Eurovision 2024: Οι Marcus & Martinus θα εκπροσωπήσουν τη Σουηδία με το «Unforgettable»

Οι Marcus & Martinus θα εκπροσωπήσουν τη Σουηδία στη φετινή Eurovision.

Τα δίδυμα αδέλφια Marcus & Martinus κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Melodifestivalen 2024 με το τραγούδι τους «Unforgettable» και θα εκπροσωπήσουν τη Σουηδία, τη διοργανώτρια χώρα, στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε.

Η Σουηδία, ως διοργανώτρια χώρα της Eurovision 2024, θα συμμετάσχει στον φετινό διαγωνισμό με τους Marcus & Martinus και τραγούδι «Unforgettable» και ανεβάζει τις πιθανότητες για έναν ακόμη θρίαμβο.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές που είχαμε τέσσερις ημιτελικούς και έναν γύρο δεύτερης ευκαιρίας, στο φετινό Melodifestivalen, την εθνική διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου της Σουηδίας για την Eurovision, διαγωνίστηκαν συνολικά 30 καλλιτέχνες σε πέντε ημιτελικούς.

Διαφήμιση

Οι δύο πρώτοι καλλιτέχνες σε βαθμολογία κάθε ημιτελικού εξασφάλισαν μία θέση στον μεγάλο τελικό του Melodifestivalen 2024.

Ο τρίτος και ο τέταρτος καλλιτέχνης από κάθε ημιτελικό πήραν μέρος σε έναν ειδικό γύρο ψηφοφορίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μετά τον πέμπτο ημιτελικό και έδωσε το εισιτήριο για τις δύο τελευταίες θέσεις στον τελικό.

Συνολικά, 12 τραγούδια διαγωνίστηκαν στον τελικό του Melodifestivalen 2024 με τα δίδυμα αδέλφια Marcus & Martinus από τη Νορβηγία να κερδίζουν την πρώτη θέση με το τραγούδι τους «Unforgettable».

Δεν είναι μυστικό ότι όνειρο της σουηδικής δημόσιας τηλεόρασης SVT είναι να σημειώσει μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη Eurovision και οι Marcus & Martinus μπορούν κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Διαφήμιση

Το «Unforgettable» είναι απολύτως ξεχωριστό. Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο, ούτε μία νότα ούτε στρώμα αυτού του τραγουδιού που να μην ανταποκρίνεται στον τίτλο του.

Το τραγούδι των Marcus & Martinus υπογράφουν οι Jimmy «Joker» Thörnfeldt, Joy Deb και Linnea Deb, δημιουργοί αρκετών μεγάλων επιτυχιών που έχουν συνεργαστεί με πολλά διεθνή ονόματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Eurovision 2024: Ο Olly Alexander απαντά στις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού

Οι στίχοι της Linnea Deb είναι υπέροχη, η παραγωγή του Joy Deb (Fift Harmony) είναι συναρπαστική, ενώ ο «Joker» (One Direction, Jennifer Lopez, Lady Gaga) προσθέτει μία πινελιά από το Λος Άντζελες για να αυξήσει τη γοητεία του τραγουδιού.

Οι δίδυμοι αδελφοί Marcus και Martinus Gunnarsen από το Elverum της Νορβηγίας ξεχώρισαν σε ηλικία μόλις 10 ετών όταν κατέκτησαν την πρώτη θέση στο νορβηγικό Melodi Grand Prix Junior το 2012.

Στη συνέχεια, η ζωή τους δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Έχουν κάνει περιοδείες στην Ευρώπη, έχουν κερδίσει ένα νορβηγικό Grammy και μάλιστα πήραν τη νίκη στη σουηδική εκδοχή του «The Masked Singer» το 2022.

Διαφήμιση

Μέχρι σήμερα, οι Marcus & Martinus αγόρια έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, καθένα από τα οποία έφτασε στο No. 1 στη Νορβηγία.

Το 2017, τα αδέρφια ανακοίνωσαν τη βαθμολογία της Νορβηγίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο.

Το 2023, τερμάτισαν δεύτεροι στο Melodifestivalen με το τραγούδι «Air», ακριβώς πίσω από το «Tattoo» της Loreen, η οποία θα κέρδιζε τελικά την περσινή Eurovision. Το «Air» γνώρισε τεράστια επιτυχία και έχει συγκεντρώσει πάνω από 14 εκατομμύρια streams.

Το τραγούδι των Marcus & Martinus με τις περισσότερες αναπαραγωγές στο Spotify είναι το «Elektrisk», το οποίο διαθέτει πάνω από 100 εκατομμύρια streams.

Marcus & Martinus - Unforgettable | Sweden 🇸🇪 | Official Music Video | Eurovision 2024

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Celine Dion είναι «γεμάτη χαρά» για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Το μήνυμα της Celine Dion για την επιστροφή της...

Britney Spears: Κατακεραύνωσε τη Halsey για το video του «Lucky» και μετά ανακάλεσε

Η Britney Spears απείλησε με νομικές ενέργειες εναντίον της...

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

Η Karol G δεν ξέρει τι θα κάνει μετά την επιτυχία του «Mañana Será Bonito»

Η Karol G θέλει να ζήσει και να απολαύσει την επιτυχία της. Η Karol G δεν είναι σίγουρη τι θα...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...