Η Miley Cyrus τραγουδά το «Psycho Killer» των Talking Heads

Η Miley Cyrus είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν σε ένα άλμπουμ – αφιέρωμα στο «Stop Making Sense» των Talking Heads.

Η Miley Cyrus χάρισε μία δυναμική ερμηνεία του κλασικού τραγουδιού «Psycho Killer» των Talking Heads από το 1977 κατά τη διάρκεια μίας unplugged εμφάνισής της στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο top και ένα δερμάτινο παντελόνι και τραγουδούσε στο εμβληματικό ξενοδοχείο έχοντας τη συνοδεία ενός κιθαρίστα.

Η Miley Cyrus, η οποία έχει παρουσιάσει πολλές διασκευές θρυλικών τραγουδιών, ξεκίνησε το «Psycho Killer» με εναλλακτικούς στίχους πριν περάσει στο ρεφρέν του τραγουδιού.

Διαφήμιση

«Αν ξέρετε αυτό το τραγούδι, αυτό είναι το κανονικό μέρος», είπε στους παρευρισκόμενους πριν τραγουδήσει το ρεφρέν του «Psycho Killer».

Η Miley Cyrus αναμένεται να συμμετάσχει σε ένα άλμπουμ – αφιέρωμα στους Talking Heads με διασκευές άλλων καλλιτεχνών στα τραγούδια που συμπεριλήφθηκαν στο αξεπέραστο live album τους «Stop Making Sense».

Οι θαυμαστές εικάζουν ότι η ερμηνεία της Miley Cyrus στο «Psycho Killer» είναι μία πρόγευση της συνεισφοράς της στο άλμπουμ.

Στο άλμπουμ, με τίτλο «Everyone’s Getting Involved: A Tribute to Talking Heads’ Stop Making Sense», θα συμμετάσχουν 16 καλλιτέχνες, ο καθένας από τους οποίους θα διασκευάσει ένα από τα 16 τραγούδια του αρχικού live album των Talking Heads, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1984.

Διαφήμιση

Τα τραγούδια που θα περιέχει το άλμπουμ – αφιέρωμα στο «Stop Making Sense» των Talking Heads δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί επίσημα.

Εκτός από τη Miley Cyrus, στο άλμπουμ θα συμμετάσχουν οι Paramore, Lorde, The National, BADBADNOTGOOD, Blondshell, Chicano Batman feat. Money Mark, DJ Tunez, El Mató a un Policía Motorizado, girl in red, Jean Dawson, Kevin Abstract, The Linda Lindas, Teezo Touchdown, Toro y Moi και The Cavemen.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Miley Cyrus - Billy Ray Cyrus: Η διαφορετική σχέση πατέρα και κόρης με την επιτυχία

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Miley Cyrus και ο τραγουδιστής των Talking Heads, David Byrne, μοιράστηκε τη σκηνή κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς που παρουσίασε η τραγουδίστρια στο NBC το 2022 και μαζί τραγούδησαν το «Let’s Dance» του David Bowie και το «Everybody’s Coming to My House» του Byrne.

Η A24 απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας «Stop Making Sense» και κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το περασμένο φθινόπωρο μία αποκατεστημένη έκδοση της ταινίας σε 4Κ.

Η περίσταση αποδείχθηκε ιστορική. Οι David Byrne, Tina Weymouth, Chris Frantz και Jerry Harrison των Talking Heads επανενώθηκαν για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια για ένα Q&A και μία προβολή της ταινίας, ενώ η επανακυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους ξεπέρασε σε εισπράξεις την αρχική προβολή της ταινίας και έγινε το ζωντανό γεγονός με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία του IMAX.

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Priscilla Presley: Κατέθεσε μήνυση για οικονομική εκμετάλλευση ηλικιωμένου – Έχασε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια

Η Priscilla Presley καταγγέλλει ότι «παραπλανήθηκε με δόλιο τρόπο». Η Priscilla Presley μήνυσε τέσσερις πρώην συνεργάτες της για οικονομική εκμετάλλευση...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...