο, κάθε λεπτομέρεια αναδεικνύει το θέμα της ενδυνάμωσης που διατρέχει το τραγούδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Kygo ενώνει dance και συναίσθημα στο άλμπουμ του «KYGO»

Το εκπληκτικό σκηνικό και η συναρπαστική συνεργασία του Kygo και της Ava Max δημιουργούν μία πραγματική οπτικοακουστική πανδαισία.

Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός

Με το «Whatever» να αποτελεί την πρώτη του κυκλοφορία για το 2024, ο Kygo συνεχίζει το ξέφρενο σερί του μετά από πολλά επιτυχημένα projects.

Το 2023, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό remake του κλασικού ντουέτου «Say Say Say Say» του Paul McCartney και του Michael Jackson.

Το τέταρτο άλμπουμ του, «Thrill Of The Chase», που κυκλοφόρησε το 2022, περιείχε συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του μουσικού στερεώματος, όπως οι X Ambassadors, οι DNCE, ο Lukas Graham, ο Gryffin, ο Sam Feldt, ο Dean Lewis και άλλοι.

Διαφήμιση

Αποτίοντας φόρο τιμής σε ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια στην ιστορία της latin pop, ο Kygo γεφυρώνει με επιτυχία το χάσμα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, προσφέροντας μία φρέσκια EDM εκδοχή του αγαπημένου τραγουδιού, τιμώντας παράλληλα τις ρίζες του.

Γνωστή για τη χαρακτηριστική δυναμική φωνή της και την ικανότητά της να συνδυάζει την pop με τα ηλεκτρονικά beats, η Ava Max δίνει τη δική της γοητευτική νότα σε αυτή τη μουσική συνάντηση από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Το «Whatever» είναι μία απόδειξη της ικανότητας των δύο καλλιτεχνών να καινοτομούν και να δίνουν νέα ζωή σε αγαπημένα κλασικά τραγούδια, διατηρώντας παράλληλα το χαρακτηριστικό ύφος τους.

Kygo, Ava Max - Whatever (Official Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Katy Perry: Απογοητευτικό ντεμπούτο για το «Woman’s World»

Η δισκογραφική επάνοδος της Katy Perry βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής - Το «Woman's World» κάνει ένα από τα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...