Prince: Η τελευταία συζήτηση που είχε με την αδελφή του πριν τον θάνατό του

Ο Prince είχε μία εντελώς διαφορετική εικόνα τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Ο Prince ήταν ένας από τους πιο πρωτοπόρους καλλιτέχνες στην ιστορία, αλλά στις τελευταίες ημέρες της ζωής του, η αδελφή του Tyka θυμάται έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που τόσοι αγαπούσαν.

Στις 21 Απριλίου 2016, μία χρονιά που σημαδεύτηκε από θανάτους καλλιτεχνών όπως του David Bowie, του Leonard Cohen και του George Michael, ο Prince πέθανε σε ηλικία 57 ετών από ακούσια υπερβολική δόση φαιντανύλης στο Paisley Park, το τεράστιο κτήμα 6.000 τετραγωνικών μέτρων που είχε στην Chanhassen της Μινεσότα.

Σε μία νέα συνέντευξή της στη Star Tribune, η Tyka Nelson, η μοναδική αμφιθαλής αδελφή του Prince, με την οποία μοιραζόταν πέντε ετεροθαλή αδέρφια, αποκάλυψε τις τελευταίες συνομιλίες τους καθώς πάλευε με την ασθένεια που τον είχε οδηγήσει ήδη στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση

Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Prince ξεκίνησε την περιοδεία τους «Piano & A Microphone Tour», η οποία όμως διακόπηκε ξαφνικά λόγω ασθένειας στις αρχές Απριλίου.

Στις 7 Απριλίου, ανέβαλε δύο παραστάσεις στο Fox Theatre της Ατλάντα, με την ανακοίνωση του χώρου να αναφέρει ότι είχε γρίπη. Παρόλο που δεν ένιωθε ακόμα καλά, στις 14 Απριλίου έδωσε αυτή που αποδείχθηκε να είναι η τελευταία του συναυλία.

Ωστόσο, κατά την πτήση επιστροφής του νωρίς το επόμενο πρωί, ο Prince έχασε τις αισθήσεις του το ιδιωτικό του αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Moline του Ιλινόις, όπου νοσηλεύτηκε και του χορηγήθηκε ναλοξόνη, η οποία χρησιμοποιείται για την αναχαίτιση της επίδρασης των οπιοειδών μετά από υπερδοσολογία.

Στη συνέχεια, όταν συνήλθε, έφυγε από το νοσοκομείο παρά τις ιατρικές συμβουλές, με τους εκπροσώπους του να ισχυρίζονται αργότερα ότι ήταν αφυδατωμένος και έπασχε από γρίπη για εβδομάδες.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Prince: Το τελευταίο τραγούδι που τραγούδησε ζωντανά - Λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του

Η Tyka αποκαλύπτει ότι συνάντησε για τελευταία φορά με τον αδελφό της λίγες ημέρες μετά την αναγκαστική προσγείωση, όταν είχε επιστρέψει στο σπίτι του στο Paisley Park.

«Δύο – τρεις φορές τον ρώτησα: “Πώς είσαι πραγματικά;”», θυμήθηκε, δηλώνοντσς ότι δεν γνώριζε τότε για κανένα πρόβλημα, αν και είχε παρατηρήσει ότι ο Prince είχε αδυνατίσει όταν τον αγκάλιασε.

«Δεν μου μίλησε για τίποτα. Αυτό με στεναχωρούσε, και το ήξερε… αλλά αυτό ήταν ό,τι ήθελε να μου πει», ανέφερε.

Προτιμώντας να συζητήσουν πιο ευχάριστα θέματα, τα δύο αδέρφια μίλησαν για τους γονείς τους.

Η Tyka εξήγησε ότι ο Prince έπαιζε πιάνο σαν τον πατέρα τους, περπατούσε σαν αυτόν και είχε την ίδια αίσθηση του χιούμορ και πρόσθεσε ότι «ήταν χτισμένος» σαν τη μητέρα τους.

Διαφήμιση

Μετά τη συνάντησή τους, η Tyka μίλησε μέσω τηλεφώνου για τελευταία φορά με τον Prince τέσσερις ημέρες πριν από το θάνατό του.

«Συνέχεια απέφευγε τις ερωτήσεις. Εγώ θύμωνα. Σκεφτόμουν: “Μίλα μου για δύο δευτερόλεπτα”. Εκείνος άλλαζε θέμα, έκανε ένα αστείο και μετά γελάγαμε και οι δύο», περιέγραψε.

«Μου ζήτησε να βρω περισσότερες πληροφορίες για την οικογένειά μας. Ο Prince ήθελε να βρω τον αριθμό της (ετεροθαλούς αδελφής τους) Sharon… Είπε: “Στείλε αυτή τη φωτογραφία σε αυτό το άτομο”. “Εντάξει. Γιατί;”», συνέχισε.

Η Tyka, περισσότερο γνωστή για το τραγούδι της «Marc Anthony’s Tune» του 1988, επέλεξε να αποσυρθεί από τις εμφανίσεις στις 8 Ιουνίου μετά από μία τελευταία συναυλία στη γενέτειρά της, τη Μινεάπολη. Αυτή την περίοδο γράφει επίσης τα απομνημονεύματά της.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Josh Homme «σηκώνει μανίκια» για να μην αργήσει το επόμενο άλμπουμ των Queens of the Stone Age

Ο Josh Homme και οι Queens of the Stone Age είναι έτοιμοι να πιάσουν ξανά δουλειά. Ο Josh Homme υποσχέθηκε...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...