Η Olivia Rodrigo μοιράζει στις συναυλίες της το χάπι της επόμενης ημέρας

Η Olivia Rodrigo προσφέρει στους θαυμαστές της δωρεάν κιτ αντισύλληψης και πληροφορίες για υπηρεσίες άμβλωσης.

Στην προσπάθειά της να διασφαλίσει την πρόσβαση των θαυμαστών της σε ασφαλή αντισύλληψη και φροντίδα για την αναπαραγωγική υγεία, η Olivia Rodrigo μοιράζει δωρεάν πακέτα με χάπια επείγουσας αντισύλληψης και προφυλακτικά κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Guts World Tour».

Πριν ξεκινήσει τη δεύτερη μεγάλη περιοδεία της τον περασμένο μήνα, η Olivia Rodrigo δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δήλωσε την υποστήριξή της στα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών και ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της «Fund 4 Good».

Το ταμείο δεν παρέχει μόνο άμεση στήριξη στην αναπαραγωγική υγεία – όπως τα προαναφερθέντα κουτιά με το χάπι της επόμενης ημέρας και προφυλακτικά – αλλά θα υποστηρίζει επίσης άμεσα μη κερδοσκοπικές οργανώσεις σε τοπικό επίπεδο που προωθούν την ελευθερία στην αναπαραγωγική υγεία, την εκπαίδευση των γυναικών και την πρόληψη της έμφυλης βίας.

Διαφήμιση

Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων περιοδείας της «Guts World Tour».θα διατεθεί επίσης στο Εθνικό Δίκτυο Ταμείων Άμβλωσης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εκτός από την παροχή πακέτων αντισύλληψης στις συναυλίες της, η Olivia Rodrigo προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την εύρεση και τη χρηματοδότηση υπηρεσιών άμβλωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και έναν αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορούν να απευθυνθούν όσες γυναίκες επιθυμούν να τερματίσουν μία εγκυμοσύνη.

Το Μιζούρι, όπου η Olivia Rodrigo εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Μαρτίου και μοίρασε τα κουτιά αντισύλληψης, απαγόρευσε σχεδόν όλες τις αμβλώσεις μετά την ανατροπή του συνταγματικού δικαιώματος στην άμβλωση από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ το 2022.

Μία θαυμάστρια που παρακολούθησε τη συναυλία της pop star στο St. Louis ανέβασε στο X (πρώην Twitter) μία φωτογραφία του κιτ αντισύλληψης, το οποίο περιλαμβάνει ένα χαρτάκι με ένα QR code που γράφει: «Χρηματοδότηση άμβλωσης; Είναι καλή ιδέα, σωστά;», σε μία αναφορά στο τραγούδι «Bad Idea Right?» της Olivia Rodrigo, με το Ταμείο Άμβλωσης του Μιζούρι να αναγράφεται κάτω από τον κώδικα.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Olivia Rodrigo ανακοινώνει την παγκόσμια περιοδεία «Guts World Tour»

Η Olivia Rodrigo αναλαμβάνει μία γενναία πρωτοβουλία για να προστατεύσει και να φροντίσει το τεράστιο φανατικό κοινό της.

Το χάπι της επόμενης ημέρας Plan B σε ένα τοπικό φαρμακείο μπορεί να κοστίζει περίπου 50 δολάρια – και αυτό εφόσον είναι διαθέσιμο, δεδομένων των αυστηρών στάσεων ορισμένων πολιτειών των ΗΠΑ απέναντι στην αντισύλληψη.

Μία θαυμάστρια ευχαρίστησε την τραγουδίστρια στο Twitter και μοιράστηκε μία φωτογραφία με δύο συσκευασίες από τα χάπια επείγουσας αντισύλληψης που έλαβε στη συναυλία, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εύρεσης υπηρεσιών άμβλωσης.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα εδώ στο Μιζούρι, αλλά είμαστε εδώ για την πρόσβαση στην άμβλωση», έγραψε στο Twitter το επίσημο Ταμείο Αμβλώσεων της πολιτείας λίγο μετά, αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το Julie δήλωσε: «Λανσάραμε το Julie για να αλλάξουμε την εμπειρία με τα χάπια της ημέρας μετά για μία νέα γενιά».

Διαφήμιση

«Η αντικατάσταση του στίγματος και της ντροπής που συχνά συνδέονται με την έκτακτη αντισύλληψη με την πρόσβαση, την εξερεύνηση και την εκπαίδευση είναι πυρήνας της αποστολής μας, και είμαστε ευγνώμονες για καλλιτέχνες όπως η Olivia Rodrigo και πρωτοβουλίες όπως το Ταμείο Αμβλώσεων του Μιζούρι που μοιράζονται το όραμά μας», πρόσθεσε.

«Μέσω του “Julie for All”, για κάθε χάπι της επόμενης ημέρας που αγοράζεται, δωρίζουμε ένα σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε δωρίσει πάνω από 1 εκατομμύριο μονάδες σε πάνω από 300 συνεργάτες σε όλη τη χώρα», ανέφερε.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το postmelody.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλοι τις ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Don't miss

Η εκπομπή «Σάββατο με φίλους!» ολοκληρώνει τον κύκλο της για τη φετινή σεζόν. Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 21:00, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται στην εκπομπή...
Ο Joe Elliott αποκαλύπτει τα μυστικά των Def Leppard. Ο Joe Elliott των Def Leppard απαντά στις κατηγορίες για τις ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος.Κατά τη...
Ένα άλμπουμ για τους καιρούς μας από τους James.Οι James προσπαθούν στο νέο άλμπουμ τους «Yummy» να βρουν την αγάπη σε έναν κόσμο που...
«Ήρθε η ώρα για μία νέα εποχή» για τους Bring Me The Horizon. Οι Bring Me The Horizon αρχίζουν να προετοιμάζουν το έδαφος για το...
Η Dua Lipa παίζει το παιχνίδι της αποπλάνησης και της αποκάλυψης στο «Illusion». Η Dua Lipa μοιράζεται μαζί μας το νέο single «Illusion» αποκαλύπτει άλλο...

Read more