Ο Richie Sambora και ο Jon Bon Jovi θα επανενωθούν σύντομα

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Richie Sambora θα τιμήσει τον Jon Bon Jovi στην επερχόμενη βράβευσή του από το MusiCares. 

Ο Jon Bon Jovi θα τιμηθεί ως το Πρόσωπο της Χρονιάς 2024 από την οργάνωση MusiCares της Ακαδημίας Ηχογράφησης και ο πρώην κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi, Richie Sambora, αναμένεται να παραστεί στην τελετή.

Η MusiCares παρέχει υγειονομική περίθαλψη και ανθρωπιστικές υπηρεσίες σε άτομα της μουσικής βιομηχανίας. Φέτος διοργανώνεται το 33ο ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά «Πρόσωπο της Χρονιάς» της οργάνωσης, το οποίο έχει ως στόχο τη συγκέντρωση κρίσιμων κεφαλαίων για τη συνέχιση της αποστολής της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, δύο ημέρες πριν από την τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2024 στο Crypto.com Arena στις 4 Φεβρουαρίου.

Διαφήμιση

Ο Roger Friedman του Showbiz 411 υπενθυμίζει ότι στην εκδήλωση εμφανίζονται συνήθως «πολλοί αστέρες που ερμηνεύουν τα τραγούδια του τιμώμενου προσώπου και μερικές φορές ο ίδιος ο τιμώμενος ανεβαίνει στη σκηνή», ανοίγοντας έτσι την πόρτα για την πιθανότητα μίας επανένωσης των αρχικών μελών του συγκροτήματος για την περίσταση.

Το γεγονός ότι ο Richie Sambora έχει εκφράσει την επιθυμία του σε πρόσφατες συνεντεύξεις του να συναντήσει ξανά τους Bon Jovi έδωσε την αφορμή για πολλές εικασίες σχετικά με το ενδεχόμενο επανένωσής του με το συγκρότημα κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής βραδιάς.

Επίσης, φαίνεται ότι ο Richie Sambora συμμετέχει και στο νέο ντοκιμαντέρ για τα 40 χρόνια των Bon Jovi που ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα.

Τι σχολιάζει για την επιστροφή του στους Bon Jovi

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Νοέμβριο στο People, ο Richie Sambora αποκάλυψε ότι γίνονται συνεχείς συζητήσεις σχετικά με την πιθανή επανένταξή του στο συγκρότημα και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό που του προκαλεί μόνο η σκέψη να παίξει ξανά τα κλασικά τραγούδια των Bon Jovi.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Jon Bon Jovi δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη σκηνή: «Δεν υπάρχουν θαύματα»

«Γίνεται ένα ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα και για πράγματα στα οποία έχω συμμετάσχει, και ο κόσμος θέλει να έρθει να μας δει να παίζουμε, και αυτό θα τους κάνει όλους ευτυχισμένους. Ουσιαστικά, αυτός είναι ο λόγος που το κάνεις σε αυτό το σημείο», ανέφερε.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι η μουσική των Bon Jovi επηρέασε θετικά αμέτρητους ακροατές και εξέφρασε την ελπίδα του να ανταποδώσει αυτή την έμπνευση.

«Νομίζω ότι γράψαμε πολλά τραγούδια που άλλαξαν τις ζωές πολλών ανθρώπων απλά και μόνο επειδή τους επιτρέψαμε να περάσουν καλά», είπε.

«Ξέρω ότι αυτό έκανε η μουσική στη δική μου περίπτωση… Μου κράτησε συντροφιά. Και ελπίζω ότι μπορώ να το αντικατοπτρίσω αυτό σε αυτό που κάνω», τόνισε.

Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις που να επιβεβαιώνουν την επιστροφή του στους Bon Jovi, ο Richie Sambora φούντωσε τις φήμες λέγοντας: «Το θέμα είναι πότε όλοι θα είναι έτοιμοι να το κάνουν. Θα είναι ένα μεγάλο, τεράστιο εγχείρημα. Ήρθε όμως η ώρα να το κάνουμε».

Διαφήμιση

«Έχουμε την 40ή επέτειό μας, αλλά νιώθω νεότερος από ποτέ», πρόσθεσε.

Καθώς τόσο ο Jon Bon Jovi όσο και ο Richie Sambora έχουν υιοθετήσει θετική στάση απέναντι στο ενδεχόμενο μίας επανένωσης, οι θαυμαστές παγκοσμίως περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα μοιραστούν ξανά την ίδια σκηνή, είτε στην εκδήλωση του MusiCares είτε αργότερα.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Ο Snoop Dogg συμμετείχε στη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Snoop Dogg. Ο Snoop Dogg έγινε ένας από τους τελευταίους...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...