Ο Timothée Chalamet θέλει ο Austin Butler να παίξει τον Elvis Presley στη βιογραφική ταινία του Bob Dylan

Ο Timothée Chalamet πρότεινε τη δημιουργία ενός «μουσικού κινηματογραφικού σύμπαντος».

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Dune: Part Two», ο Timothée Chalamet ετοιμάζεται να στρέψει την προσοχή του στον ρόλο του Bob Dylan σε μία νέα βιογραφική ταινία και μοιράστηκε την επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με τον συμπρωταγωνιστή του Austin Butler, ώστε να επαναλάβει τον ρόλο του Elvis Presley.

Ο Timothée Chalamet πρότεινε τη δημιουργία ενός «μουσικού κινηματογραφικού σύμπαντος» με τον φίλο του και συμπρωταγωνιστή του στο «Dune: Part Two», αστειευόμενος ότι ο Austin Butler θα μπορούσε να κάνει μία εμφάνιση στον ρόλο του Elvis Presley στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον Bob Dylan με τίτλο «A Complete Unknown».

Σε μία νέα συνέντευξη των δύο ηθοποιών στο NME, ο Timothée Chalamet ανέφερε ότι «ρωτάει συνεχώς τον Austin» για να μάθει περισσότερα για την απαιτητική διαδικασία που ακολουθεί.

Διαφήμιση

Από την πλευρά του, ο Austin Butler δήλωσε: «Είναι απλά υπέροχο που μπορούμε να συζητήσουμε για τις μεθόδους μας και να μιλήσουμε για τα πράγματα».

«Ανυπομονώ για αυτή την ταινία. Θα ήθελα να ήμουν στα γυρίσματα κάθε ημέρα, απλά να παρακολουθώ τη μαγεία να συμβαίνει», πρόσθεσε.

Ο Chalamet παρενέβη τότε και είπε στον Butler: «Εύχομαι να ήσουν και εσύ εκεί».

«Υπάρχει ένας χαρακτήρας του Elvis στη βιογραφική ταινία του Johnny Cash (“Walk the Line”). Είχα την επιθυμία να δημιουργήσουμε ένα μουσικό κινηματογραφικό σύμπαν», συνέχισε.

Διαφήμιση

Ο Timothée Chalamet υπενθύμισε επίσης ότι ο Bob Dylan θαύμαζε τον Elvis Presley, για να τονίσει τους λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να εμφανιστεί ο βασιλιάς του rock ‘n’ roll στην ταινία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Riley Keough έγινε μοναδική κληρονόμος της περιουσίας της Lisa Marie Presley - Και ιδιοκτήτρια της Graceland

Επιπλέον, επανέλαβε ότι «θα ήθελε» να πραγματοποιηθεί η κινηματογραφική συνάντηση του Bob Dylan και του Elivis Presley, λέγοντας ότι «θα ήταν απίστευτο».

Όσο για τον Austin Butler, αστειεύτηκε ότι ίσως θα μπορούσε απλά να είναι στα γυρίσματα με κάποιον βοηθητικό ρόλο και «απλά να σερβίρει σάντουιτς».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή τους με το NME, οι δύο ηθοποιοί μίλησε για τις αγαπημένες τους βιογραφικές ταινίας, τα άλμπουμ που έχουν ακούσει, τη συνάντηση του Αustin Butler με τον Paul McCartney και πολλά άλλα. Δείτε τη συνέντευξη παρακάτω.

Στην ταινία «A Complete Unknown», ο Timothée Chalamet θα υποδυθεί τον Bob Dylan από την περίοδο που έφυγε από τη Μινεσότα για να συναντήσει τον Woody Guthrie μέχρι την περίφημη εμφάνισή του στο Newport Folk Festival το 1965.

Διαφήμιση

Στην ταινία, σε σκηνοθεσία του James Mangold, ο οποίος πήρε τις προσωπικές σημειώσεις του Bob Dylan για το σενάριο, θα εμφανιστεί επίσης ο Edward Norton στον ρόλο του Pete Seeger.

Επίσης, η Monica Barbaro θα υποδυθεί τον Joan Baez και η Elle Fanning τη Sylvie Russo, τον έρωτα του τραγουδιστή στις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Η ταινία «Elvis» σε σκηνοθεσία του Baz Luhrmann κυκλοφόρησε το 2022 και χάρισε στον Austin Butler μία υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ του Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Austin Butler and Timothée Chalamet: becoming Elvis and Bob Dylan

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Το άλμπουμ του Paul McCartney που ο John Lennon πίστευε ότι ήταν «απαίσιο»

Η καυστική άποψη του John Lennon για τη δουλειά του Paul McCartney. Ο John Lennon και ο Paul McCartney ήταν το...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...