Nicki Minaj: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με τον Drake στο «Needle»

Η Nicki Minaj μοιράστηκε την ιστορία της συνεργασίας με τον Drake στο τραγούδι «Needle» από το νέο άλμπουμ της άλμπουμ «Pink Friday 2».

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Pink Friday 2» της βασίλισσας της rap Nicki Minaj κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και περιείχε συνεργασίες με τους J. Cole, Lil Wayne, Drake, Lil Uzi Vert, Future, 50 Cent και πολλούς άλλους.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα στιγμιότυπα του «Pink Friday 2» είναι αναμφίβολα το ηλεκτρισμένο ντουέτο της Nicki Minaj με τον Drake στο «Needle».

Σε συνέντευξή της με τον Ebro Darden στο Apple Music, η Nicki Minaj αποκάλυψε ότι ενώ ο Drake αρχικά σκόπευε να συμπεριλάβει το «Needle» στο δικό του άλμπουμ «For All The Dogs», τελικά αποφάσισε να το απορρίψει λόγω της διαφορετικής ηχητικής αισθητικής με τα υπόλοιπα τραγούδια του.

Διαφήμιση

Ωστόσο, η Nicki Minaj οραματιζόταν πάντα το «Needle» στο «Pink Friday 2». Θυμήθηκε ότι άκουσε το demo σχεδόν ένα χρόνο πριν, ενώ βρισκόταν στο Τρινιντάντ, και το ερωτεύτηκε αμέσως.

Μετά από λίγη θεϊκή παρέμβαση (και λίγη ποσότητα πειθούς), οι δύο αστέρες της hip-hop συμφώνησαν ότι το «Needle» θα ταίριαζε καλύτερα στο «Pink Friday 2».

«Λοιπόν, είπε στους θαυμαστές στην περιοδεία του ότι θα είμαι στο άλμπουμ του. Και στην πραγματικότητα το τραγούδι για το οποίο μιλούσε ήταν το “Needle”», ανέφερε η Nicki Minaj.

«Αλλά τελικά ένιωσε ότι ηχητικά δεν ταίριαζε με το “For All The Dogs”. Και εγώ, από την πρώτη ημέρα, ένιωσα ότι ταίριαζε με το “Pink Friday 2”», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Ακόμη και πριν από αυτό, πριν από πολύ καιρό, θυμάμαι να αστειεύομαι με τον Juice και νομίζω με τα φιλαράκια μου, έλεγα ότι ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάτι συμβεί και μπει στο άλμπουμ μου. Και αυτό έγινε πιθανώς σχεδόν πριν από ένα χρόνο», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η αδελφή της Nicki Minaj κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι της

Απόλυτος έρωτας

Όπως ήθελε η μοίρα, η Nicki Minaj άκουσε για πρώτη φορά τη γοητευτική μελωδία που χρησιμοποιήθηκε στο «Needle» ενώ βρισκόταν στην πατρίδα της, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, για να παρακολουθήσει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Καρναβαλιού τον Φεβρουάριο – περίπου εννέα μήνες πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ της.

Μόλις άκουσε το τραγούδι, ήξερε αμέσως ότι θα ταίριαζε απόλυτα στο επερχόμενο τότε άλμπουμ της.

«Άκουσα για πρώτη φορά αυτό το τραγούδι στο Τρινιντάντ, όταν ήμουν στο Τρινιντάντ για το Καρναβάλι, οπότε αυτό έγινε τον Φεβρουάριο», θυμήθηκε.

«Μόλις το άκουσα, το έβαλα σε όλους. Όλοι το λάτρεψαν και το ήθελα για το άλμπουμ μου. Έτσι ήταν απλά ο συγχρονισμός του Θεού. Με ρώτησε αν το ήθελα για το άλμπουμ μου – είπα, “οπωσδήποτε”», περιέγραψε.

Διαφήμιση

«Έτσι, οι θαυμαστές τρελάθηκαν με αυτή τη σκέψη. Αλλά (ο Drake) δεν τους είπε ότι έγινε μία αλλαγή», σημείωσε.

Εκ των υστέρων, η Nicki Minaj εξομολογήθηκε ότι παρόλο που οι θαυμαστές μπορεί να έδειξαν την απογοήτευσή της που δεν συμμετείχε στο άλμπουμ του Drake, το «Needle» τελικά εξυπηρέτησε καλύτερα και τα δύο μέρη.

Επιπλέον, ο Drake έδωσε γενναιόδωρα μία ακόμη ευκαιρία για συνεργασία μεταξύ τους, αν και υπό συνθήκες που ευνοούσαν καθαρά το όραμα της Nicki Minaj.

«Μου έστειλε επίσης ένα άλλο τραγούδι, αλλά ήθελα το επόμενο τραγούδι μας να είναι μόνο “Dricki” – εγώ και αυτός. Αυτό είναι το “Needle”», αποκάλυψε η ράπερ.

«Απλά είχε νόημα γιατί δεν είχαμε κάνει τίποτα μαζί για λίγο καιρό, και σκέφτηκα ότι το “Needle” ήταν το τέλειο τραγούδι του Drake και της Nicki», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Nicki Minaj αποσύρει το «Starships» από το ρεπερτόριό της: «Είναι ηλίθιο τραγούδι»

Πράγματι, το «Needle» αντιπροσωπεύει την επιτομή της γνήσιας φιλίας και του αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ δύο κορυφαίων μορφών της σύγχρονης σκηνής του hip-hop.

Nicki Minaj - Needle (feat. Drake) [Official Audio]

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Η Rosé των BLACKPINK διασκευάζει το «Viva La Vida» των Coldplay για τη σειρά «Pachinko»

Η Rosé παρουσιάζει μία πιο σκοτεινή και ατμοσφαιρική εκδοχή του αγαπημένου τραγουδιού. Η Rosé των BLACKPINK διασκεύασε την επιτυχία «Viva...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...