Βιολέτα Ίκαρη: Οι «Πεταλούδες» ανοίγουν τα φτερά τους με το νέο τραγούδι της

Πετάξτε μαζί με τις «Πεταλούδες» και τη Βιολέτα Ίκαρη.

Η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Πεταλούδες».

Με τη χαρισματική φωνή της, η Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύει με τρόπο μοναδικό ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική της Ειρήνης Ψημίτη.

Η Βιολέτα Ίκαρη είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο καταξιωμένες ερμηνεύτριες της γενιάς της.

Διαφήμιση

Με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Έλα Και Ράγισε Τον Κόσμο Μου» συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2017 και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο.

Το 2022 κυκλοφόρησε ο δίσκος της «Πορτοκάλι»- έντεκα τραγούδια, έντεκα ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι αυτοτελείς. Θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει ως ένα ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών με αρχή, μέση και τέλος.

Η Βιολέτα Ίκαρη με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής της τραγουδάει τις «Πεταλούδες» και επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την περίτεχνη και «από καρδιάς και ψυχής» αυθεντικότητα της ερμηνείας της.

Όπως αναφέρει η Ειρήνη Ψημίτη, οι «Πεταλούδες» έκαναν μεγάλη διαδρομή μέχρι να αναχωρήσουν από τις Χρυσαλίδες. Τελικά κατάφεραν να μεταμορφωθούν και να ενηλικιωθούν.

Διαφήμιση

«Είμαι χαρούμενη που στο ταξίδι τους παίρνουν μαζί ό,τι τις αναγέννησε – χωρίς καμία έκπτωση ή συμβιβασμό: Τα χέρια μου, τα χέρια σου, το φως του ήλιου, τον ουρανό εκεί που σμίγει με τη θάλασσα. Όλα σε χρόνο Ενεστώτα», συνεχίζει.

«Είμαι τυχερή που ότι σκέφτηκα, ένιωσα και φαντάστηκα σε λόγια, ήχους και εικόνες το έκανε πραγματικότητα η Βιολέτα. Βιολέτα σε ευχαριστώ», αναφέρει.

Οι πεταλούδες δεν τρομάξανε στα φώτα…

Βιολέτα Ίκαρη - Πεταλούδες | Official Music Video

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Αντώνης Ρέμος στο «Σπίτι με το Mega» για μία μαγική βραδιά
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Billie Eilish: «Το “Ocean Eyes” δεν θα υπήρχε χωρίς τη Lana Del Rey»

Η Billie Eilish μίλησε για την κομβική επιρροή της...

Taylor Swift: Το «The Tortured Poets Department» είναι το πρώτο άλμπουμ που ξεπερνά τα 300 εκατ. streams στο Spotify σε μία ημέρα

Πρωτοφανή νούμερα σημειώνει το νέο άλμπουμ της Taylor Swift. Η...

Η Taylor Swift άφησε ένα κρυφό μήνυμα στο Apple Music – Πώς θα το ανακαλύψετε

Ξεκλειδώστε το κρυφό μήνυμα της Taylor Swift στο Apple Music. Η εβδομάδα κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της Taylor Swift με...

Top Stories