Michael Jackson: Ο 9χρονος που θα υποδυθεί τον βασιλιά της pop στη βιογραφική ταινία «Michael»

Τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Michael Jackson ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα.

Μόλις μία εβδομάδα μετά την επιβεβαίωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας του Michael Jackson, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2025, αποκαλύφθηκε το όνομα του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον βασιλιά της pop σε νεαρή ηλικία.

Ο εννιάχρονος ηθοποιός Juliano Krue Valdi θα ενσαρκώσει τον Michael Jackson κατά τη διάρκεια των κομβικών του χρόνων στους Jackson 5 – το θρυλικό οικογενειακό συγκρότημα που βρίσκεται πίσω από διαχρονικές επιτυχίες όπως τα «I’ll Be There», «ABC» και «I Want You Back».

Ο Juliano Krue Valdi είναι ευρέως γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις μιμήσεις του Michael Jackson, με τα βίντεο που τον δείχνουν να εκτελεί άψογα το moonwalk να συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και προβολές.

Διαφήμιση

Στην ταινία τον Michael Jackson σε μεγαλύτερη ηλικία θα υποδυθεί ο ανιψιός του, Jaafar Jackson.

«Αυτή η ευκαιρία είναι πολύ σημαντική για εμένα γιατί ο Michael Jackson είναι ο βασιλιάς της Pop και είναι πολύ ξεχωριστός στην καρδιά μου. Χορεύω τα τραγούδια του εδώ και πέντε χρόνια», ανέφερε ο Valdi σε δήλωσή του. «Με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά ξεχωριστός και με κάνει να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Λατρεύω την ενέργεια του Michael Jackson».

Την επερχόμενη βιογραφική ταινία με τίτλο «Michael» θα σκηνοθετήσει ο Antoine Fuqua, ο σκηνοθέτης πίσω από το βραβευμένο με Όσκαρ «Training Day» του 2001 και το «Emancipation» του 2022 με πρωταγωνιστή τον Will Smith.

Σε δήλωσή του σχετικά με την επιλογή του Juliano Krue Valdi, ο Antoine Fuqua ανέφερε: «Η επιλογή του ρόλου του νεαρού Michael ήταν πιο δύσκολη από την επιλογή του ρόλου του ενήλικα, γιατί πού μπορείς να βρεις ένα παιδί – ηθοποιό με τα διαπιστευτήρια του μεγαλύτερου performer που υπήρξε;».

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Michael Jackson: Ξανά στο προσκήνιο οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

«Τελικά, σε αυτό επικεντρωθήκαμε -το ταλέντο- και ψάξαμε σε όλο τον κόσμο για έναν ηθοποιό που θα μπορούσε να ενσαρκώσει το πνεύμα του Michael μέσα από τη φωνή του, τη γοητεία του και τις χορευτικές του ικανότητες. Το αδιαμφισβήτητο ατόφια ταλέντο του Juliano τον έβαλε στην κορυφή της λίστας μας», πρόσθεσε.

Στο «Michael» συμμετέχουν επίσης πολλοί διακεκριμένοι παραγωγοί, όπως ο Graham King του βραβευμένου με Όσκαρ «Bohemian Rhapsody» και οι John Branca και John McClain, συνδιαχειριστές της περιουσίας του Michael Jackson.

Το σενάριο έγραψε ο John Logan, βραβευμένος με Tony και υποψήφιος για τρία Όσκαρ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το «Michael» θα προσφέρει στο κοινό μία καθηλωτική και ειλικρινή απεικόνιση του λαμπρού αλλά και περίπλοκου ανθρώπου που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως ο βασιλιάς της pop.

Η ταινία θα παρουσιάσει τους θριάμβους και τις τραγωδίες του σε μία επική, κινηματογραφική κλίμακα – από την ανθρώπινη πλευρά του και τους προσωπικούς του αγώνες μέχρι την αναμφισβήτητη δημιουργική του ιδιοφυΐα, που αποτυπώνεται στις πιο εμβληματικές ερμηνείες του.

Διαφήμιση

Όπως ποτέ άλλοτε, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκ των έσω έναν από τους πιο επιδραστικούς, πρωτοπόρους καλλιτέχνες που γνώρισε ο κόσμος.

«Όταν ο Michael ήταν πολύ μικρός – 11 ετών – εξέπληξε τον κόσμο, διαθέτοντας την ψυχή και το ταλέντο ενός ενήλικα. Ήταν πραγματικά πιο ώριμος από την ηλικία του. Ο ίδιος και ο Juliano έχουν αυτό το κοινό», δήλωσε ο παραγωγός Graham King.

«Πέρα από το ότι είναι ένα πρωτοφανές νεαρό ταλέντο, ο Juliano είναι βαθιά εμπνευσμένος από τον Michael και τη μουσική του και έχει καταφέρει να μεταφράσει αυτή την έμπνευση σε μία παρουσία και απόδοση που αποτυπώνει την πραγματική μαγεία του νεαρού Michael Jackson», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Paris Jackson: Δέχτηκε απειλές κατά της ζωής της για τα γενέθλια του πατέρα της Michael Jackson

Τα βασικά γυρίσματα της ταινίας «Michael» ξεκινούν στις 22 Ιανουαρίου.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Το Spotify κατέγραψε ρεκόρ κερδών το δεύτερο τρίμηνο του 2024

Τα κέρδη του Spotify ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Το Spotify κατέγραψε ρεκόρ κερδών στο δεύτερο τρίμηνο του 2024, ξεπερνώντας τις προσδοκίες,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...