Kygo, Zak Abel και Nile Rodgers κρατούν ζωντανές τις όμορφες στιγμές με το «For Life»

Ανακαλύψτε τις χαρές της ζωής μέσα από το νέο single του Kygo.

Ο διάσημος DJ και μουσικός παραγωγός Kygo κυκλοφορεί το νέο single «For Life» με τη συμμετοχή του ταλαντούχου Zak Abel και του θρυλικού Nile Rodgers.

Το τραγούδι, με τη ζωντανή ερμηνεία του Zak Abel και τη χαρακτηριστική κιθάρα του Nile Rodgers, διαθέτει μία μελωδία που φέρνει στο μυαλό εικόνες καλοκαιριού και ξεγνοιασιάς.

Το «For Life» ακολουθεί για τον Kygo την επιτυχία «Whatever» σε συνεργασία με την Ava Max, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 177 εκατομμύρια streams και πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο επίσημο music video της από την αρχή της χρονιάς.

Διαφήμιση

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Whatever» ανέβηκε στην κορυφή του European Airplay Chart την προηγούμενη εβδομάδα.

Το συγκινητικό music video που συνοδεύει το σημερινό «For Life» σκηνοθέτησε ο Johannes Lovund.

Στο video, ο Kygo κάθεται και παίζει στο πιάνο και ο Zak Abel τραγουδάει κοιτάζοντας την κάμερα, ενώ ενδιάμεσα παρακολουθούμε πλάνα που έχουν στείλει οι θαυμαστές του Νορβηγού DJ και μουσικού παραγωγού με τις δικές τους αναμνήσεις που θα θυμούνται για μία ζωή.

Από προτάσεις γάμου και γαμήλιες τελετές μέχρι μαγευτικές διακοπές, βραδιές με φίλους και πολλά άλλα, το music video του «For Life» αντικατοπτρίζει την ενέργεια του τραγουδιού και τονίζει τις χαρές της ζωής, συμπληρώνοντας ιδανικά μία ακόμα καλοκαιρινή επιτυχία από τον Kygo.

Διαφήμιση

Είτε βρίσκεται στο πιάνο του στο στούντιο είτε πρωταγωνιστεί σε sold-out φεστιβάλ, ο Kygo συνεχίζει να επιβεβαιώνει το τεράστιο ταλέντο του ως πρωτοποριακός παραγωγός, εκρηκτικός DJ και ένας από τους πιο επιδραστικούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Kygo ενώνει dance και συναίσθημα στο άλμπουμ του «KYGO»

Ο Νορβηγός μουσικός, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Kyrre Gørvell-Dahll, έκανε την πρώτη εμφάνισή του στη μουσική σκηνή το 2013 και κατάφερε σύντομα έγινε ένας από τους μεγαλύτερους hitmakers στον κόσμο.

Ο Kygo έχει συγκεντρώσει πάνω από 23 δισεκατομμύρια streams σε όλες τις υπηρεσίες audio και video παγκοσμίως και έχει σπάσει πολλά ρεκόρ.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι το πολυπλατινένιο «It Ain’t Me» σε συνεργασία με τη Selena Gomez, το οποίο ανέβηκε στο Top 10 του Billboard Hot 100 και έχει ξεπεράσει τα 2.9 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το 2019, ο Kygo κυκλοφόρησε το «Higher Love» με τη φωνή της Whitney Houston, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία: Μετρά πάνω από 1.4 δισεκατομμύρια streams και προβολές παγκοσμίως, έφτασε στην κορυφή των dance ραδιοφώνων και ανανέωσε ένα κλασικό τραγούδι.

Διαφήμιση

Ο Kygo μας προετοίμασε το 2020 για το τρίτο άλμπουμ του, «Golden Hour», με τα επιτυχημένα singles «Like It Is» με τη Zara Larsson και τον Tyga, «Lose Somebody» με τους OneRepublic και «I’ll Wait» με τη Sasha Alex Sloan.

Το άλμπουμ έχει ξεπεράσει τα 2.6 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Μετά το Golden Hour, ο Kygo κυκλοφόρησε τα remixes των κλασικών τραγουδιών «What’s Love Got To Do With It» της Tina Turner και «Hot Stuff» της Donna Summer, τα οποία έλαβαν διθυραμβικές κριτικές.

Το 2022, μετά τη συμμετοχή του ως headliner σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το Lollapalooza και το Life Is Beautiful, καθώς και τις sold-out εμφανίσεις του στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και το Στάδιο Ullevaal στο Όσλο, ο Kygo εξέπληξε τους θαυμαστές του με την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ του, «Thrill Of The Chase».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Μουσικές συναντήσεις με τον Brian Johnson και τον Mark Knopfler - Το νέο ντοκιμαντέρ των δύο θρύλων

Το άλμπουμ περιλαμβάνει δημοφιλή singles όπως τα «Dancing Feet» (feat. DNCE), «Woke Up In Love» (με τον Gryffin feat. Calum Scott) και το «Never Really Loved Me» (feat. Dean Lewis).

Το «Thrill Of The Chase» έχει συγκεντρώσει πάνω 1 δισεκατομμύριο streams παγκοσμίως και έχει ανέβει στην κορυφαία πεντάδα του Top Dance/Electronic Albums Chart του Billboard.

Kygo, Zak Abel - For Life (Official Video) ft. Nile Rodgers

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο πριν την εκπνοή του 2019. Η Ariana Grande δεν σταματά να...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...