Kylie Minogue: Το «Padam Padam» προοριζόταν αρχικά για τη Rita Ora

Η viral επιτυχία της Kylie Minogue θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε διαφορετικά χέρια.

Όταν το διάσημο τραγούδι «Padam Padam» της Kylie Minogue έκανε θραύση παγκοσμίως το περασμένο καλοκαίρι φάνηκε αδύνατο να φανταστεί κανείς κάποιον άλλο καλλιτέχνη να το τραγουδάει.

Με αμέτρητες δημιουργίες στο TikTok, memes και βίντεο εμπνευσμένα από το τραγούδι, το «Padam Padam» γρήγορα έγινε ένα viral φαινόμενο. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι η Kylie Minogue δεν ήταν από την αρχή ο καλλιτέχνης που επρόκειτο να τραγουδήσει αυτό το synth-pop αριστούργημα της.

Στην πραγματικότητα, ο Βρετανός παραγωγός Lostboy αποκάλυψε ότι αρχικά προσεγγίστηκε μία άλλη διάσημη καλλιτέχνιδα για να ηχογραφήσει το τραγούδι.

Διαφήμιση

Πριν η Kylie Minogue συναρπάσει το κοινό με τη μεταδοτική ερμηνεία της στο «Padam Padam», το τραγούδι προτάθηκε σε αρκετούς καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με τον Lostboy, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Peter Rycroft, τόσο η Kylie Minogue όσο και η Rita Ora θεωρήθηκαν πιθανές επιλογές για το τραγούδι καθώς μοιράζονται την ίδια δισκογραφική εταιρεία, την BMG.

Ο Lostboy αποκάλυψε στην εφημερίδα The Sun: «Υπήρχε μία στιγμή που η Rita θα ηχογραφούσε τραγούδι. Γυρνούσε γύρω από μερικούς καλλιτέχνες σε εκείνη τη δισκογραφική».

Αρχικά, ωστόσο, τα στελέχη της δισκογραφικής εταιρεία δεν θεώρησαν το τραγούδι κατάλληλο για την Kylie. Αλλά τελικά, άλλαξαν γνώμη και πρότειναν το «Padam Padam» στην ντίβα της pop – και ευτυχώς που το έκαναν!

Διαφήμιση

Γιατί η Kylie ήταν η τέλεια επιλογή για αυτό το τραγούδι

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Rita Ora και ο Lostboy είχαν ήδη συναντηθεί στο επιτυχημένο single «How To Be Lonely» το 2020, δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να συνεργαστούν ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Kylie Minogue, Bebe Rexha και Tove Lo ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ωστόσο, μόλις ακούτε την Kylie Minogue να τραγουδάει το «Padam Padam», δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν η ιδανική φωνή για αυτό το τραγούδι, διαθέτοντας πάνω από τρεις δεκαετίες κυριαρχίας στα charts και ένα αφοσιωμένο κοινό.

Μετά την κυκλοφορία του, το «Padam Padam» αποδείχθηκε η πιο σημαντική επιτυχία της Kylie εδώ και δέκα χρόνια. Εκτός από τα εγκωμιαστικά σχόλια των κριτικών και των θαυμαστών, το τραγούδι απέκτησε πολυάριθμα remixes και έφτασε ακόμη και σε νέους ακροατές μέσα από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το TikTok.

Το «Padam Padam» ήταν το lead single από το 16ο άλμπουμ της Kylie Minogue, με τίτλο «Tension», το οποίο έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου με την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο του 2023.

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης στο Music Week, η Kylie Minogue δήλωσε σχετικά με την τεράστια επιτυχία του «Padam Padam»: «Το τραγούδι είναι πιασάρικο, μαγευτικό, μοντέρνο, λίγο τρελό και μου ταιριάζει πολύ καλά… Όλοι είχαμε μεγάλες προσδοκίες για το τραγούδι, αλλά δεν νομίζω ότι κανείς μας περίμενε ότι θα γινόταν τέτοια viral επιτυχία».

Διαφήμιση

Παρά το γεγονός ότι εξεπλάγησαν ελαφρώς από την ξαφνική επιτυχία, η Kylie και η ομάδα της αντέδρασαν γρήγορα και αξιοποίησαν την ορμή που δημιούργησε το «Padam Padam».

Kylie Minogue - Padam Padam (Official Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Janet Jackson: «Δεν θυμάμαι να με ρώτησαν αν ήθελα να ξεκινήσω καριέρα από παιδί»

Η Janet Jackson εξήγησε πώς ασχολήθηκε με τη μουσική. Η Janet Jackson «δεν θυμάται» να της έχουν ζητήσει αν ήθελε...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...