«NCT Nation: To the World» – Ένα μαγευτικό υπερθέαμα στους ελληνικούς κινηματογράφους

Στους ελληνικούς κινηματογράφους η πρώτη συναυλία με όλα τα μέλη των NCT.

Ετοιμαστείτε να μπείτε στον ηλεκτρισμένο κόσμο των NCT με τη μαγευτική συναυλιακή ταινία τους, «NCT Nation: To the World in Cinemas» που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σε δύο ημερομηνίες – στις 6 και στις 10 Δεκεμβρίου.

Αυτό το κινηματογραφικό αριστούργημα καταγράφει τη συναυλία – ορόσημο «NCT Nation: To the World» που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό στάδιο του Incheon Munhak στο Incheon της Νότιας Κορέας στις 26 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η συναυλία ήταν το πρώτο πλήρες ομαδικό offline showcase των NCT από το ντεμπούτο τους το 2016, με κοινές και ατομικές εμφανίσεις από τα μέλη του συγκροτήματος που προκάλεσαν πρωτοφανή ενθουσιασμό στους θαυμαστές.

Διαφήμιση

Ένα κινηματογραφικό θέαμα αποτυπωμένο με λεπτομέρεια

Η ταινία, γυρισμένη με ακρίβεια με 18 ειδικές κάμερες, αναδεικνύει πολλές οπτικές γωνίες της συναυλίας, αποτυπώνοντας με ζωντάνια την ενέργεια των NCT και συναρπαστικές στιγμές από τα παρασκήνια.

Στην κινηματογραφική οθόνη, οι θεατές θα απολαύσουν μία συναρπαστική εμπειρία, νιώθοντας τον παλμό της συναυλίας σαν να ήταν μέρος του ζωντανού κοινού. Εξασφαλίστε τη θέση για να μεταφερθείτε με την ταινία στην πρώτη σειρά της ιστορικής εμφάνισης των NCT.

Σε διανομή της SM Entertainment, το «NCT Nation: To the World in Cinemas» θα ξεπεράσει τα σύνορα και θα φτάσει στο κοινό σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Τα εισιτήρια είναι εύκολα διαθέσιμα online μέσω της διεύθυνσης nctnationincinemas.com ώστε ότι οι θαυμαστές από κάθε γωνιά του πλανήτη να μπορέσουν να λάβουν μέρος σε αυτή την κινηματογραφική γιορτή της μουσικής υπεροχής των NCT.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι NCT 127 κυκλοφορούν το «Be There For Me - Winter Special Single»

Η «Χρυσή Εποχή» των NCT

Νωρίτερα φέτος, οι NCT κυκλοφόρησαν το τέταρτο άλμπουμ τους, «Golden Age», το οποίο χάρισε στο συγκρότημα την τρίτη είσοδό του στο Billboard 200.

Το «Golden Age» έκανε επίσης ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στην πρώτη πεντάδα των Top Album Sales και World Albums Charts του Billboard.

Η συναυλία «NCT Nation: To the World» περιλαμβάνει εκπληκτικές εκτελέσεις τραγουδιών από το «Golden Age» που μαγνητίζουν το κοινό με τη μουσική εξέλιξη των NCT.

Το «NCT Nation: To the World in Cinemas» δεν αναδεικνύει μόνο τη συλλογική λάμψη, αλλά περιλαμβάνει επίσης ειδικές εμφανίσεις από μεμονωμένα μέλη του συγκροτήματος και στιγμιότυπα από τους NCT 127, τους NCT DREAM και τους WayV.

Ένα πλούσιο καλειδοσκόπιο ταλέντων, καθώς κάθε sub-unit του συγκροτήματος φέρνει το μοναδικό του άρωμα στη σκηνή, δημιουργώντας μία συναυλιακή εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα.

Διαφήμιση

Δύναμη της K-pop

Οι NCT σημειώνουν συνεχή επιτυχία στα charts μετά την κυκλοφορία του «Universe – The 3rd Album» το 2021.

Το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στο Top 20 του Billboard 200 και ανέβηκε στο Top 5 του Top Album Sales Chart του Billboard, εδραιώνοντας τη θέση των NCT στο παγκόσμιο μουσικό γίγνεσθαι.

Το «Universe – The 3rd Album» είχε συγκεντρώσει τον συγκλονιστικό αριθμό των 1,7 εκατομμυρίων προπαραγγελιών μέχρι την ημέρα της κυκλοφορίας του και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ των 1,1 εκατομμυρίων προ-παραγγελιών που είχε σημειωθεί από το «NCT Resonance Pt. 1 – The 2nd Album» το 2020.

Το «NCT Nation: To the World in Cinemas» είναι μία ζωντανή απόδειξη του παγκόσμιου αντίκτυπου των NCT και της αμείωτης προσπάθειάς τους να προσφέρουν απαράμιλλη ψυχαγωγία. Εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας και γίνετε μέρος αυτού του κινηματογραφικού υπερθέαματος που υπόσχεται να διασχίσει τα σύνορα σε αυτόν τον πλανήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι NCT 127 επαναπροσδιορίζουν την K-pop με το νέο άλμπουμ «Walk»
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Priscilla Presley: Κατέθεσε μήνυση για οικονομική εκμετάλλευση ηλικιωμένου – Έχασε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια

Η Priscilla Presley καταγγέλλει ότι «παραπλανήθηκε με δόλιο τρόπο». Η Priscilla Presley μήνυσε τέσσερις πρώην συνεργάτες της για οικονομική εκμετάλλευση...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...