Το ολόγραμμα του Elvis Presley ανεβαίνει στη σκηνή στο Λονδίνο

Η νέα παράσταση θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και ολογραμμάτων για να δημιουργήσει μία ψηφιακή αναπαράσταση του Elvis Presley σε φυσικό μέγεθος.

Μία νέα παράσταση με το ολόγραμμα του Elvis Presley πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο φέτος.

Το «Elvis Evolution», μία «εμβυθιστική συναυλιακή εμπειρία» που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και προβολές ολογραμμάτων, θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο τον Νοέμβριο. Επιπλέον παραστάσεις προγραμματίζονται επίσης να παρουσιαστούν στο Λας Βέγκας, το Τόκιο και το Βερολίνο.

Η παράσταση δημιουργήθηκε βάσει χιλιάδων προσωπικών φωτογραφιών και βίντεο του Elvis Presley, τα οποία παραχωρήθηκαν στο πλαίσιο συμφωνίας μεταξύ της Authentic Brands Group, των διαχειριστών της περιουσίας του Elvis Presley, και της Layered Reality, μίας βρετανικής εταιρείας εμβυθιστικής ψυχαγωγίας.

Διαφήμιση

Η Layered Reality θα δημιουργήσει μία ψηφιακή αναπαράσταση του Elvis σε φυσικό μέγεθος, η οποία θα ερμηνεύει τα εμβληματικά τραγούδια του βασιλιά του rock ‘n’ roll.

Η εταιρεία περιγράφει το «Elvis Evolution» ως μία νέα μεγάλη παράσταση που τιμά το μεγαλύτερο αστέρι της σκηνής και της οθόνης στον κόσμο, τον Elvis Presley, με ένα συγκλονιστικό συναυλιακό φινάλε και μία προσωπική πρόσκληση για after party.

Μία εμπειρία που θα δημιουργήσει νέες αναμνήσεις

Η παράσταση θα κορυφώνεται με μία συναυλιακή εμπειρία που θα αναδημιουργήσει το σεισμικό αντίκτυπο των ζωντανών εμφανίσεων του Elvis Presley για μία εντελώς νέα γενιά θαυμαστών, θολώνοντας τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και της πρωτοποριακής τεχνολογίας θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τις εμβληματικές εμφανίσεις του Elvis σαν να ήσασταν πραγματικά εκεί και να γιορτάσετε τις καθοριστικές στιγμές της εξαιρετικής ζωής και καριέρας του Elvis Presley, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Timothée Chalamet θέλει ο Austin Butler να παίξει τον Elvis Presley στη βιογραφική ταινία του Bob Dylan

«Το “Elvis Evolution” είναι ένας φόρος τιμής επόμενης γενιάς σε έναν μουσικό θρύλο όπως ο Elvis Presley», δήλωσε ο Andrew McGuinness, διευθύνων σύμβουλος της Layered Reality.

«Ο Elvis διατηρεί την ιδιότητα του σούπερ σταρ παγκοσμίως και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν θέλουν πλέον να κάθονται εκεί και να δέχονται παθητικά τη διασκέδαση – θέλουν να είναι μέρος της», συνέχισε.

«Θα είναι μία εμπειρία που θα δημιουργήσει νέες αναμνήσεις και θα είναι ένα μέρος των πραγμάτων που θα θέλουν να κάνουν στη ζωή τους κάνουν οι θαυμαστές και οι λάτρεις του Elvis σε όλο τον κόσμο», τόνισε.

Ο Andrew McGuinness συμπλήρωσε ότι μέσω αυτής της πρωτοποριακής παράστασης, οι θεατές θα μπορούν να μπουν στον κόσμο του Elvis Presley, να βρεθούν στη θέση του και να γιορτάσουν την εξαιρετική μουσική κληρονομιά του.

Ο Marc Rosen, πρόεδρος ψυχαγωγίας της Authentic Brands Group, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Layered Reality για να δώσουμε στους θαυμαστές έναν νέο, συναρπαστικό τρόπο να γνωρίσουν τη ζωή και την κληρονομιά του Elvis Presley».

Διαφήμιση

Στα χνάρια των ABBA

Το «Elvis Evolution» θα φιλοξενηθεί σε κεντρικό χώρο του Λονδίνου που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Μετά από κάθε παράσταση θα ακολουθεί ένα afterparty σε ένα εστιατόριο και μπαρ με θέμα τον Elvis, με ζωντανή μουσική, DJs και δρώμενα.

Το «Elvis Evolution» ακολουθεί τα χνάρια του «ABBA Voyage», της εξαιρετικά επιτυχημένης παράστασης με τα ολογράμματα του θρυλικού σουηδικού pop συγκροτήματος ABBA που παρουσιάζεται από τον Μάιο του 2022 στον ειδικά κατασκευασμένο χώρο του ABBA Arena στο Queen Elizabeth Olympic Park του Λονδίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Priscilla Presley: «Η Lisa Marie βρίσκεται στην αγκαλιά του Elvis»

Οι KISS ανακοίνωσαν επίσης μετά την ολοκλήρωση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους τον Δεκέμβριο τα δικά τους σχέδια να πραγματοποιήσουν συναυλίες με ολογράμματα των μελών του συγκροτήματος.

Οι παραστάσεις με τα ολογράμματα των KISS αναμένεται να ξεκινήσουν το 2027.

Ο Elvis Presley, ο οποίος πέθανε το 1977 σε ηλικία 42 ετών, εξακολουθεί να αποτελεί σύμβολο της pop κουλτούρας και αποτέλεσε το θέμα δύο πρόσφατων ταινιών, του υποψήφιου για Όσκαρ ταινίας «Elvis» (2022) του Baz Luhrmann και της πρόσφατης ταινίας «Priscilla» της Sofia Coppola.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Taylor Swift είναι «εντελώς έκπληκτη» από το ρεκόρ του «The Tortured Poets Department»

Η Taylor Swift ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την πρωτοφανή στήριξή τους. Η Taylor Swift γιόρτασε την απίστευτη επιτυχία του...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...