Ο Miles Kane ζωντανά στην Αθήνα

Η συναυλία του Miles Kane στην Αθήνα αναμένεται να είναι μία αξέχαστη εμπειρία.

Ο Miles Kane επιστρέφει στην Αθήνα για μία αξέχαστη συναυλία.

Ο Miles Kane, ο αγαπημένος μουσικός και τραγουδιστής που έχει κερδίσει τις καρδιές των θαυμαστών της rock μουσικής σε όλο τον κόσμο, ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει το κοινό της Αθήνας με μία συναυλία που θα μείνει αξέχαστη την Παρασκευή 17 Μαΐου στο ARCH Club.

Με μία πολυσχιδή καριέρα και μία αμέτρητη λίστα επιτυχιών, ο Miles Kane έχει αποδείξει την αξία του στο χώρο της μουσικής.

Διαφήμιση

Με απολαυστικά κιθαριστικά riff και ακαταμάχητα τραγούδια, καταφέρνει να συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας ενθουσιάζει με κάθε εμφάνισή του.

Εκτός από την επιτυχημένη σόλο καριέρα του, ο Miles Kane έχει συνεργαστεί με τον Alex Turner των Arctic Monkeys για να δημιουργήσουν το συγκρότημα The Last Shadow Puppets.

Μαζί, δημιούργησαν αξέχαστες επιτυχίες που κέρδισαν τις καρδιές των οπαδών της rock μουσικής παγκοσμίως.

Το νέο άλμπουμ του «One Man Band», που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2023, ανέβασε τον πήχη ακόμη ψηλότερα, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το ταλέντο του και την ακλόνητη θέση του στην κορυφή της μουσικής σκηνής.

Διαφήμιση

Στο «One Man Band», ο Miles Kane επανασυνδέεται με την ηλεκτρισμένη ενέργεια ενός αληθινού ήρωα της κιθάρας, με προσεγμένα riffs και μεγάλες μελωδίες που μένουν αξέχαστες. Πρόκειται για ένα άλμπουμ γεμάτο ένταση, κολλητικά ρεφρέν και ακαταμάχητα τραγούδια, που αποτυπώνουν τον Miles στην πιο κορυφαία φόρμα του.

Ο Miles επέστρεψε στο Λίβερπουλ για τη δημιουργία αυτού του βαθιά προσωπικού άλμπουμ, παίρνοντας την ευκαιρία να αναλογιστεί την πορεία του.

Γεννημένος στο Merseyside, ο Miles Kane έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα για την ακαταμάχητη σκηνική του παρουσία και το rock του που είναι εμπνευσμένο από τις δεκαετίες του ’60 και του ’70.

Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ, «Colour Of the Trap», το οποίο έγινε δεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό. Το single «Inhaler» από το άλμπουμ ανέβηκε κατευθείαν στο No. 11 των βρετανικών charts και έγινε χρυσό.

Μετά την επιτυχία του ντεμπούτου του, ακολούθησε το «Don’t Forget Who You Are» το 2013, το οποίο έφτασε στο Νο. 8 κτώ στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου και περιλαμβάνει συνεργασίες με καταξιωμένους μουσικούς όπως οι Paul Weller και Andy Partridge.

Διαφήμιση

Το 2018, ο Miley Kane επέστρεψε με το τρίτο του άλμπουμ, το οποίο διέθετε μία σειρά all-star συμμετοχών από καλλιτέχνες όπως οι Lana Del Rey και Jamie T. Το 2022 κυκλοφόρησε το «Change the Show», το οποίο έφτασε στο No. 2 στα βρετανικά charts.

Η συναυλία του Miles Kane στο ARCH Club στην Αθήνα στις 17 Μαΐου αναμένεται να είναι μία αξέχαστη εμπειρία για τους φίλους της rock μουσικής και όχι μόνο. Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτό το μουσικό ταξίδι.

Διάθεση εισιτηρίων

• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Online: more.com
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης

ARCH Club
Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι Duran Duran σταμάτησαν τον χρόνο στο Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Η μαγική βραδιά των Duran Duran στο Release Athens 2024. Μετά την ιστορική εμφάνιση των Massive Attack, το back-to-back του...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...