Nicki Minaj: Η Megan Thee Stallion «ήθελε μία στιγμή σαν τη Rihanna» όταν πυροβολήθηκε

Η Nicki Minaj συνεχίζει τις επιθέσεις στη Megan Thee Stallion.

Ενώ συνεχίζεται η έντονη διαμάχη της Nicki Minaj με τη Megan Thee Stallion, η βασίλισσα της hip-hop επικαλέστηκε τη Rihanna για να ισχυριστεί ότι η Megan προσπάθησε να κερδίσει τη συμπόνια για τον εαυτό της ως θύμα βίας.

Επίσης, η Nicki Minaj διέψευσε ότι έχει παροτρύνει τους θαυμαστές της να πλησιάσουν ή να βεβηλώσουν τον τάφο της εκλιπούσας μητέρας της Megan Thee Stallion.

Το νεκροταφείο του Τέξας όπου είναι θαμμένη η μητέρα της ράπερ φέρεται να ενίσχυσε την ασφάλειά του και ενημέρωσε την τοπική αστυνομία για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει, καθώς οι θαυμαστές της Nicki Minaj ενδέχεται να έχουν ενθαρρύνει ο ένας τον άλλον να το βεβηλώσουν.

Διαφήμιση

Στις 31 Ιανουαρίου, η Nicki Minaj συνομίλησε με τον οικοδεσπότη podcast Joe Budden μέσω Spaces στο X (πρώην Twitter).

Ο Joe Budden, ο οποίος έχει κάνει καριέρα στη rap και συχνά ασκεί κριτική στο hip-hop στην εκπομπή του, αποκάλεσε τον εαυτό του «αντικειμενικό Barb», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι θαυμαστής της Nicki Minaj και κατά κάποιο τρόπο δεν είναι προκατειλημμένος στην κριτική του.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης τουλάχιστον 40 λεπτών, η Nicki Minaj υποστήριξε ότι η εταιρεία μάνατζμεντ της Megan The Stallion, η Roc Nation, έχει εξαπολύσει εκστρατεία λάσπης εναντίον της και κατηγόρησε την 28χρονη ράπερ ότι αναζητά τη συμπάθεια και τη διαμάχη για να ενισχύσει την καριέρα της.

«Είναι τόσο προφανές. Ήθελε τόσο πολύ μία στιγμή σαν της Rihanna», είπε η Nicki Minaj.

Διαφήμιση

Όταν ένας άλλος από τους συνομιλητές στο Space ζήτησε από την αστέρα της hip-hop να διευκρινίσει ποια «στιγμή Rihanna» και τι εννοούσε με αυτό, εκείνη απάντησε: «Θα το αναζητήσετε στο Google».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Nicki Minaj υποστηρίζει ότι έχει γράψει το «μεγαλύτερο τραγούδι της»

Η ράπερ αναφέρεται πιθανότατα στον βίαιο ξυλοδαρμό της Rihanna από τον Chris Brown το 2009, ένα περιστατικό που αποτέλεσε την αφετηρία για πάνω από μία δεκαετία καταγγελιών και αναφορών για βία και παρενόχληση εναντίον του Brown.

«Η Rihanna δεν θα το έκανε ποτέ»

Η Rihanna μίλησε για την επίθεση και τις συνέπειές της σε μία συγκλονιστική συνέντευξη με το ABC News μερικούς μήνες αργότερα. Κάπως παρόμοια, τον Απρίλιο του 2022, η Megan Thee Stallion μίλησε στο «CBS Morning» για την επίθεση με πυροβολισμούς που δέχθηκε από τον ράπερ Tory Lanez σχεδόν δύο χρόνια νωρίτερα.

Ο Tory Lanez κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες για επίθεση με πυροβόλο όπλο, εκτόξευση πυροβόλου όπλου με μεγάλη αμέλεια και κατοχή κρυμμένου πυροβόλου όπλου σε όχημα και αυτή τη στιγμή εκτίει ποινή φυλάκισης 10 ετών.

«Η Rihanna δεν θα το άρμεγε ποτέ. Μπορούσες να καταλάβεις ότι ανυπομονούσε να προσπαθήσει να προχωρήσει στη ζωή της. Και τότε οι άνθρωποι την έβριζαν ακόμα και επειδή δεν το έκανε», υποστήριξε η Nicki Minaj

Διαφήμιση

«Η Rihanna ξέρει ότι ήταν σούπερ σταρ με ή χωρίς διαμάχη. Την αγαπούν, με ή χωρίς διαμάχη, συμπόνια», πρόσθεσε.

Η Nicki Minaj ισχυρίστηκε επίσης ότι η Megan Thee Stallion δεν μπορεί να σημειώσει επιτυχία χωρίς να την προκαλέσει, αν και μόνο ένας στίχος στο νέο τραγούδι της «Hiss» φαίνεται να είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση στην οποία η Megan έχει ασχοληθεί με τη Minaj μετά τη συνεργασία τους στο «Hot Girl Summer» το 2019.

Μετά την κυκλοφορία του «Hiss» στις 26 Ιανουαρίου, το οποίο αναφέρεται στο γεγονός ότι ο σύζυγος της Nicki Minaj, Kenneth Perry, είναι καταδικασμένος δράστης σεξουαλικών αδικημάτων, η Minaj μιλά ασταμάτητα για τη Megan και κυκλοφόρησε το δικό της diss track με τίτλο «Big Foot», που εστιάζει εξ ολοκλήρου στη Megan Thee Stallion.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η γκάφα των Grammy - «Έδωσαν» κατά λάθος βραβείο στη Nicki Minaj

«Καταλαβαίνω ότι είναι συγκεχυμένο και χαοτικό και δεν καταλαβαίνουν την προσωπικότητά μου», είπε η Νicki Minaj στο Space καθώς πολλοί κατηγορούν τη ράπερ ότι αμαυρώνει την κληρονομιά της.

«Όταν οι άνθρωποι με βλέπουν να τουιτάρω νομίζουν ότι τουιτάρω έτσι. Όχι, στην πραγματικότητα κυλιέμαι στο πάτωμα γελώντας τις περισσότερες φορές», εξήγησε.

Τι απαντά στις κατηγορίες ότι παροτρύνει τους θαυμαστές της να στοχεύσουν τον τάφο της μητέρας της Megan Thee Stallion

Όταν ένας άλλο άτομο ζήτηση από τη Minaj να «διευκρινίσει στον κόσμο» ότι δεν έχει υποκινήσει τους θαυμαστές της να στοχεύσουν τον τάφο της μητέρας της Megan Thee Stallion, η ράπερ τον διέκοψε αμέσως.

«Μόλις μίλησες για μία ψεύτικη ιστορία. Είναι ένα τέχνασμα! Ψεύδεσαι στη νεκρή μητέρα σου για να πας στο Νο 1!», είπε.

Η Nicki Minaj εδώ και καιρό έχει εμμονή με τα νούμερα των πωλήσεων και έχει κατηγορήσει άλλους ράπερ ότι χειραγωγούν το σύστημα.

«Αυτό είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα των συνεχών ψεμάτων που έπρεπε να αντιμετωπίσω ως άνθρωπος, ως καλλιτέχνης και ως σύζυγος. Απλώς τους ζήτησα να σταματήσουν τώρα που είμαι μητέρα και δεν το έκαναν. Και τώρα οι άνθρωποι πιστεύουν αυτό που μόλις είπες και είναι αηδιαστικό», συνέχισε.

Η Nicki Minaj υπενθύμισε ακόμη ότι έχει αντιμετωπίσει δοκιμασίες όπως οι φάρσες που έχουν φέρει την αστυνομία στο σπίτι για τις οποίες δεν έχει ζητήσει ή συγκεντρώσει τη συμπάθεια και ποτέ «δεν έκλαψε» δημόσια.

«Οι μαύροι άνδρες πρέπει να φορέσουν φόρεμα σύμφωνα με τον Katt», σχολίασε, αναφερόμενη σε μία πρόσφατη viral συνέντευξη του κωμικού Katt Williams, ο οποίος υποστήριξε ότι το Χόλιγουντ έχει επιδιώξει να ευνουχίσει τους μαύρους άνδρες κωμικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Nicki Minaj: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με τον Drake στο «Needle»

«Οι μαύρες γυναίκες πρέπει να κλαίνε… Καλύτερα να μην είσαι μαύρη γυναίκα και να δείχνεις ανθεκτικότητα. Και με αυτή την έννοια, σήκω πάνω στο καλό σου πόδι», είπε αποχωρώντας από το Space με μία αναφορά στο τραγούδι της που χλευάζει τους πυροβολισμούς εναντίον της Megan Thee Stallion.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Priscilla Presley: Κατέθεσε μήνυση για οικονομική εκμετάλλευση ηλικιωμένου – Έχασε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια

Η Priscilla Presley καταγγέλλει ότι «παραπλανήθηκε με δόλιο τρόπο». Η Priscilla Presley μήνυσε τέσσερις πρώην συνεργάτες της για οικονομική εκμετάλλευση...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...