Lana Del Rey: Ακούστε ένα δείγμα από το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Henry, Come On»

Η Lana Del Rey συνεχίζει την καλλιτεχνική εξερεύνηση.

Η Lana Del Rey εξερευνά έναν πιο folk ήχο τον τελευταίο καιρό και το νεότερο teaser που μοιράστηκε δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μετά την πρόσφατη διασκευή του τραγουδιού «Take Me Home, Country Roads», η 38χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα απόσπασμα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Henry, Come On».

Πάνω από μια απλή αλλά σαγηνευτική μελωδία μιας ακουστικής κιθάρας με folk χροιά, η χαρακτηριστική αιθέρια φωνή της Lana Del Rey έρχεται στο επίκεντρο, πλημμυρισμένη από το εφέ του reverb.

Διαφήμιση

Το σύντομο απόσπασμα αναδεικνύει τις έντονα συναισθηματικά φορτισμένες ερμηνεία της Lana Del Rey, καθώς τραγουδάει στίχους γεμάτους νοσταλγία και περισυλλογή.

«Do you think I’d really choose it? / All this off and on, Henry come on / Baby come on, do you think I’d really lose it on ya? / If you did nothing wrong, Henry come on», τραγουδά, μεταξύ άλλων.

Οι στιγμές που η φωνή της γίνεται σχεδόν ψιθυριστή προσθέτουν μεγαλύτερη οικειότητα στην ήδη ειλικρινή ερμηνεία της.

Η Lana Del Rey δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες για το «Henry, Come On», το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει άλλη μια κλασική προσθήκη στη δισκογραφία της.

Διαφήμιση

Η τραγουδίστρια συνόδευσε το ηχητικό υλικό με μια νοσταλγική ασπρόμαυρη Polaroid φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της.

Το teaser του ακυκλοφόρητου τραγουδιού ακολουθεί την πρόσφατη ανακοίνωση ότι η Lana Del Rey θα είναι επικεφαλής του Coachella 2024 μαζί με τον Tyler, the Creator και την Doja Cat.

Όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ της Καλιφόρνιας, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι λίγο τρελό, αλλά θα επιστρέψουμε στο Coachella! Νομίζω ότι θα έπρεπε να έρθετε, θα είναι πολύ ωραία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Coachella 2024: Lana Del Rey, Tyler, the Creator, Doja Cat και No Doubt επικεφαλής του φεστιβάλ

Εν τω μεταξύ, η Lana Del Rey προετοιμάζεται για τη μεγάλη τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2024, στις 4 Φεβρουαρίου, στα οποία έχει αποσπάσει πέντε υποψηφιότητες σε αρκετές σημαντικές κατηγορίες.

Μεταξύ αυτών, είναι υποψήφιο για το Άλμπουμ της Χρονιάς με την τελευταία δισκογραφική δουλειά της «Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd» και για το Τραγούδι της Χρονιάς με το «A&W», επιβεβαιώνοντας την επιδραστική παρουσία της και την ικανότητά της να παραμένει επίκαιρη παρά την εξέλιξή της.

Διαφήμιση

Με νέα μουσική στον ορίζοντα και μια σημαντική εμφάνιση ως επικεφαλής σε ένα από τα πιο μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, η Lana Del Rey φαίνεται ότι είναι έτοιμη για μια ακόμα σπουδαία χρονιά.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Queens of the Stone Age: Ακυρώνουν περισσότερες συναυλίες – Υπό ιατρική περίθαλψη ο Josh Homme

Ο Josh Homme των Queens Of The Stone Age συνεχίζει την ανάρρωσή του μετά την πρόσφατη «επείγουσα χειρουργική επέμβαση»...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...