Noddy Holder: Η σχέση του με τον Freddie Mercury πριν την επιτυχία των Queen

Ο Freddie Mercury είχε μοιραστεί με τον Noddy Holder τις φιλοδοξίες του για μία μεγάλη καριέρα.

Ο Noddy Holder, ο διάσημος τραγουδιστής των Slade και σύμβολο της glam rock, ανέτρεξε στα βάθη της μουσικής διαδρομής του και μίλησε για τη μοναδική σχέση του με τον Freddie Mercury των Queen.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή «Sunday Brunch» του Channel 4, ο Noddy Holder θυμήθηκε τις περασμένες ημέρες της δεκαετίας του ’70, τονίζοντας συγκεκριμένα τα εξωφρενικά ρούχα που φορούσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εποχής.

Καθώς ξετύλιγε τις αναμνήσεις του, ο 77χρονος τραγουδιστής διηγήθηκε μια συναρπαστική ιστορία για τη γνωριμία του με τον Freddie Mercury, πριν από την άνοδο των Queen στο προσκήνιο.

Διαφήμιση

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, ο Noddy Holder έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την προέλευση του εμβληματικού καπέλου με καθρέφτες που είχε γίνει συνώνυμο της εμφάνισής του.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, διευκρίνισε ότι κατασκεύασε ο ίδιος το χαρακτηριστικό αξεσουάρ και σημείωσε ότι δεν το αγόρασε από τον Freddie Mercury, όπως πολλοί εικάζουν.

«Εγώ έφτιαξα το καπέλο με τους καθρέφτες. Αγόρασα το καπέλο στην αγορά του Κένσινγκτον», αποκάλυψε, καταρρίπτοντας τον μύθο σχετικά με την προέλευσή του.

«Ξέρετε, ο κόσμος πιστεύει ότι το αγόρασα από τον Freddie Mercury. Αλλά εγώ πήγα στο Kenny Market για να το πάρω. Ο Freddie συνήθιζε να έχει έναν πάγκο εκεί, αυτός και ο Roger από τους Queen που πουλούσαν μπλούζες και σύνεργα», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Οι φιλοδοξίες του Freddie Mercury

Ο Noddy Holder αποκάλυψε ότι ο Freddie Mercury μοιραζόταν μαζί του κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους στην αγορά του Κένσινγκτον τις φιλοδοξίες του να γίνει ένας θρύλος της μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  «Queen Symphonic» στο Θέατρο Λυκαβηττού

«Πήγαινα στο Kenny Market επειδή συνήθιζα να αγοράζω πουκάμισα από αυτόν, και ο Freddie συνήθιζε να μου λέει: “Noddy αγάπη μου, θα γίνω ένας μεγάλος pop star όπως εσύ μια μέρα”», περιέγραψε.

Σε απάντηση, ο Noddy Holder, με μια δόση σκεπτικισμού, θυμήθηκε να απορρίπτει τις μεγαλόπνοες φιλοδοξίες του Freddie Mercury.

«Είπα: “Δίνε του Freddie”, με πιο χρωματιστή γλώσσα. “Πήγαινε, Freddie. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις pop star”… Μου το έδειξε, έτσι δεν είναι;», ανέφερε.

Η δημιουργία ενός συμβόλου

Ο Noddy Holder εστίασε στη συνέχεια στη δημιουργία του εμβληματικού του καπέλου.

Διαφήμιση

«Τέλος πάντων, δύο πάγκους πιο κάτω, πουλούσαν παλιά βικτοριανά αναμνηστικά, και αγόρασα το καπέλο από εκεί και κόλλησα τους δικούς μου καθρέφτες, και έγινε το διάσημο σύμβολο της glam rock εποχής», εξήγησε.

Παρά το γεγονός ότι είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της παρουσίας του στη σκηνή, ο Noddy Holder αποκάλυψε μια εκπληκτική λεπτομέρεια σχετικά με το καπέλο – εξαιτίας του βάρους του αναγκαζόταν να το φοράει μόνο για τρία τραγούδια ανά εμφάνιση.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

George Michael: Επετειακή έκδοση για τα 40 χρόνια του «Careless Whisper»

Η εμβληματική επιτυχία «Careless Whisper» του George Michael κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου 1984. Για τον εορτασμό της 40ής επετείου από...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...