Ο Martin Garrix στην Αθήνα για το Primer Music Festival 2024

Ο Martin Garrix επιστρέφει στην Αθήνα μετά από οκτώ χρόνια.

Ο Martin Garrix επιστρέφει στην Αθήνα και ανεβαίνει στη σκηνή του Primer Music Festival 2024.

Το Primer Music Festival, το απόλυτο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής στην Ελλάδα που έχει μέχρι στιγμής φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής, επιστρέφει για πέμπτη χρονιά, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024, μεγαλύτερο από ποτέ.

Ο Martin Garrix, το παιδί – θαύμα της παγκόσμιας pop και ηλεκτρονικής σκηνής, είναι ο headliner του Main Stage τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Διαφήμιση

Είναι ο πρώτος DJ και παραγωγός στην ιστορία της dance μουσικής που κατάφερε να έχει μια τόσο εντυπωσιακή αλλά και πολυδιάστατη καριέρα σε τόσο νεαρή ηλικία.

Ο μόλις 27 ετών Ολλανδός έχει καταφέρει μέσα σε μόλις δέκα χρόνια να είναι Nio. 1 στο παγκόσμιο ranking, να έχει εμφανιστεί στα σπουδαιότερα events και φεστιβάλ του πλανήτη, να μετράει μια σειρά από συνεργασίες με ηχηρά ονόματα της μουσικής, να είναι ιδιοκτήτης συγκροτήματος στούντιο ηχογραφήσεων στο Άμστερνταμ.

Παράλληλα, έχει ιδρύσει τη δική του άκρως επιτυχημένη δισκογραφική εταιρεία και είναι προσωπικός μέντορας άλλων ανερχόμενων καλλιτεχνών.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στο απόγειο της φήμης αλλά και της δημιουργικότητάς του, ο Martin Garrix επιστρέφει στην Αθήνα, την πόλη που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνου, εξαιτίας της συμμετοχής του ειδώλου του, έτερου Ολλανδού σούπερ σταρ Tiësto, στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004, που τον ενέπνευσε να γίνει και ο ίδιος DJ.

Διαφήμιση

«Οι DJs δεν ήταν τόσο σπουδαίοι όσο είναι τώρα, οπότε το να είναι μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων ένας Ολλανδός DJ ήταν μεγάλη υπόθεση. Θυμάμαι τη μουσική, παρήγαγε τόση ενέργεια. Είχα ένα πολύ ωραίο συναίσθημα απ’ όλο αυτό», θυμάται ο Martin Garrix, ο οποίος ήταν τότε μόλις 8 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Martin Garrix και Lloyiso κυκλοφορούν το pop anthem «Real Love»

Τα highlights ενός σπουδαίου βιογραφικού

Η καριέρα του Martin Garrix ξεκινάει το 2013 με το «Animals», και ακολουθεί μια σειρά από mega hits, όπως τα «Proxy», «Helicopter», «Wizard», «Turn Up The Speakers», «Virus» και «Gold Skies», μεταξύ άλλων.

Το 2015 ξεκινούν και οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της pop και dance μουσικής, κάνοντας αρχή με το «Don’t Look Down» μαζί με τον Usher και το «The Only Way Is Up» με τον Tiësto.

Η συνέχεια, εξίσου εντυπωσιακή, αφού μας χάρισε τραγούδια – ύμνους, τόσο κολλητικά στο μυαλό που έγιναν όλα mega hits.

Μεταύ αυτών τα «In The Name Of Love» με την Bebe Rexha (2016), «Scared To Be Lonely» με την Dua Lipa, «There For You» με τον Troye Sivan (2017), «Ocean» με τον Khalid (2018), «Summer Days» με τον Macklemore και τον Patrick Stump των Fall Out Boy (2019) και φυσικά η συνεργασία του με τους θρύλους της rock, τους Bono και The Edge των U2 στο «We Are The People» το 2021.

Διαφήμιση

Στην κορυφή του κόσμου

Ο Martin Garrix έχει ξεπεράσει τους 25 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα events και φεστιβάλ του πλανήτη, όπως οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες το 2018, το Tomorrowland, το Ultra Music Festival, το Coachella και το Lollapalooza.

Επίσης, του ανατέθηκε η δημιουργία του επίσημου τραγουδιού του UEFA EURO 2020.

Ο Martin Garrix εμφανίζεται σε 150 events κατά μέσο όρο κάθε χρόνο, σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε, το 2022 αναδείχθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά No. 1 DJ της στην περίφημη ψηφοφορία του Top 100 DJs του DJ Mag.

Η νίκη του ανακοινώθηκε με ένα set σε livestream κατευθείαν από την κορυφή του θρυλικού Empire State Building στη Νέα Υόρκη, όπου μέχρι τότε είχε επιτραπεί η live εμφάνιση μόνο σε τεράστια ονόματα της μουσικής όπως οι Eminem, Ed Sheeran και Elton John.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  David Guetta, Lost Frequencies, Acraze και James Hypes έβαλαν φωτιά στο Primer Music Festival - Φωτογραφίες

Το δισκογραφικό label και τα στούντιο στο Άμστερνταμ

Πριν περίπου τέσσερα χρόνια, ο Martin Garrix ίδρυσε τη STMPD RCRDS (Stamped Records), μέσω της οποίας δεν αναδεικνύει απλώς νέα ταλέντα της dance σκηνής σε όλο το φάσμα της, όπως tech, deep house, down-tempo, trap και future bass, αλλά εξερευνά περαιτέρω και τον προσωπικό του ήχο.

Παράλληλα, ανακαίνισε και επαναλειτούργησε ένα συγκρότημα στούντιο ηχογραφήσεων στο Άμστερνταμ, από όπου έχουν ήδη περάσει καλλιτέχνες όπως οι Young Thug, Big Sean, One Republic, YUNGBLUD και David Guetta, αλλά και εταιρείες παραγωγής όπως το Netflix, το ABC και το CBS.

Το Primer Music Festival επεκτείνεται

Το Primer Music Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στην Ελλάδα.

Από το 2018 που ξεκίνησε γράφει ιστορία περιλαμβάνοντας στο line-up του τα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα ονόματα της διεθνούς EDM, όπως οι Tiësto, David Guetta, Steve Angello, Lost Frequencies, James Hype, DJ Snake, J Balvin, Tyga, Steve Aoki, Lil Pump, μαζί με άλλους κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας κάθε καλοκαίρι την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία.

Εκτός του κλασικού open-air, main stage στην Πλατεία Νερού, φέτος προστίθεται ένα ακόμη venue, το Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do (Faliro Sports Pavilion), για να στεγάσει το Afterhours Stage το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, με το Primer Music Festival να ξεπερνά τις 20 ώρες μουσικής συνολικά.

Περίπου 20 είναι και οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στα decks του Primer Music Festival τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Αθήνα, για την απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής dance μουσικής της χρονιάς.

Πληροφορίες

Primer Music Festival 2024

Main Stage
Πλατεία Νερού
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
16:00 – 00:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Martin Garrix και Carolina Liar μοιράζουν αισιοδοξία με το «Smile»

Afterhours Stage
Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου
(Faliro Sports Pavilion / Tae Kwon Do)
Αποκλειστικά το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου
23:00 – 06:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 0000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Mabel τιμά τις γυναίκες της ζωής της με το «Female Intuition»

Η Mabel εμπιστεύεται το ένστικτό της. Η Mabel κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single και music video «Female Intuition». Το «Female Intuition», είναι...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...