Reneé Rapp και Megan Thee Stallion κυκλοφορούν το video του «Not My Fault» – Από το «Mean Girls»

Το πρώτο single από το soundtrack της ταινίας «Mean Girls» με πρωταγωνίστρια τη Reneé Rapp στον ρόλο της Regina George.

Η Reneé Rapp παρουσιάζει το music video για την επιτυχημένη συνεργασία της με τη Megan Thee Stallion στο «Not My Fault».

Το «Not My Fault» κυκλοφόρησε αρχικά τον Δεκέμβριο και είναι το πρώτο single από το επίσημο soundtrack της νέας ταινίας «Mean Girls» της Paramount, όπου η Reneé Rapp θα υποδυθεί τον εμβληματικό ρόλο της Regina George, με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Not My Fault» έγινε το τραγούδι της Reneé Rapp που συγκέντρωσε τα περισσότερα streams την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο Spotify.

Διαφήμιση

Το πρώτο εικοσιτετράωρο, το «Not My Fault» μέτρησε πάνω από 984.000 streams, το πρώτο Σαββατοκύριακο είχε ξεπεράσε τα 5 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και τώρα διαθέτει πάνω από 9,6 εκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το soundtrack του «Mean Girls» θα κυκλοφορήσει από την Interscope Records την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινίας στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Τον Δεκέμβριο, ανακοινώθηκε επίσης ότι η Reneé Rapp θα εμφανιστεί στις 20 Ιανουαρίου στη δημοφιλή κωμική εκπομπή «Saturday Night Live», σε ένα επεισόδιο με οικοδεσπότη τον Jacob Elordi.

Η εξαιρετική πορεία

Το 2023 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για την τραγουδίστρια και ηθοποιό – από την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της «Snow Angel», που κατέγραψε τις υψηλότερες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας για το παρθενικό άλμπουμ μίας γυναίκας καλλιτέχνιδας, μέχρι τη sold-out περιοδεία της «Snow Hard Feelings Tour».

Διαφήμιση

Η περιοδεία έκανε στάσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Σικάγο, του Ντιτρόιτ και της Ατλάντα και επιφύλασσε στο κοινό εμφανίσεις – έκπληξη από τους Bryson Tiller, Lizzy McAlpine, Kesha και άλλους καλλιτέχνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Nicki Minaj: Η Megan Thee Stallion «ήθελε μία στιγμή σαν τη Rihanna» όταν πυροβολήθηκε

Πρόσφατα, η Reneé Rapp κυκλοφόρησε την deluxe έκδοση του άλμπουμ της «Snow Angel», με τέσσερα νέα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου ενός remix του ξεχωριστού «Tummy Hurts» με τη συμμετοχή της Coco Jones.

Το «Snow Angel» ονομάστηκε ως ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2023 από το Billboard και το remix του «Tummy Hurts» με την Coco Jones επιλέχθηκε ως ένα από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς από το Rolling Stone.

Η Reneé Rapp έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στη δημοφιλή σειρά «The Sex Lives of College Girls» του HBO Max, για την οποία έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές.

Μέχρι σήμερα, ολόκληρη η δισκογραφία της έχει συγκεντρώσει πάνω από 300 εκατομμύρια streams. Πρόσφατα ήταν υποψήφια για δύο βραβεία στα MTV Video Music Awards – για τον Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη και το PUSH Performance of the Year.

Διαφήμιση

Με την πρωταγωνιστική συμμετοχή της στο «Mean Girls», το μιούζικαλ που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 2004, φαίνεται έτοιμη να συνεχίσει να απολαμβάνει την επιτυχία της και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την καθιέρωσή της ως μία από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες της γενιάς της

Reneé Rapp, Megan Thee Stallion - Not My Fault (Official Music Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Amy Winehouse: Το προφητικό κύκνειο άσμα του «Back To Black»

Το εμβληματικό άλμπουμ «Back To Black» της Amy Winhouse ήταν ανατριχιαστικά προφητικό. Η Amy Winehouse παραμένει μία από τις αυθεντικές...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...