Ο Rod Stewart επιτίθεται στον Ed Sheeran: «Δεν ξέρω κανένα από τα τραγούδια του»

Ο Rod Stewart δεν είναι θαυμαστής του Ed Sheeran.

Ο Rod Stewart επιτέθηκε στον Ed Sheeran, δηλώνοντας ότι «δεν ξέρει κανένα από τα τραγούδια του», ενώ παράλληλα επαίνεσε τον «θαυμάσιο» George Ezra.

Ο θρύλος της rock ρωτήθηκε σε συνέντευξή τους στους Times αν πιστεύει ότι υπάρχουν ακόμα τραγουδοποιοί που δημιουργούν διαχρονικά τραγούδια.

«Σίγουρα υπάρχουν», απάντησε. «Εννοείτε κάτι σαν το “Maggie May”; Τραγούδια που θα παίζονται σε 50 χρόνια; Μου αρέσει ο… πώς τον λένε… Είναι Βρετανός, πολύ ταλαντούχος…», συνέχισε.

Διαφήμιση

Όταν ο δημοσιογράφος υπέθεσε ότι αναφερόταν στον Ed Sheeran, ο Rod Stewart είπε: «Όχι, όχι τον Ed, δεν ξέρω κανένα από τα τραγούδια του, του παλιο-κοκκινοτρίχη. Θεέ μου…»

Αντίθετα, ο 79χρονος καλλιτέχνης άρχισε να τραγουδάει το ρεφρέν του «Shotgun» του George Ezra.

«Νομίζω ότι γράφει φοβερά τραγούδια. Θα είναι εδώ για αρκετό καιρό ακόμα», σχολίασε.

Ο Rod Stewart θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου το νέο άλμπουμ «Swing Fever», μία συνεργασία με τον Jools Holland και την ορχήστρα του Rhythm & Blues Orchestra, που περιλαμβάνει 13 διασκευές κλασικών τραγουδιών του Broadway.

Διαφήμιση

«Όλα τα παιδιά θέλουν φήμη σήμερα»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Βρετανός καλλιτέχνης επισήμανε τη διαφορά στα κίνητρα της γενιάς του και των σημερινών pop stars.

«Ήμασταν γενναίοι τότε που μπαίναμε στη μουσική βιομηχανία. Δεν ξέραμε πού θα μας οδηγούσε, αλλά οι δισκογραφικές ήταν διαφορετικές. Σου έδιναν μία ευκαιρία», ανέφερε.

«Επίσης, οι άνθρωποι με τους οποίους ξεκίνησα – οι Stones, ο Elton [John] – μπήκαμε σε αυτό επειδή αγαπούσαμε τη μουσική. Τα χρήματα και η φήμη δεν έπαιζαν ρόλο – ήταν μία μεγάλη επιθυμία να τραγουδάμε», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Ed Sheeran εξηγεί γιατί διαφέρει από τους άλλους καλλιτέχνες

«Αυτό μπορεί να έχει αλλάξει. Τώρα λένε περισσότερο: “Ω, ας δοκιμάσω τη μουσική. Δεν χρειάζεται καν να παίζω καλά. Ίσως γίνω πλούσιος”. Η φήμη έρχεται πριν από όλα. Όλα τα παιδιά θέλουν φήμη», πρόσθεσε.

Στα τέλη του 2023, ο Rod Stewart έδωσε στο προσωπικό του ξενοδοχείου Gleneagles στη Σκωτία φιλοδώρημα 10.000 λιρών, καθώς και συμβουλές για το πώς να το ξοδέψουν.

Διαφήμιση

«Είχα την τύχη να μείνω σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο και η εξυπηρέτηση στο Gleneagles είναι ασυναγώνιστη», είπε.

«Το προσωπικό κάνει εξαιρετική δουλειά σε μία πολύ έντονη περίοδο του χρόνου και αξίζει κάθε δεκάρα. Είναι η σκωτσέζικη φιλοξενία στα καλύτερά της», συνέχισε.

Όσο για τις συμβουλές που έδωσε στο προσωπικό του ξενοδοχείου, αποκάλυψε: «Συνέστησα στα παιδιά στο Gleneagles να επενδύσουν τα χρήματα με σύνεση. Βάλτε τα όλα στη Σκωτία για να κερδίσει το Euro».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Rod Stewart δείχνει τη γενναιοδωρία του.

Τον Φεβρουάριο του 2023, επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο του βρετανικού συστήματος υγείας NHS στο Harlow του Essex και πλήρωσε τις δαπάνες για μία ημέρα μαγνητικών τομογραφιών για να μειώσει τις λίστες αναμονής.

Ο Rod Stewart δήλωσε ότι ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «μόνο λόγια και καθόλου πράξεις» για τα σχόλιά του για την κατάσταση του NHS. Επίσης, επίσης ότι θέλει να πληρώσει για τις εξετάσεις των πολιτών και σε άλλα μέρη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

David Banda: Ο γιος της Madonna απαντά στις φήμες ότι είναι «άστεγος» και «πεινάει»

Ο David Banda τόνισε η μητέρα του τον «στηρίζει πολύ». Ο γιος της Madonna, David Banda, απάντησε στους ισχυρισμούς ότι...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...